Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vrele noge moje susjede

Živim u stambenoj zgradi u Novom Zagrebu. U jednoj od onih ogromnih zgrada sa hrpom stanova i susjeda koji jedva da poznaju druge. Ovo je inače bio stan od moje bake u koji sam se uselio početkom studija i sad nakon završetka istog ostao u njemu, jer sam dobio posao u jednoj firmi u Buzinu, pa mi je bilo blizu, a ne da stalno putujem iz Sesveta.

I tako sam napokon počeo primjećivati susjede, jer sam napokon imao slobodna popodneva i nisam morao učiti do kasno u noć. Čak sam imao i nekakav neobavezujući flert na poslu, ali ništa konkretno. Pa sam tako primjetio i susjedu Mariju. Marija je bila žena od 38 godina, duge tamnoplave kose, valovite i bujne. Sise je imala čistu peticu, ali najizazovnije na njoj su bile noge i guza. Vitke i mišičave noge koje bi svaki muškarac poželio oko svog struka ili vrata, a da ne pričamo o tome kako bi joj glavom zaronili između njih. Bila je udata, ali joj muža nisam poznavao, mada sam ju par puta vidio sa nekim bradonjom tmurnog izgleda. Znao sam da ima klinca koji je išao u drugi razred osnovne, pa me nekako i nije baš interesirala, mada sam par puta izdrkao na nju zamišljajući njene noge oko mojih bokova i moj kurac među njenim sisama. Par puta smo se sreli na stubištu i u liftu i imao sam osjećaj da me gleda kao rendgenom kroz odjeću, ali smo uvijek bili ljubazni jedno prema drugome. Do tog dana kada je sve prešlo granicu osnovne ljubaznosti.

Došao sam sa posla i taman se raskomotio razmišljajući da li da odem prvo pod tuš ili da izvadim hladno pivo iz frižidera, kad je zazvonilo na vratima. Samo u hlačama i golog torza sam otvorio vrata i ugledao susjedu Mariju u kučnom ogrtaču, mokrom, te nekom preplašenom facom.

- Joj Marko, baš dobro da si doma, dođi brzo.. curi mi voda doma.. . -rekla je i odmah krenula kat više, jer su stanovali baš iznad mene, a ja sam ušao u stan i uzeo kutiju sa alatom koja je pripadala mom pokojnom dedi i krenuo za njom zaključavši vrata za sobom.

Ušao sam u stan kod susjede i pokazala mi na kupaonicu. Vidio sam da voda šišti iz onog spoja između slavine i izvoda za tuš, pa sam brzo otišao do WC-a i zatvorio glavni ventil, te zatvorio vodu. Nakon toga sam se vratio u kupaonicu gdje je Marija stajala u onom mokrom ogrtaču, pa sam joj rekao da bi trebala to skinuti da se ne prehladi, a ona je samo kimnula glavom dok sam se ja uhvatio skidanja tuša i slavine. Vidio sam da je pukla cijev od tuša koja je pokidala i brtvu, pa sam sad mjenjao brtvu i cjev od tuša. Marija se nekako nagnula naprijed i naslonila na moja gola leđa. Osjetio sam njenu toplu ruku na sebi i nekako osjetio trenutnu reakciju u mojim gaćama. Par puta se pomakla i kao ovlaš prošla rukom po mojim leđima. S obzirom da imam poveći kurac nadao sam se da se neće vidjeti kad ustanem. Nakon što sam završio ustao sam i nabio se na njene sise, jer se nije ona uspravila na vrijeme. Zacrvenila se kao paprika i kad sam se provlačio pored nje očešao sam se o njene velike sise, a onda sam otvorio vodu i vratio se natrag kako bi provjerio da li curi voda. Dok sam bio sagnut osjetio sam njenu ruku na svojim leđima kako ide niz njih do moje stražnjice i kako nestaje sa nje, a ona je isto tako nestala iz kupaonice. Nasmješio sam se iako mi je kurac već bio opasno napet u gaćama. Krenuo sam van i prema ulaznim vratima kad me zaustavila:

- Marko, da li si za kavu? Ili nešto žestoko?
- Paaa.. može kavica -rekao sam i pustio kvaku od vratiju, te pošao za njom u kuhinju iako sam htio otići doma i izdrkati kurac, ali sam ipak prikrio kutijom od alata svoj napeti kurac i sjeo za stol.

Kava je brzo bila gotova i sad smo sjedili, pijuckali kavu i pričali o svemu, dok joj ponovo nisam napomenuo da bi stvarno trebala skinuti taj mokri ogrtač sa sebe jer će se prehladiti. Pogledala me i nasmješila se, pa tiho rekla:

- Kad baš inzistiraš.. -rekavši to skinula je ogrtač i ostala skoro potpuno gola, jer je na sebi imala samo bijele čipkaste gaćice kroz koje su se nazirale tamne dlačice na brežzuljku iznad njene pičke.

Oči su mi ispale i onaj moj kurac se ponovo istegao u gaćama, a Marija ga je sad lijepo vidjela i ispružila je nogu, te je stavila svoje stopalo na njega i milovala ga njime. Osjećao sam napetost spustio sam ruku na njenu nogu. Imala je tako mekanu i glatku kožu kao da ima barem 15 godina manje od stvarnih. Sad je ispružila i drugu nogu, te mi rekla da ga izvadim iz gaća, a ja sam ju poslušao i izvukao kurac iz hlača i gaća, pa ga je sad sa obje noge trljala i drkala mi ga. Nije trebalo dugo to raditi i n par minuta sam počeo špricati spermu ckoro metar u zrak koja je završila po njenim nogama i mom trbuhu, a ona je oduševljeno gledala kako moja sperma visoko leti, pa se nagnula na stolici i sad se usnama približila mom kurcu, te ga počela lizati ljubiti, te lagano drkati, da bi ga ubrzo digla, a onda je skinula svoje gaćice i opkoračila me, te mi sjela u krilo i nasadila se na moj kurac. Disala je ubrzano dok joj je polako ulazio, te mi zabila nokte u ramena dok se nije nasadila do kraja uz uzdah:

- Aaaahhhhhhhh.. . koliki ti je.. . mmmmmmmm..

Primio sam ju za guzove i pomagao joj da se nabija na njega. Podizala se na vrhove prstiju i nabijala na mene. Stenjala je i to glasno dok sam ja zabio glavu među njene ogromne sise koje su još uvijek prkosile gravitaciji, barem djelomično. Ljubio sam ih i lizao dok mi je ona zabijala okte u ramena i vrat, a iz pičke joj je curilo obilno. Jebali smo se tako desetak minuta dok u grču nije svršila, a onda je rekla da joj ga zabijem do kraja i legla je na leđa na stol, pa sam joj raširio noge i zabio joj ga do jaja na što je prigušeno vrisnula, a onda sam joj stavio noge na ramena i počeo ju žestoko jebati. Stenjala je dok sam joj ja ljubio gležnjeve na nogama, a nakon par minuta sam ponovo počeo svršavati i ovaj put sam joj punio pičku, a ona se nije bunila protiv toga, dapače, poticala me. Nakon toga smo se razdvojili, dok je ona ubrzano disala, a sise su joj se dizale i spuštale u istom ritmu. Pomogao sam joj da siđe sa stola i iz zahvalnosti mi je oblizala kurac od naših sokova. Nakon toga sam se obukao i otišao do svog stana nakon što sam joj obećao da ovome neću nikome govoriti i uz dogovor za nastavak druženja. Naravno da sam pristao, ali o tome drugi puta.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija