Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vrele letnje igre

Kišan, al vreo julski dan. Kao uvijek bude mi dosadno jer nemam što da radim. Odjednom sjetim se komšinice Tamare. Digo mi se kao nikad počeo sam drkati. Kada sam svršio riješih ko fol otići kod nje po cigaretu.
Krenuh prema njoj samo da je vidim. Zazvonio sam a vrata mi otvori njena prelepa kćerkica. Mala ima 17 godina al bombetina vrh. Uska guza lepe sisice, prava za poželjeti.

A ima na koga i biti heh na njenu majku kurvicu. Sjeo sam a kurac mi je pulsirao nenormalno. Vidjela je to nasmijala se i rekla u redu je to se dešava većini momaka kada vidi ovakav komad piletine. Rekla mi je zavodljivim glasom oćeš da ti odradim jedan lap dance. Nasmijao sam se i rekao može. Igrala mi je dupetom oko kurca malo mi je falilo da svršim. Odjednom u svemu neko otvara vrata. Kad ono Tamara. Gleda i kaže ćerkice ti se baš dobro zabavljaš. Sad će ti se mama pridružiti. Iznenadili smo se kada smo to čuli. Kurac mi je pulsirao nenormalno. Kakav vrhunac ljudi moji.

Odjednom su mi obje počele pušiti ko lude. Reko sam moram ga staviti jeste vlažne. Nasmijale su se i poređale. Prvo sam ga malo ubacivao u Ivaninu pa u Tamarinu guzu. Kakva guza uvijek me palila Tamarina guza. Izvadio sam i stavio u Ivanu pičku koja je bila vlažnija no ikada. Jebao sam je jako pet minuta sigurno a Tamara me ljubila usta. Naredio sam im da stanu jedna do druge da se ljube a ja ću ih držati za kosu. Na moje iznenađenje pristale su. To me napalilo dodatno svršio sam po Tamarinim ustima. Ljubile su se ko lude. Kakva nezaboravna noć. Podijeli su spermu i smijale se. Odjednom je Ivana rekla ja bih još jednom. Nasmijala se Tamara i rekla kakva je moja kćerka prava nezasita kurvica. Otuširali smo se. Odmorili smo pet minuta i krenuli opet. Samo ovoga puta prvo sam jebao Tamaru. Ivana je gledala i mazila ribicu.

Uhvatio sam je za kosu i uvlacio joj ga duboko do krajnika. Izvadio sam ga i stavio joj ga u pičku. Jebao sam je jako desetak minuta. Onda je došla Ivana ljubila me usta a ja sam je blago šamarao. Smijala se a mene je to palilo. Izvadio sam ga iz Tamarine vrele pičke. Naredio sam Ivani da klekne i ne koristi ruke samo ustima. Nabijao sam joj ga jako. Rekla mi je daj mi ga molim te želim tvoju veliku kitu. Nabijao sam joj ga jako prvo u pičku pa u dupe. Odjednom mi je došlo da svršim. Izvadio sam ga i reko im da ližu jedna drugoj picu a ja da drkam. Pristale su. Sve što im kažem bez pogovora pristaju. Svršio sam po Tamarinoj guzi a potom sam reko Ivani da to poliže. Pao sam al Ivana je tražila još obrisao sam spermu. I reko dobićeš još kurvice. Uhvatio sam je za kosu, nabio joj ga do krajnika. Prava mala pušačica kako ga je dobro pušila. Reko sam joj sad ćeš vidjeti kako stariji komšo jebe. Rekla je molim te daj mi ga.

Nabijao sam joj ga jako prvo u pičku potom u guzicu. Jebao sam je jako nekoliko minuta. Sada sam želio da joj svršim po sisama. Prvo mi ga je dobro ispušula a zatim sam joj svršio po sisićima. Kakve sisice prave za svršavanje. Nasmijala se i sve oblizala. Sada sam rekao Tamari ti si sledeća. Pogledala me s smiješkom i skinula gaćice. Prvo smo se dobro ljubili. Onda sam joj lizao pičkicu ko lud. Ovlažila je brzo zatim sam je ljubio po guzi. Digao mi se brzo. Potom mi je odradila jedan lap dance dupetom. Rekla je oću tvoju vrelu kitu u dupe. Reko sam može kurvice moja. Stavio sam ga i jebao je jako deset minuta. Vidio sam da želi još. Izvadio sam ga i šamarao je i jebao jako u pikicu vrelu. Vrištala je ko da brata ženi. Izvadio sam ga iz pice i stavio joj ga usta. Došla je Ivana koja je ljubila mamici sisiće. Dizao mi se još više. Napunio sam joj usta toplom spremom. Uff kako ti je topao. Ljubili su se jedna i druga i onda smo se pošli otuširati. Tamo smo se još jednom pojebali. Kakva noć. Ubrzo sledi drugi dio.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija