Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vrela šefica

Već nekoliko godina radim u ovoj firmi i do sada se promijenilo nekoliko direktora, managera, voditelja i šefova, ali nova šefica odjela koja je stigla bila je prava bomba.

Odriješita i stroga, ali jako jako zgodna. Ima 42 godine, bujne sise i prateću guzu, dok je u struku onako malo punija. Nije debela, već onako za primiti. Dva tri direktora su se odmah ustrčala oko nje, ali su ubrzo shvatili da u njene rupice neće umočiti i da ne gube vrijeme oko nje. Zvala se Tena i njena bujna plava kosa, prirodna, je padala na njena ramena i nježno ih milovala. Zelene oči su radile kao detektor za sranja, gluposti i laži. Čovjek je imao ponekad osjećaj da točno zna šta skrivaš. Do sada nisam imao neki bliski susret sa njom, osim kada bi dolazio u zgradu gdje je radila, pa bi se susreli na hodniku i ljubazno se pozdravili, te razmijenili poneku kurtoaznu riječ. Iako mi je bila direktno šefica do sada sam imao sreće.

Jedan dan sam stigao na posao i primio se posla kad me trgnuo kolega i rekao da me treba šefica. Pitao sam se šta sam sad zajebao, ali sam krenuo do njenog ureda. Pokucao sam na vrata i začuo njen zvonki:
- Naprijed!
- Dobar dan, trebali ste me? - rekao sam kad sam ušao, a ona je podigla pogled sa papira koje je dotle čitala i rekla :
- E da, Nikola, trebam Vas nešto. - rekla je i ustala od stola, te mi pokazala na fotelju u kutu i sama krenula do druge i smjestila se u nju, a ja u drugu.
- O čemu se radi? - upitao sam tiho.
- O tome da sam čula da ste dobar majstor, a to mi hitno treba. - rekla je i malo zastali, pa nastavila- Treba mi majstor privatno, ne poslovno, pa ako imate vremena, a ja ću Vam se odužiti?
- A majstor za što? - bio sam malo zbunjen.
- Ma imam doma neku stolariju za riješiti, a koga god pitam svi bi me oderali sa cijenom.. .
- Ahhh.. tooo.. ma nikakav problem. A kada bi to trebalo?
- Paaaa.. ako može danas popodne? ! ?
- Može, nema problema.. - rekao sam i ona se nasmiješila, pa ustala da mi napiše svoju adresu i tako sam vidio njeno tijelo koje se ocrtavalo kroz onu široku ljetnu haljinu koju je nosila.

Dala mi je adresu i broj telefona, te da dođem oko 17 sati. Kada sam pročitao adresu shvatio sam da stanuje svega dvije ulice dalje od mene, pa mi nije bilo jasno kako ju prije nisam susreo. Bio sam mlađi od nje nekih 6 godina, koji mjesec više manje, i kad sam krenuo kod nje bio sam na mirisan i otuširan, nakrcao se alatom i uskoro bio kod nje. Otvorila mi je vrata u kratkim svilenim hlaćicama i nekom topiću ispod kojeg nije bilo grudnjaka i one sise su slobodne išle lijevo desno kako je hodala, a malo su se i vidjet le ispod ruba topića. Veselo je cvrkutala oko mene kao da mi nije šefica. A njen miris mi je širio nosnice i imao sam osjećaj kao bik kojemu mašu crvenom krpom ispred očiju. Uskoro sam bio gotov i ponudila me kavicom i nekom rakijom iz pitaj boga kojeg stoljeća. Izula me iz cipela. Kad sam rekao da idem skočila je i rekla da mi se mora odužiti i platiti, a kad sam odmahnuo rukom vidio sam kako skida onaj topić i ispred mene su se zaljuljale one dvije sise sa rozim bradavicama. Bile su već napete, a ona se mazno privila uz mene i tiho rekla:
- Vjerujem da imaš još koju tvrdu alatku za mene?

Nisam ništa rekao već sam ju privukao i njena sisa je završila u mojim ustima dok sam joj rukama mijesio stražnjicu i polako probijao put prstima ispod onih hlačica, ispod kojih, gle čuda, nije bilo gaćica. Moji prsti su napipali mokru rupicu i samo sam sa dva kliznuo unutra i njoj se oteo kratak uzdah. Malo je raširila noge kako bi mi olakšala rad sa prstima dok sam joj i dalje cuclao bradavicu na sisi. Moji prsti su bili sve mokriji, a onda sam odlučio da joj ga zabijem. Odmaknuo sam ju i ustao, pa krenuo skidati hlače, no već je ona skočila i skidala mi ih sama. Uskoro je moj već tvrdi kurac bio u njenim ustima i ja sam ju primio za kosu i počeo ju jebati u usta. Nije se nimalo bunila, dapače, uživala je u tome. Nakon par minuta sam joj svršio u usta, ali je i dalje stajalo tvrd i spreman.
Podigao sam ju i skinuo joj one hlačice koje su imale veliku fleku između nogu i polegao ju potrbuške na stol, pa stao iza nje i malo kurcem trljao od guze do pičke i onda joj ga zabio bez milosti do jaja. Zastenjala je, a ja ju uhvatio za bokove i počeo joj ga zabijati. Nisam već dugo jebao i bio sam napaljen kao konj. Stenjala je ispod mene, a kad bi bio malo grublji bi i zajecala, ali nisam posustajao, već sam naslinio palac desne ruke i stavio joj ga na čmar i polako joj ga gurnulo. Zastenjala je i ja sam je nastavio jebati u obje rupice. Bola je sve glasnija i uskoro je uz vrisak svršila, ali obilno, pa mi je kurac uranjao u jezero.

Bio sam zadovoljan izgledom guze, pa sam izvukao kurac iz pičke i počeo ga polako uguravati u njen šupak. Išlo je malo teže, ali uskoro je uz njenp glasno stenjanje bio u njenoj guzi. Uhvatio sam ritam njenog dahtanja i sad sam joj rasturaš šupak. Nije mi trebalo dugo i počeo sam i ja svršava ti, tj puniti joj guzu spermom. Izvukao sam kurac iz njene guze i obrisao spermu uzduž njene brazde i pljesnuo ju po guzi, te se krenuo oblačiti. Ona se polako uspravila suznih očiju, ali i širokog osmijeha, pa me žestoko poljubila i tiho rekka:
- Hvala ti..

Od tada sam svako poslijepodne kod nje i servisiram joj sve tri rupice, a vikendima prespavam kod nje iz prave orgije. Žena stvarno ima mašte, ali o tome drugi put.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija