Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Vrele usne

Ocjena: 4

Prije tri godine nakon razvoda od bivše žene sam se ponovo oženio Sandrom, medicinskom sestrom, koja je iz prethodnog braka imala kćer Au, a kojoj sam se trudio prvenstveno biti prijatelj, jer su tinejđeri najgori za sklopit prijateljstvo sa odraslima.
Sve je bilo super. Sandra je bila u drugom mjesecu trudnoće, a Ana nije pokazivala neke pretjerane emocije. Prošlu jesen je upisala Medicinski fakultet, pa ju kod kuće nismo baš ni viđali. Dotle je kod kuće sve savršeno funkcioniralo, a Sandra je odlučila da će raditi do 4 mjeseca trudnoće i da će onda na porodiljni.

Jedan dan došao sam s posla oko 17 sati, a u stanu je bila pustoš. Sandra je radila drugu smjenu i doći će oko 23 sata, a Ana je bila pitaj-Boga gdje...na faksu najvjerojatnije, a poslije će negdje zaglaviti sa kolegicama ili...hmm..kolegama.

Ja sam si podgrijao ručak, prelistao novine, otuširao se i zavalio u dnevnom na trosjed ispred TV-a. Uskoro me svladao san, te sam uredno zahrkao.

Odjednom sam osjetio nešto oko mog međunožja. Trgnuo sam se iz sna i ugledao Anu kako je izvadila moj kurac iz trenirke i drži ga rukama, a glavić se nalazio između njenih usana. Pogledala me je i rekla:

- Dobro jutro...mora da je bio jako zanimljiv san, jer ti je trenirka pucala od ove tvoje mrcine.

Priznajem, imam velik i debeo kurac, u dnu ga Sandra nije mogla obujmiti prstima, ali otkud Ana sad tu sa mojim kurcem u njenim ustima. Na moje pitanje:

-Šta ti to radiš? Kako možeš tako nešto napraviti?

Odgovorila je drkajući mi lagano kurac:

-Paaa...nisi mi tata, a i prije godinu dana sam te gledala poskrivečki, te sam vidjela kakvu mrcinu imaš među nogama i rekla sama sebi da ću to morati imati u svojim rupicama.

Bio sam totalno zbunjen i iznenađen njenim odgovorom. Trenutnom situacijom nije bio zbunjen samo moj kurac koji se ispružio u punoj veličini zahvaljujući Aninim rukama i vrelim usnama.

-I? Da li da nastavim ili prekidamo? - pitala je ne prekidajući drkanje mog kurca. -Ionako nečeš uskoro moć jebat moju mamu kad trudnoča poodmakne. -dodala je uz smješak, te nastavila..- Ja ću ti isprazniti jaja uvijek kad bude trebalo, samo ćeš trebati pitati.

-Nastavi...- rekoh promuklo nakon što mi je sve što je rekla došlo do pameti.

Zavalio sam se natrag na trosjed, a Ana se bacila sa još većim žarom na moj kurac. Sa jednom rukom ga je drkala, drugom je mjesila jaja, a usne i jezik su uništavali glavić mog kurca.
Nakon dvije minute sam svršio obilno u njena usta, a ona nije ispustila ni kap sperme iz njih.
Nastavila mi je drkati kurac jednom rukom, dok se je uz pomoć druge rješavala tajica i gaćica. Do mene je dopro miris njene vlažne pice, a ona se je polako digla i naštimala picin otvor na vrh moga kurca, te se počela spuštati po njemu lagano uz dahtanje.
Bila je tako uska, još uža nego njena mama. Uskoro je došla do pola i počela se lagano meškoljiti na njemu, da bi uskoro kliznula do kraja.

-Ajme koliki ti je... -uzdahnula je uz blaženi osmjeh na licu - kako sam mogla do sada to čekati...ooohhhhh...kakav osjećaaajjj...

Ja sam osjećao njen svaki mišić i žilu u pici kako pulsiraju...svršavala je a još ju nisam ni počeo jebati. Primio sam ju za bokove malo odigao od sebe i počeo ga zabijati u njenu usku picu. Ona se je uhvatila za naslon trosjeda i počela je cviliti kako sam joj ga zabijao sve do kraja.
Ona je svršila već tri puta dok sam joj tako zabijao kurac, a čim sam osjetio da ću i ja svršti podigao sam ju sa kurca, polegnuo sam ju na trosjed te sam ga izdrkao do kraja i prosuo sjeme po njenom trbuhu i po majici.

Skinula je majicu sa sebe i pokazala par predivnih sisa koje su bile izgleda nasljedne u familiji, jer su bile identične kao i kod njene mame. Poljubio sam joj bradavice, a ona me pogladila po kosi, a drugom rukom je primila moj kurac i tiho mi rekla:

-Idemo u moju sobu...biti će nam udobnije...

Krenuo sam za njom po stepenicama i uživao gledati njenu guzu kako je čvrsta i mišićava, i miče se u ritmu hodanja uz stepenice, dok su se unutrašnje strane njenih nogu sjajile od njenih sokova.
Ušli smo u njenu sobu, rekla je da legnem na leđa, ona me opkoračila i ponudila mom jeziku svoju predivnu mladu picu koju jednostavno nisam mogao odbiti, te sam zabio prvo nos u nju, a zatim jezikom zdušno počeo lizati njen procijep, dok sam prstima trljao njen klit. Ona je u međuvremenu pokušavala strpati moj kurac u njena vrela usta. Jezikom je lizala cijelu dužinu od korjena do glavića, pokušavala gurnuti jezik u rupicu na vrhu što me je dovodilo do ludila.
Ubrzo smo oboje ponovno svršili, te je legla kraj mene i mazno se privila trljajući svoju pičkicu uz moju nogu, a iza nje je ostajao samo mokri trag njenih sokova.
Ubrzo je počela ponovo drkati moj kurac i on se ponovno s ponosom uspravio, a ona se okrenula na trbuh, stavila jastuk pod sebe i podigla stražnjicu i rekla:

-Probala bih u guzu...ako si ti za?
-Jesam...ali...ako ti je guza uska kao i pica biti će problema... -rekoh pomazivši ju po guzi.
-Prvo sam ga dobila u guzu, a tek kasnije u picu...nisam bila sigurna da bi netko pazio da ne ostanem trudna.. -rekla je uz lagani smješak.
-Ma u redu je to, ali misliš da neće moj biti prevelik za nju? -upitah ju.
-Probajmo...

Kleknuo sam iza nje, ona mi je dodala lubrikant, pa sam namazao svoj kurac i dobro namazao njen šupčić i ugurao dva prsta unutra. Malo sam ju jebao prstima dok je ona zadovoljno mrmljala u jastuk. Zatim sam još namazao svoj kurac i stavio ga na ulaz u njen malo prošireni šupćić. Umirila se i čekala da uđem. Uspio sam ugurati glavić, a po tome kako je stiskala plahtu vidio sam da ju boli.

-Nastavi, nastaaaviiii....daaaajjj... -cvilila je.

Nastavio sam gurati i stigao do pola te sam počeo ritmički ulaziti i izlaziti iz guze. Ona je samo stenjala i dahtala i povremeno sam čuo:

-Da da daaaa...oh Bože, ohhhhh....ogroooomaaaannnnn jeeeee....ahhhhh...daj ga dajjj...

Još sam iscijedio lubrikanta po svom kurcu te ga uspio ugurati do kraja uz njen krik...od bola i od ekstaze jer je iz nje počelo curiti kao iz slavine. To mi je bio podstrek da i ja svršim duboko u njenoj guzi dok se ona tresla od orgazma.

Izvukao sam kurac iz njene raširene guzice, a ona se samo stisla uz mene dok je moja sperma curila iz njenog šupka.

Ljubila me i samo rekla:

-Mislim da nikad neću naći dečka koji će me tako dobro izjebati.
Zagrlio sam ju i šapnuo joj:

-Znaš da se meni možeš uvijek obratiti za pomoć i savjet. A ovo ostaje među nama i mami ni riječ. OK?
-Naravno...izbacila bi nas iz kuće -rekla je kroz smijeh.

Tijekom Sandrine trudnoče hvatali smo svaki trenutak da bi se pojebali i dugo vremena sam joj bio jedini sa kojim se seksala. I kad se udala nakon par godina, redovno bi se našli i dobro bi se izjebali i svaki put bih joj proširio guzu.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina