Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vrela letnja noć

Tog dana sjećam se bila je sredina juna. Sedao sam sam kući kada mi je u posjetu stigla tetka Radmila. Oduvek još kao klinac drkao sam i maštao o njoj. Nimalo se nije promenila. Crna kosa bujne grudi guza tip top. Ali najviše su me na njoj palila njena prelepa stopala. Drkao sam kao lud dok sam manji bio i krišom je gledao dok oblači najlonke. Sela je pored mene pričali smo a ja sam non stop gledao u njene grudi i stopala. Primetila je to na šta se samo nasmejala. Priznao sam joj sve, a njen odgovor me najviše iznenadio. Rekla je i ja mastam o tebi već duže vrijeme. Nasmejali smo se i krenuli strasno da se ljubimo. Ljubio sam je baš vrelo. Dirao sam je po pici, ljubio je konačno sam ispunio svoje dečačke fantazije. Nisam ni sam verovao da ću završiti dan na ovaj način. Jebao sam je dugo vremena.

Jebao sam je u guzu i picu. Smjenjivao sam se naizmenično. Malo u picu malo u guzu. Uf da sam znala da moj nećak ovako jebe nebi mi trebao drugi muškarac. Nasmejao sam se i nastavio da je jebem jako. Jebao sam je dugo vremena. Zatim je usledilo pušenje. Na šta sam joj rekao da sam znao da ovako moja tetkica liže kitu, nebi mi trebala devojka. Svršio sam joj po sisama. Tako je protekao prvi od tri dana jebačine sa mojom iskusnom tetkicom Radom. Svanulo je jutro. Nisam mogo isčekati. Iskrao sam se u njenu sobu. Ljubio sam je i mazio a još se nije probudila. Bio sam napaljen ponovo. Odjednom se probudila i nasmejala. Opet si napaljen pitala me. Odgovorio sam da lepa moja. Želim opet da te jebem. Rekla je čekaj samo da se ustanem pa ćeš me jebati. Istuširala se. Ja sam čekao dignute kite.

Izašla je skroz gola iz kupatila. Rekla je opusti se sada će tvoja tetkica da ti izvede striptiz. Jedva sam čekao. Počela je da pleše i nabusito igra na mojoj kiti koja je sama pulsirala. Dizao se kao lud, dirao sam joj već vrelu pičku. Predigra je trajalo dugo. Rekla mi je želim da me jebeš bez kondoma. Bio me strah jer nikad nisam jebao bez zaštite. Pristao sam govorvši joj sve za tebe. Jebao sam je jako u picu i lizao joj stopala. Eh kako si perverzan mali moj. Nasmejao sam se i rekao da lepa moja. Jebao sam je potom u guzu. Malo u guzu malo u picu, prijalo mi je baš. A ni tetkica se nije mnogo bunila. Svršio sam joj ovaj put po stopalima a potom joj dobro izlizao pičku da i ona sama svrši. Legli smo zajedno. Posle nekog vremena istuširali smo se zajedno. Krenuo sam da spavam, ali sam osetio da me neko dira po kurčini.

Tetkica nije mogla izdržati a da se još jednom ne pojebemo. Uhvatio sam je među bokove i ljubio baš jako. Ljubili smo se dugo. Baš dugo je trajalo ljubljenje. Posle čega sam je bacio na krevetu i počeo da je ližem od stopala do pičke. Lizao sam joj pičku dokle nije svršila. Rekao sam joj sjutra ćemo se pojebati. Rekla je daj bar da ti popušim kurac, nasmejao sam se i rekao pa tako sam i mislio. Nećemo valjda ovako završiti tetkice. Pušila mi ga je baš i oblizivala jaja. Jebao sam je jako čupajući je za kosu. Potom sam joj izvršio usta. Sve je progutala kao mala dobra fufica. Čak i poslednju kap sperme. Ništa nije ostalo, sve je završilo u grlu moje bujne a perverzne tetkice Rade. Ipak nisam mogao izdržati. Posle pola sata ušo sam u njenu sobu. Spavala je gola kao od majke rođena.

Počeo sam da joj ližem dupe baš. Lizao joj čmar. Odjednom se ustala nasmejala se i rekla znala sam ja da ćeš ti kasnije pojebati svoju tetkica. Podigao sam je jako i uhvatio za kosu. Naredio sam joj da puši. Smejala se kao luda. Pušila ga je i lizala jaja kao prava mlada fufica. Iako pet banki ali tetka je dobra za jebanje i željna kurca ko Sibir sunca. Okrenuo sam je i prvo je dobro jebao u guzu. Kao i svaki put prvo guza pa dlakava pička. Jebao sam je dobrih pola sata. Svršio sam u po dlakavoj pičku. Progutala je sve i još malo mi drkala kurac. Ovo je kraj priče o meni i mojoj tetkici Radi.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija