Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vrijeme je za osvetu!

Nakon što sam poslao poruku i snimke gdje se tuca sa mladim dečkom Marina mi se odmah javila. Upitala me je uplašeno šta ovo sve treba da znači i od kuda ovo sve meni. Rekao sam joj da sam ja to sve snimio i da ću ukoliko ne ispuni ono što tražim od nje poslati i njenom sinu i svima koji rade zajedno sa njom, pa čak pustiti na internet da vide kakva je kučkica. Počela je da plače i preklinje me da to ne uradim. Rekla mi je da večeras dođem do nje da porazgovaramo. Pristao sam i rekao da ću doći do nje za nekih dva sata.

Kao da sam znao za svaki slučaj sam sa telefona snimkove prebacio na komp, spremio se i otišao kod nje kući. Pozvonio sam na vrata koja je odmah otvorila. Na sebi je imala trenerku usku na kojoj su se jasno ocrtale tangice. Pustila me je unutra. Sjeli smo u dnevnu sobu i ona je počela sa pričom kako to nisam smio da uradim i kako ona želi da to odmah izbrišem iz telefona. Tada sam ja ljutito joj rekao da je ovo osveta za onaj šamar što mi je udarila dok sam drkao na njen brus.

Ja sam drkao a ona se uveliko tuca sa mladićima. Tražio sam od nje da mi prizna sa koliko njih se tucala. Rekla je da je potrošila trojicu. Tada sam joj zapretio da mora od sada da ispuni sve moje želje inače ide sve na internet. Vidjela je da nema kud i pristala je. Prvo što je morala da uradi je to da nazove onog dečka od sinoć i da prekine svaki kontakt sa njim jer sam je želio samo za sebe. Nakon što je to obavila rekao sam joj da krene lagano da se skida tu ispred mene. Iako se protivila počela je da skida trenerku sa sebe.

Ostala je u crnom brusu i tangicama dok sam ja izvadio moj već ukrućeni kurac i lagano ga drkao. Zatim je skinula i brus i tangice. Na kolenima je došla je između mojih nogu i počela ga pušiti. Dok mi ga je pušila uhvatio sam je rukama za glavu i jako je jebao u usta. Osjećao sam se kao d tucam najjeftiniju drocu neku. Borila se za vazduh ali ja sam idalje se nabijao u nju. Nije mi trebalo dugo da sve sipraznim u njena usta. Tražio sam da proguta moju spermu što je i uradila.

Nastavila ga je pušiti dok me je gledala u oči onako kurvanjski. Upitao sam je da li ti se sviđa moj kurac mamice ( pošto sam znao da je pali kad je zovu mamica), na šta je ona mimikom mi pokazala da uživa. Dok mi ga je pušila prstima sam tucao njenu dlakavu picu koja je već bila orosila i spremna za tucanje. Nisam još htio da joj ga stavim u pičku. Rekao sam joj da je prvo želim jebati među sise. Stavila je moj debeli i tvrdi kurac među njene sise i počela da mi ga drka sisama. Bio je to prizor koji ću da pamtim do kraja života.

Nisam više mogao da čekam i okrenuo sam je prema fotelji. Izbacila je svoje dupe prema meni a ja sam u jednom potezu ušao u njenu dlakavu picu. Počeo sam da je jebem žestoko. Nije više lagano stenjala nego jako glasno. Njene sise su se klatile naprijed nazad. Tucao sam je žestokim tempom dok sam je rukama udarao po guzovima. Nju je sve to jako palilo, znao sam da voli sve to. Bila je kao i ja jako napaljena. Svršila je na mom kurcu dva puta tokom seksa. Tucao sam je dobrih deset minuta u toj pozi a potom sam ja sjeo u fotelju a ona preko mene.

Počela je da skače i nabija se na moj kurac. Hvalila me je kako imam jako lijep kurac i kako dobro jebem. Rekao sam joj da ću od sada je samo ja jebati. Rekla je da je od sada samo moja kurvica i nastavila se nabijati na kurac. Dok je skakala na kurcu ja sam lizao njene velike bradavice. Cuclao sam joj sise kao mala beba. Počela je ponovo da svršava. Stegla je svojom picinim mišićima jako moj nabrekli kurac a onda počela da svršava. Iz njene pice su potekli sokovi.

Došao je red da i ja svršim. Naredio sam da se spusti na koljena jer želim da joj svršim po licu. Pristala je i već sledeći tren njeno lice je bilo umazano mojom spermom. Otišla je do toaleta da se umije i skine spermu sa sebe. Kad se vratila počeo sam da se obaličim. Rekao sam joj da od sada kad god poželim moram je jebati. Nije imala izlaza držao sam je u šaci. Pristala je na sve moje uslove čak i na seks sa nas dva druga odjednom.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija