Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vrela Pička

Taman sam legao da se odmorim posle subotnjeg ručka, kada mi zazvoni mobilni telefon. Nepoznati broj, nepoznati ženski glasić. Tek tada sam shvatio da nisam isključio preusmerenje telefona iz prodavnice bele tehnike, koju sam držao.

Rekla je da joj hitno treba frižider baš kakav sam oglasio, da ne može da čeka ponedeljak, da će dodatno platiti. Bila je toliko dosadna i uporna da sam pristao, iako sam joj ga ja lično morao isporučiti, što sam davno prestao raditi, imam pedeset pet godina i probleme sa kičmom.

Nežnim glasićem nepoznata dama mi se mnogo zahvalila i rekla samo adresu na koju da dovezem frižider i da će obezbediti nekoga da mi pomogne da ga popnem na četvrti sprat. Obećao sam joj da ću ga dovesti već to veče i neka ne brine. I tako sam, oko osam sati uveče, utovario frižider u kombi i doterao ga ispred jedne višespratnice na Zvezdari.

Pozvao sam je mobilnim i ubrzo se pojavila plavuša s tamnim očima, neodređenih godina, u miniću i vezanoj providnoj košulji ispod grudi koje su se pri njenim mekim pokretima lelujale i već do pola virile iz dekoltea. Pored nje je stajao čevečuljak mojih godina.

Videvši to, sledio sam se, baš kao da me je strpala u friz. Srećom u zgradi postoji lift i, uz pomoć kolica i čovečuljka, dovukoh frižider do njenog stana.

-Izvolite momci…- cvrkutala je plavuša i pokazala nam put do kuhinje. Još uvek pod dojmom, pratio sam miris koji je ostavljala iza sebe i njene lelujave pokrete bokovima, i neverovatno dobre zategnute noge na štiklama. Frižider mi je odjednom postao lagan kao prazna kartonska kutija. Čim smo ga smestili čevečuljak se pokupio usput govoreći plavokosoj da ima nekog posla.U lepo uređenoj kuhinji, ponudila mi je da sednem za centralno postavljeni radni deo i donela mi rakiju i kiselu vod, dok mi pripremi novac. U međuvremenu sam već zamišljao kako je ubadam jezikom u toplu rupicu, baš tu na ovom radnom delu, kako je ševim na ploči, kako stavljam kurac među te meke i tople dojke, a ona ga hvata vlažnim usnama i obavija jezikom…

-Evo izvolite vaš novac…- trgnula me rečima iz pohotnih misli, stavivši kovertu na ploču i sedajući na stolicu pored mene. Prebacila je nogu preko nego, a ionako kratka suknjica lagano je kliznula preko njenog belog bedra. Nije se ni najmanje potrudila da je podigne.

Fiksirala me je svojim ogromnim očima, rekla je da se zove Ela i već mi je pričala o tome kako je raskinula sa dečkom i sada nema ko da joj pomogne, da je ženi teško bez muškarca koji brine o njoj.

Uzeo sam kovertu i prebrojao pare. Čuo sam je mada nisam mogao da se skoncentrišem na priču, trudio sam se da baš ne buljim u gole butine koje bi povremeno širila da lepo vidim čipku na mestu gde su se noge spajale i puni dekolte sa velekim tamnim bradavicama koje su se providele ispod košulje.

Ustao sam da krenem, ustala je i ona i stala ispred mene skoro me dodirujući grudima.

-Čekaj! – rekla je pre nego što sam se pokrenuo – Ovo ti je za izuzetan trud… – i filmski me poljubila tim crveno našminkanim usnama naslanjajući se telom na moje, dok me istodobno rukom uhvatila između nogu gde je bilo tvrdo još otkako sam u stolici bludno razmišljao o njoj. – Mmmm! – počela je zadovoljno presti čim je osetila tu veliku izbočinu.

Prvo brzo, pa je lagano kružila svojim jezikom po mojim ustima. Ja sam prihvatio, i počeo ganjati njen jezik. Odkopčala je moj šlic i izvukla nadignuti kurac zajedno sa jajima. Prodrkala ga je malo, izvukla svoj jezik, usnama uhvatila moju donju usnu i počela je sisati. Pomislio sam ako tako i kurac sisa, isisat će sve što postoji u mojim jajima.

Uhvatio sam je ispod pazuha i podigao na ploču, želeo sam da joj pojedem one sise. Klekla je na pult isturajući ih ka meni. Spustila je košulju ispod velikih lopti i otkrila mojim očima oble, pune grudi, čije su bradavice prkosno štrčale. Nije mi dala da samo gledam i uživam, uhvatila me je za glavu i gurnula je na svoje sise.

online besplatne erotske price

Počeo sam ih lizati, malo jednu, pa drugu, pa sam se gušio između njih. Bile su tako neverovatne, tako meke, a tako su dobro stajale. Velike bradavice su parale vazduhom, a onaj malo tamniji oreol oko njih bio je širok i nije odjednom prestajao, već se pretakao u belu nežnu put njenin sisa.

Kružio sam jezikom oko tog medaljona i pomalo se približavao bradavici, tako se trznula. Bradavice su bile krute kao kamen. Pritisnuo sam joj tad bradavicu celom površinom jezika i grubo lizao.

Malo se savila u stranu i opet rukom obuhvatila kurac i krenula da šeta kožicu. Rukama sam je čapao gde god sam stigao, po listovima, po butinama, po guzovima, po bokovima, po sisama, po licu i usnama, osećao sam kao da mi nedostaje ruku, a svaka njena oblina savršeno je pristajala u moj dlan, već sam se gubio u njoj.

Poslušno je sledila moje neme želje i sve smelije i brže je šetala svoje ruke po mojoj muškosti. Drugom rukom mi je milovala nabrekla jaja. Prevlačila je kožicu na glaviću izazivajući u meni pravu buru strasti. A bila je tako podatna, uzdisala je na svaki dodir, da sam imao ruku kao hobotnica, njoj ne bi bilo dovoljno, bila je gladna dodira. Drapao sam joj sise, guzicu i butine svojim pohotnim rukama. Obuzimala me je želja da je isprskam spermom po celom telu, ali nisam hteo da se ovo tako završi.

Odigao sam je i spustio na bok meni okrenutu leđima. Podigao sam joj suknjicu preko širokih bokova na struk, čipkaste gaćice, bele kao sneg, jedva su pokrivale dve divne polulopte. Duboko sam uzdahnuo pred tim prizorom i svukao ih uz njenu pomoć.

Malo tamnije mođunožje joj bilo preplavljeno sokovima. Spustio sam glavu i krenuo da je ližem. Lizao sam joj prepone, čas vrškom jezika, čas celim jezikom, čas usnama. Moj ludi jezik sve je brže radio oko njenih rupica, pička joj je nabrekla puna krv. Uronio sam jezikom unutra, gurnuo ga nekoliko puta i usisao klitoris dok je ona dahtala i izvijala kukovima. Kako bi ga uvukao dublje i posisao, tako bi joj se pička i mali šupčić grčili, stiskali se, pa opuštali. Izbacivala je sokove i nežno stenjala prepuštena meni. Počela je da se uvija i ubrzano diše, miris njene kože pomešan sa mirisom sokova me je dovodio do ludila.

online besplatne erotske price

Tada se desilo nešto nezamislivo za mene, nogom me je pomazila po kurcu. Išla je gore-dole od jaja do glavića, struja je prošla mojim telom. Pogledao sam kao hipnotisan dole, njeni nožni prstići s lepim lakiranim noktićima mazili su moj uzbuđeni kurac. Desnu ruku približila je svojo pičkici, i počela je gladiti, tako lagano, jedva da je dira. Samo noktom kažiprsta išla je po njoj odozdo prema gore. Zabezeknuto sam je gledao a uzbuđenje me je skroz preplavilo.

Na moj kurac sad je preselila i drugu nogu i celim ga stopalom pritisla na mene. Bio je tako pun krvi, da sam osetio njegovo pulsiranje između mog stomaka i njenog stopala. Nisam više mogao da se skoncentrišem na lizanje.

Tako ga je pritisnutog drkala stopalom, tek bi povremeno zastala kod glavića, i obuhvatila ga palcem i prstom, do palca i mazila ga. Desnu nogu je spretno zavukla ispod mojih jaja. Njeni prsti su mi gladili deo između šupka i jaja, a gornji deo stopala škaljuckao mi je jaja.

Na njenom međunožju su već radili svi prstići. Prvo bi srednjim prstom kružila oko šupka, malo jagodicom prsta, pa malo noktom, onda bi trgla celu pičku svim prstima, i to sve jače i jače, da što bolje oseti svoje prste. Počela mi je drkati s obe noge, sklopila je stopala kao dlanove i drkala mi kurac, koji je gledao u nebesa, sporije pa brže. Stenjala je tako tiho i slatko kad se dirala.

Više nisam mogao da zaustavim buru u mom telu koja je najavljivala eksploziju. Znala je to i ona, ubrzala je drkanje i eksplodirao sam. Samo je prstićima jedne noge prekrila otvor na mom glaviću stiskajući i drkajući moj kurac i dalje. Zgrčio sam se i izbacivao mlazeve sperme po njenim stopalima.

Ovako nešto nikada nisam doživeo… Sela je na ivicu pulta i raširila noge, znao sam šta želi. Čučnuo sam između njenih nogu, savila je noge i stavila stopala na moja ramena, nagla se pozadi oslanjajući se dlanovima o ploču. Otvorila je skroz svoje međunožje, njena pička bila je melem za moj jezik, meka vrela, mokra, masna čak. Šupčić sam joj stalno plitko prcao prstom a pičku sam opet lizao, trljao, sisao usnice, stiskao klitoris između usana, pa opet tresao, trljao.

Izgubila se totlano, bila je već dobro napaljena. Disala je brzo i duboko, sa prekidima i ispuštala sad već skoro krikove. Vidio sam kako joj stomak brzo ide gore-dole, počeli su joj se grčiti svi mišići na telu. Zabacivala je glavu i gledala ka plafonu. Sva se tresla, sise su se ljuljale, guzica joj je poskakivala po pultu, butine su joj se nekontrolisano tresle, čmar joj se stiskao oko mog prsta, a ja sam još jače raspalio po pičkici. Sva četiri prsta, osim palca pritisnuo sam joj gornji deo pičke, i sisao klitoris trljajući ga jezikom najbrže što sam mogao.

Počela je ispuštati duge glasove, i odjednom kao da joj je prestalo disanje, pa je uhvatila vazduh, pa opet stala. Sad je stalno gledala o plafon i kolutala očima. Počela je urlati, divljati nogama me uhvatila oko vrata i vukla ka sebi, svršavala je žestoko.

Ja nisam odustao od njenog čmara, ni od pičke, još sam brže i još jače dirao, gurao, trljao, tresao, drkao. Svršavala je i svršavala…

Opet se okrenula na stranu zguza, bacila je pogled na moj kurac, dok sam ustajao. Zadovoljno se nasmešila.

-E sad me jebi! -zaječala je trteći se izbacujići guzicu ka meni.

Priljubio sam se uz nju celim telom, drhtala je kao dstruna. Sagnuo sam glavu i gricnuo bradavicu, sisao sam, je uvlačeći je u usta. Prešao saam jezikom po njenom i krenuo da upijam sok sa njenih usana. Sama se podmetnula tako da

sam joj vrhom glavića dodirujem vreli, nabubreli klitoris. Pomerala se tako da je glavić nastavio da klizi po otvorenoj pukotini. Malo je raširila noge i moj kurac je prodro u otvor pičke, u njenu unutršnjost. Hteo sam da sve ide polako da se dugo naslađujem.

Osetio sam blagi otpor, pa sam ga gurnuo malo jače. Ona je zaječala i ja više nisam mogao da se kontrolišem. Sjurio sam ga do kraja i oštrim pokretima nastavio da je ubadam. Žestoko je uvijala karlicom, kao da je želela da ceo uđem u nju. Počeo sam na kurcu da osećam vlagu, njena pička ispuštala je vruće sokove, još više sam ubrzao, prstima sam joj ganjao klitoris, stiskao guzove.

Sokovi su se cedili niz moj kurac koji je sve lakše ulazio. Opet je svršavala, trzala se, otimala, vrištala. Guzovi so joj se skupljali i širili u grčevima, stomak joj je drhtao…

-Ooo… ćuuuu… goreee……- mucala je skidajući se sa kurca.

Povukla me je da sednem na pult a onda opkoračila okrenuta zguza. Uz uzdah se spustila na tvrdi kurac, u tenutku sam sklinznuo i nestao u razjazenom grotlu, a dve tople loptedotakle su mi stomak. Ostala je tako nekoliko trenutaka, a onda podigla guzu, ostavljajući u pički samo glavić. Čečala je iznad mene i lagano kružila bokovima dok sam joj raspomamljneno stezao sise.

Jaja su mi bila tvrda kao kamen, a sperma je golicala vrh glavića želeći da se izlije. Trudio sam se da usporim pokrete, ali je Ela žešće počela da se uvija i polako se sve više nabija na moj do pola ukrućeni kurac. Snažnim pokretom je nasela do kraja, a onda je počela da se grči. Mišići njene vagine su obuhvatili nabrekli kurac kao da su hteli da ispumpaju svaku kap nadolazeće sperme. Naglo sam se trgnuo ne želeći nešto da zabrljam, ali ona me je zadržala bacajući se unazad pritiskajući me svojom težinom oslonjena šakama na moje grudi.

Počela se grčiti, sve brže i jače uzdisati, čak i jecati, lovila je vazduh. Dok sam kontrolisao sebe, Ela je divljala od orgazma koji joj je razdirao telo, zarila je nokte u moje grudi u ekstazi i stenjala. Kurac mi je bio zarobljen u njenoj pički zahvaćenoj grčom i, tek kad je ona počela polako da se smiruje, osetio sam da se i on oslobađa.

Rukama sam je zgrabio za kukove i Odigao je od sebe. Još je jecala, stenjala kao da plače, još joj se grčio stomak praćen s nepravilnim udisajima, kada sam krenuo da zabijam kao pomahnitao. Sad smo vrištali oboje, meni je sperma krenula iz nožnih prstiju. Samo sam je odigao i solobodio kurac.

Spustila se licem do njega i spretnim potezom ga strpala u topla vlažna usta do kraja. Dok joj je glavić bio u grlu, jezikom je palacala po punim jajima. U mangovanju sam čuo zvukove ulice, škripu kočnice i sirene, dok mi je prava Sirena isisavala gusti sok.

online besplatne price

Praznio sam joj se direktno u grlo, držeći je čvrsto za plavu plavu. Sve je progutala i nastavila još da sisa kurac. Uvlačila ga je u usta sisajući ko kroz slamčicu. Nije mu dala da spadne, a meni da se smirim. Povukla je vazduh i stisla mi jaja, izbacio sam mlaz sperme iz peta i skoro se onesvestio.

Najzad je pustila kurac, a onda me ponovo poljubila. Bio je to predivan buke njene pljuvačke, sokova i moje sperme. Drhtali smo oboje kao posle maratona, a onda klonuli jedno drugom u zagrljaj. Prošlo je pola sata dok smo se istuširali, ona pa ja. Dok se tuširala izvadio sam kovertu sa parama i stavio je malo dalje na radni deo. Nismo mnogo pričali.

Popio sam još jednu rakiju, popila je i ona vidno zadovoljna. Morao sam da krenem kući, nisam hteo ženi da se pravdam što sam se toliko zadržao.

-Sve si pogršno shvatio…- poljubila me je na vratima i stavila onu kovertu u džep od sakoa- Stvarno sam htela da te častim što si mi učinio… Da te častim novcem! Ali kad sam te ugledala, odlučila sam da častim sebe… i nisam se prevarila!

Pokušao sam da joj vratim novac, ali nije dopustila.

-Sad znaš gde sam i broj mobilnog…

Nazovi i dođi kad budeš hteo i imao vremena!

Nisam mogao da se opasuljim šta mi se desilo. Za tridesest godina braka nisam prevario ženu i sada više nisam siguran da to neću opet uraditi…

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija