Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vrela Komšinica I

Naveče dok sam se vraćao sa posla morao sam svratiti do Supermarketa da kupim neke stvarčice, i tako dok sam lutao po marketu ugledao sam komšinicu na koju se palim dugo dugo vremena, u prolazu smo se pozdravili nasmjesili se jedno drugom i nastavili ko da ništa nije bilo.
Kad sam završio sa kupovinom kreuo sam ka autu da ostavim stvari, kad odjednom neko iza leđa me tapše i govori dal' je problem da povedem i nju kući.. Okrenuo sam se i vidjeo moju jebozovnu komšinicu , naravno jedva sam dočekao da se provozamo. Pošto je bio Decembar zima i već mrakić to je dodalo još bolji ugođaj svemu što će slijediti.
Ušli smo u auto i krenuli njenoj kućoi, na vratima sam vidjeo da ima puno stvari pa sam se ponudio da pomognem i naravno ona je pristala, kad smo ušli u kuću rekla mi je da se raskomotim a da će nam ona napraviti kafu.

Skinuo sam jaknu , sjeo na kauč a ona je otišla u kuhinju da stavi vodu za kafu.. Kad je napravila i donijela, rekla mi je da ide samo da se presvuče u spavaćoj i da će brzo doći. Krenula je ka sobi a ja sam ostao da pijuckam kafu, nije je dugo bilo zadržala se sve dok me nije zvala da uđem u sobu, ni slutio nisam šta ću doživiti.

Kada sam otvorio vrata bila je samo uu čipkastim crvenim gaćicama bez grudnjaka, koji ju je mučio .. Izgleda je kupila manji broj grudnjaka pa nije mogla da navuče svoje ogromne sise u njega.
Ostao sam bez texta nisam znao kako reagovat , pa sam joj samo prišao sa leđa uzeo grudnjak i lagano navlačio na sise. Glumio sam da se i ja patim samo da bi više uživao u pogledu koje mi je davala.
Kad sam ga konačno navukao one je se okrenula da se zahvali ni slutila nije ni ona ni ja da će mi se kita dignut da samo što nije iskočila iz gaća.
Uz osmjeh mi je rekla "Boga mi komšija imaš i ti dobru alatku" , na što mi se povećalo samopouzdanje pa sam je pitao onako bez razmišljanja " Naravno želiš li ga i osjetit uz osmijeh ".
Na što je ona glavom samo odobrila i stavivla ruku na moj kurac.

Krenula je da pada na koljena i polako svlačila moje pantalone, i onako odmah izvukla kurac iz boxerica i počela da ga ljubi, od ljubljnenja sa glavićem to je se pretvorilo u žestoko pušenje.
Pušila je kao ni jedna cura do sad što sam imao iskustva, sisala je jaja i ujedno drkala kurac , sav je bio navlažen i ostjeio sam kao da će exsplodirat..

Podigao sam je i spustio na koljena njena picka došla je tačno u pravac mog kurca. Lagano sam uzeo glavić u ruke i trljao od njenu vrelu pičku, uzddisala je nenormalno mislio sam da će crknut od zora.
A onda sam čuo jecajući kako govorri "Nabij mi ga sad" , a to sam jedva i dočekao , nabio sam joj ga iz sve snage, da je vrisnula koliko je mogla.
Jebavao sam je toliko žestoko i jako da nije mogla da podnese tu brzinu nego se sve pomalo odmicala.. Ali kad je
zgrabim za butine odmah je vratim na pravo mjesto.. .

Trazio sam da se ona popne na mene i da pokaže šta rasna jebulja od 45 godina zna. A boga mi znala je , skočila je na mene počela me ljuit po vratu i nabijat se na moju kitu, dahtala je i lizala na uhu sve dok je mješala guzovima..
Bukvalno njene guzove sam osjetio i na jajima kad zamješa , posle izvjesnog vremena zbacio sam je sa sebe okrenuo na stranu i počeo ponovo zadavat ritam sve brži i jači uz obostrane uzdahe.

Osjetio sam da ću uskoro napraviti završnicu pa sam joj rekao da mi ga opet krene pušit, pušila ga je žestoko od glavića do jaja ga je primala usta dok je drugom rukom mazila po jajima.
Izvadio sam kurac iz njenih usta i počeo da je posipam spermom , čitavo lice joj je bilo prekriveno spermicima, na što je ona rekla "Bravo komšija svaka čast" dok je prstima razmazivala spermu po licu i po koju kap staviljala u usta.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija