Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vreli poslovni put sa šeficom !!!

Imao sam dvadeset godina kada sam se zaposlio u fabriku slatkiša. Nisam više mogao da budem na grbači roditelja i odlučio konačno da uzmem život u svoje ruke. Još dok sam bio u srednjoj školi uvijek sam se palio na starije učenice i zgodne profesorice. Znao sam veliki broj puta da kada ugledam zgodnu profesoricu otrčim do toaleta i na brzinu izdrkam moj kurac koji je bio oko dvadeset centimetara dug.

Moj posao u firmi je bio da vozim direktoricu firme. Moja direktorica je bila srednjovečna žena koja je imala oko četrdeset godina ali za svoje godine je izgledala super. Imala je dugu crnu kosu, crne oči, i jako vitku liniju iako je bila majka troje dece. Grudi su joj bile prava petica iako su joj bile malo pale od to troje dece, guza joj je bila sa malo sala ali meni je to jako godilo. Svaki dan na posao je dolazila provokativno obučena sa velikim dekolteom tako da su joj sise skoro ispadale.

Imao sam mnogo puta želju da je pojebem ali nisam imao priliku jer je prema meni bila jako hladna i nije mi dozvoljavala da joj se približim. Od drugih radnika sam saznao da je u braku njenom već dugo vremena veliki problem jer je navodno muž vara sa svojim ljubavnicom.

Došao je petak i konačno sam čekao da idem kući kada me je pozvala šefica u kancelariju. Rekla mi je da se spakujem i da idemo na poslovni put za vikend. Nisam mogao da verujem da ću provesti vikend sa njom. Ujutru sam došao po nju kući. Sjela na prednje sedište ovaj put i krenuli smo. Bila je jako provokativno obučena. Na sebi je imala kratku bijelu suknjicu koja je imala veliki dekolte tako da su joj sise bukvalno iskočile napolje.

Nisam mogao da budem stalno skocentrisan jer su mi oči stalno išle prema njenim sisama. Kurac mi se počeo dizati a i ona je to primijetila. Počela je sve više da povlači suknjicu prema gore otkrivajući svoje bijele čipkaste gaćice. Odjednom mi je postavila pitanje da li mi se svidja ova slika na šta sam ja odgovorio klimajuću glavom.

Tražila mi je da skrenem na prvo proširenje što sam i učinio. U isti mah je ruku spustila na moj kurac i počela ga drkati preko hlača. Za tren se digao do maksimuma. Otkopčala mi je šlic i izvadila kurac napolje. Čim ga je vidjela uzdahnula je pogledala me u oči rekavši da imam jako lijep kurac. Spustila je glavu na moj kurac i počela ga pušiti. Pušila ga je odlično, oblizivala ga je od jaja do glavića. Uživao sam jako, svojom rukom njenu glavu sam nabijao na moj kurac da bi što više ulazio u njena usta. Poslije jedno pet minuta skinula je haljinu sa sebe i zajahala me. Počela se nabijati na moj kurac iz početka polako jer je bila jako uska. Dok se nabijala na moj kurac ja sam joj ustima grickao velike bradavice koje su bile jako krute.

To joj je jako godilo jer je počela sve više da dahće. Rukama sam je uhvatio za kukove i počeo je da je nabijam na kurac sve jače i jače. Poslije deset minuta počela je jako da svršava na mom kurcu i počela je jako da curi iz njene pice. Tada sam joj predložio da pređemo na zadnje sedište i ona je pristala. Naguzila se na zadnjem sedištu i počeo sam je nabijati od pozadi. Udarao sam je kurcem sve više i dublje u njenu picu šireći zidove njene pičke. Uzdisala je jako i počela da vrišti od užitka. Njene sise su se njihale pod naletima moga kuca. Nakon ovakvog seksa od deset minuta bilo mi je došlo da svršim. Upitao sam gdje želim da joj svršim a ona mi odgovorila da želim da joj pičku napunim spermom. Nabio sam joj kurac do kraja i uz veliki urlik počeo sam puniti njenu pičku. Ostao sam u njoj još jedno pet minuta a onda je počelo da se cijedi iz njene pice.
Ostali smo još pola sata u autu dok nismo došli sebi a zatim nastavili svoj dvodnevni poslovni put koji je bio pun vrućih scena.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija