Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vrhunska mlada dama drugi deo

Pre nego sto ista napisem napomenuo bih da su dogadjaji koji cu vam ispricati nisu mi se stvarno desile, nego su deo plod moje bujne maste i mojih fantazija. Nadam se da cete uzivati citajuci ih. Nastavak price. Počeo sam vrtjeti po glavi priče koje sam čuo, da je bila s tim i tim, nitko ništa konkretno nije rekao, ali stalno su dolazila odbacivanja tipa, nije bila s tobom dosta dugo, sad će početi igrati s kim god stigne i slično. Nisam se usredotočio na to do nedavno. Počeo sam pretpostavljati pretpostavljajući da je to valjano, napalio sam se, trebala sam je kao nikad prije, shvatila sam da me je zapravo voljela, zapravo nisam osjećala ništa prema njoj osim želje koja me u tom trenutku obuzela.. . Vratila se nakon par trenutaka.. . Shvatio sam da sam bio pripit veći dio posude s pelinom, nisam se osjećao slomljeno i stvarno nisam imao puno granica, ali sam smogao snage i počeo priča o nama, proživjeli smo to itd..

. Sramota da je tako završilo, dobio sam neke informacije o vezama, javila mi je nešto, manje što sam znao, pitala je i mene, prosvijetlio sam je o Jovani i naglasio kako smo imali seksualne odnose do muda.. . Zabava je tekla punom parom, svi su bili razbijeni, visili su po sofama, prolijevali piće i ljubili se, bacio sam pogled na nju, bila je briljantna.
Trebao sam je pomirisati, postao sam ovisan o njoj i prislonio svoje lice njezinu, nježno smo dodirnuli obraze, odmaknuo sam se i rekao, Molim te, prihvati moje isprike, morao sam, mirišeš sjajno. Bacili smo pogled jedno na drugo, trenutno ali očito.. .
Uzeo sam je za ruku i odvezao do zahoda, koji je bio ogroman, imao je ekstravagantnu tuš kabinu, s telefonom unutra i svime. Zaključao sam ulaz, stavio je blizu vozila i počeo ljubiti, poljubio sam očito superiornije nego prije, shvatio sam da je to vidjela, nisam se suzdržao, podignuo sam joj haljinu i uhvatio joj guzicu, poljubio sam joj vrat, osjetio njenu aromu koja me je sve više palila, stavio sam traku sa strane i počeo joj gnječiti klitoris, bila je mokra, slutio sam da bi me trebala odbaciti, ali nije, počeo sam kružiti po otvoru s mojim prstom, nije se slagala, nije bila besprijekorna.

Zastenjala je, okrenuo sam je i objesio se nad mašinu, sagnuo sam se i odlučio da je odmah nosim do vrhunca, okrenuo sam se dolje, skinuo joj remen i počeo je lizati straga, uživao sam u tome, imao sam superiornu metodologiju, Napravio sam par stvari za koje sam znao da će je natjerati da poludi, jebao sam je jezikom, povremeno joj prelazeći preko guze, kao nenamjerno, okrenuo sam je i podigao na mašinu, sisao sam joj klitoris u usta i poceo snazno lizati jezikom, zdrobio sam joj dva prsta, gnjececi gornju stranu, ona mi je zgrabila glavu i pocela svrsavati, odmah sam ustao, izvadio kurac i poceo da je jebem. Mogao sam nastaviti ozbiljno značajno vremensko razdoblje i želio sam joj to pokazati, vjerovao sam da me treba, učinkovito sam ušao u nju, bila je mokra i upravo sada raširena prstima, neprestano sam ga brzo razbijao, a nakon toga duboka i tvrda, dok sam ja bio glavni mogu izdržati brzinu znatno duže.

Opet sam je uhvatio i okrenuo, jebao sam je odostraga, namjestio sam je rukama tako da sam imao perspektivu na piletinu kako ulazi, ostali smo tamo dosta dugo, uhvatio sam joj male sise i gnječio je klitoris, osjećam da je u biti zamotan. Spustio sam je na pod, bila je tu delikatna prostirka koja je bila doista ugodna, raširio sam joj noge i nastavio, nisam joj dopustio da se odmori, u normalnim uvjetima završio bih dosta vremena u prošlosti, kako god bio ne mogavši ​​to dopustiti. Podigao sam joj jednu nogu, zagrlio je i tresnuo koliko je moguće, super jako, zastenjala je neobično, to me je znatno više napalilo, stavio sam joj dvije noge na ramena i nastavio, osjetio sam da ću svršiti , spustio sam joj noge, spustio se dolje ispred njenog lica i stavio joj kurac u usta, počeo sam je jebati u usta, nikad to nisam radio, nikada nisam ni u jednom trenutku razmišljao o tome da pokušam, međutim u tom trenutku sam zaista nisam razmišljao, svršio sam joj u usta (shvaćam da bi definitivno mogla bez toga, u biti joj je bilo muka od toga u kojem god se trenutku spominjalo) i namazao joj glinu po licu..

.
Oboje smo ustali, ona je odmah isprala usta i oprala se, shvatio sam da me mora otjerati u popodnevnim satima, ali shvaćam da je to živjela i da se radije ne bi kockala sa mnom da je ne dobijem još dugo dugo vremena, priznala je igru. Pitao sam je kako stoje stvari, rekla je da ima samo jednu osobu i da je samo dva puta ili više puta legla s njim, rekla je da je boli mnogo, ali da je bilo zapanjujuće.. . Prije ili kasnije, vozio sam njenoj kući, isključio sam garažu za vozila, tražio sam da me udari prije nego što ode, udarila me po ramenu i počela vikati da sam radnik. Pitao sam je planira li zvati tog radnika, nacerila se, poljubila me i rekla očito.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija