Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vrele usne

Prije tri godine nakon razvoda od bivše žene sam se ponovo oženio Sandrom, medicinskom sestrom, koja je iz prethodnog braka imala kćer Au, a kojoj sam se trudio prvenstveno biti prijatelj, jer su tinejđeri najgori za sklopit prijateljstvo sa odraslima.
Sve je bilo super. Sandra je bila u drugom mjesecu trudnoće, a Ana nije pokazivala neke pretjerane emocije. Prošlu jesen je upisala Medicinski fakultet, pa ju kod kuće nismo baš ni viđali. Dotle je kod kuće sve savršeno funkcioniralo, a Sandra je odlučila da će raditi do 4 mjeseca trudnoće i da će onda na porodiljni.

Jedan dan došao sam s posla oko 17 sati, a u stanu je bila pustoš. Sandra je radila drugu smjenu i doći će oko 23 sata, a Ana je bila pitaj-Boga gdje...na faksu najvjerojatnije, a poslije će negdje zaglaviti sa kolegicama ili...hmm..kolegama.

Ja sam si podgrijao ručak, prelistao novine, otuširao se i zavalio u dnevnom na trosjed ispred TV-a. Uskoro me svladao san, te sam uredno zahrkao.

Odjednom sam osjetio nešto oko mog međunožja. Trgnuo sam se iz sna i ugledao Anu kako je izvadila moj kurac iz trenirke i drži ga rukama, a glavić se nalazio između njenih usana. Pogledala me je i rekla:

- Dobro jutro...mora da je bio jako zanimljiv san, jer ti je trenirka pucala od ove tvoje mrcine.

Priznajem, imam velik i debeo kurac, u dnu ga Sandra nije mogla obujmiti prstima, ali otkud Ana sad tu sa mojim kurcem u njenim ustima. Na moje pitanje:

-Šta ti to radiš? Kako možeš tako nešto napraviti?

Odgovorila je drkajući mi lagano kurac:

-Paaa...nisi mi tata, a i prije godinu dana sam te gledala poskrivečki, te sam vidjela kakvu mrcinu imaš među nogama i rekla sama sebi da ću to morati imati u svojim rupicama.

Bio sam totalno zbunjen i iznenađen njenim odgovorom. Trenutnom situacijom nije bio zbunjen samo moj kurac koji se ispružio u punoj veličini zahvaljujući Aninim rukama i vrelim usnama.

-I? Da li da nastavim ili prekidamo? - pitala je ne prekidajući drkanje mog kurca. -Ionako nečeš uskoro moć jebat moju mamu kad trudnoča poodmakne. -dodala je uz smješak, te nastavila..- Ja ću ti isprazniti jaja uvijek kad bude trebalo, samo ćeš trebati pitati.

-Nastavi...- rekoh promuklo nakon što mi je sve što je rekla došlo do pameti.

Zavalio sam se natrag na trosjed, a Ana se bacila sa još većim žarom na moj kurac. Sa jednom rukom ga je drkala, drugom je mjesila jaja, a usne i jezik su uništavali glavić mog kurca.
Nakon dvije minute sam svršio obilno u njena usta, a ona nije ispustila ni kap sperme iz njih.
Nastavila mi je drkati kurac jednom rukom, dok se je uz pomoć druge rješavala tajica i gaćica. Do mene je dopro miris njene vlažne pice, a ona se je polako digla i naštimala picin otvor na vrh moga kurca, te se počela spuštati po njemu lagano uz dahtanje.
Bila je tako uska, još uža nego njena mama. Uskoro je došla do pola i počela se lagano meškoljiti na njemu, da bi uskoro kliznula do kraja.

-Ajme koliki ti je... -uzdahnula je uz blaženi osmjeh na licu - kako sam mogla do sada to čekati...ooohhhhh...kakav osjećaaajjj...

Ja sam osjećao njen svaki mišić i žilu u pici kako pulsiraju...svršavala je a još ju nisam ni počeo jebati. Primio sam ju za bokove malo odigao od sebe i počeo ga zabijati u njenu usku picu. Ona se je uhvatila za naslon trosjeda i počela je cviliti kako sam joj ga zabijao sve do kraja.
Ona je svršila već tri puta dok sam joj tako zabijao kurac, a čim sam osjetio da ću i ja svršti podigao sam ju sa kurca, polegnuo sam ju na trosjed te sam ga izdrkao do kraja i prosuo sjeme po njenom trbuhu i po majici.

Skinula je majicu sa sebe i pokazala par predivnih sisa koje su bile izgleda nasljedne u familiji, jer su bile identične kao i kod njene mame. Poljubio sam joj bradavice, a ona me pogladila po kosi, a drugom rukom je primila moj kurac i tiho mi rekla:

-Idemo u moju sobu...biti će nam udobnije...

Krenuo sam za njom po stepenicama i uživao gledati njenu guzu kako je čvrsta i mišićava, i miče se u ritmu hodanja uz stepenice, dok su se unutrašnje strane njenih nogu sjajile od njenih sokova.
Ušli smo u njenu sobu, rekla je da legnem na leđa, ona me opkoračila i ponudila mom jeziku svoju predivnu mladu picu koju jednostavno nisam mogao odbiti, te sam zabio prvo nos u nju, a zatim jezikom zdušno počeo lizati njen procijep, dok sam prstima trljao njen klit. Ona je u međuvremenu pokušavala strpati moj kurac u njena vrela usta. Jezikom je lizala cijelu dužinu od korjena do glavića, pokušavala gurnuti jezik u rupicu na vrhu što me je dovodilo do ludila.
Ubrzo smo oboje ponovno svršili, te je legla kraj mene i mazno se privila trljajući svoju pičkicu uz moju nogu, a iza nje je ostajao samo mokri trag njenih sokova.
Ubrzo je počela ponovo drkati moj kurac i on se ponovno s ponosom uspravio, a ona se okrenula na trbuh, stavila jastuk pod sebe i podigla stražnjicu i rekla:

-Probala bih u guzu...ako si ti za?
-Jesam...ali...ako ti je guza uska kao i pica biti će problema... -rekoh pomazivši ju po guzi.
-Prvo sam ga dobila u guzu, a tek kasnije u picu...nisam bila sigurna da bi netko pazio da ne ostanem trudna.. -rekla je uz lagani smješak.
-Ma u redu je to, ali misliš da neće moj biti prevelik za nju? -upitah ju.
-Probajmo...

Kleknuo sam iza nje, ona mi je dodala lubrikant, pa sam namazao svoj kurac i dobro namazao njen šupčić i ugurao dva prsta unutra. Malo sam ju jebao prstima dok je ona zadovoljno mrmljala u jastuk. Zatim sam još namazao svoj kurac i stavio ga na ulaz u njen malo prošireni šupćić. Umirila se i čekala da uđem. Uspio sam ugurati glavić, a po tome kako je stiskala plahtu vidio sam da ju boli.

-Nastavi, nastaaaviiii....daaaajjj... -cvilila je.

Nastavio sam gurati i stigao do pola te sam počeo ritmički ulaziti i izlaziti iz guze. Ona je samo stenjala i dahtala i povremeno sam čuo:

-Da da daaaa...oh Bože, ohhhhh....ogroooomaaaannnnn jeeeee....ahhhhh...daj ga dajjj...

Još sam iscijedio lubrikanta po svom kurcu te ga uspio ugurati do kraja uz njen krik...od bola i od ekstaze jer je iz nje počelo curiti kao iz slavine. To mi je bio podstrek da i ja svršim duboko u njenoj guzi dok se ona tresla od orgazma.

Izvukao sam kurac iz njene raširene guzice, a ona se samo stisla uz mene dok je moja sperma curila iz njenog šupka.

Ljubila me i samo rekla:

-Mislim da nikad neću naći dečka koji će me tako dobro izjebati.
Zagrlio sam ju i šapnuo joj:

-Znaš da se meni možeš uvijek obratiti za pomoć i savjet. A ovo ostaje među nama i mami ni riječ. OK?
-Naravno...izbacila bi nas iz kuće -rekla je kroz smijeh.

Tijekom Sandrine trudnoče hvatali smo svaki trenutak da bi se pojebali i dugo vremena sam joj bio jedini sa kojim se seksala. I kad se udala nakon par godina, redovno bi se našli i dobro bi se izjebali i svaki put bih joj proširio guzu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija