Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vroča kolegica

Pravkar sem se preselil v novo sosesko. Tam je živelo več študentov moje fakultete. Nekega dne, ko sem šel v trgovino, sem srečal dekle, ki sem ga prej videl na predavanjih. Rjavi lasje, temne oči, majhni joški in popolno oblikovana zadnjica. Pred trgovino sta se najina pogleda srečala in rekel sem: "Pozdravljeni".

Nasmehnil se je in odgovoril: »Pozdravljeni.« »Ste Saletov prijatelj?« sem vprašala. Nisem imel pojma, kdo je Sale. Rekla je: "Ne, kateri Sale? Odgovoril sem: "Oprostite, verjetno sem naredil napako. " "Prideš na zabavo? «, je dodala, »Ja, zakaj pa ne, kje je in kdo ga dela? « sem vprašal.

Gledal sem čez njeno telo, bila je brez nedrčka, videlo se je, kako ji bradavičke kukajo skozi ozko majico. Poslala mi je naslov in odšla, naredila je nekaj korakov naprej, nato pa se je obrnila »To je moj zabava, pridi sam. « je rekla nasmejana, s izzivalnim pogledom.

Čez eno uro sem šla na zabavo, prišla sem in ljudje so bili že pijani od alkohola. Bilo je petje, ples. Glasna glasba in vonj po travi. Opazil sem jo na drugi strani sobe.Pristopila je do mene in me toplo pozdravila, rekla kako super zabava je bila in kako se imajo vsi lepo.

Sedla sva skupaj in se nekaj časa pogovarjala, za trenutek je vstala in se mi nato usedla v naročje. Prijel sem jo za pas in jo začel božati po hrbtu.Gledala me je in se nasmehnila,rahlo sem jo poljubil na ramo,potem na vrat,poljubljala sva se.Čez nekaj trenutkov je razmaknila noge in se usedla na moje koleno .

Čutil sem toplino njene pizde ko se je počasi začela zvijati na mojih stegnih.Odpeljal me je stran odšel sem v drugo sobo in ko sem zapiral vrata je skočila in me strastno poljubila.Takoj sem jo zgrabil za rit , in jo začel stiskati z grobimi prijemi, bil sem mesnat.

Imela je čudovito veliko rit. Dotikala se me je in stiskala svojega tiča čez moje kavbojke. Izvlekel sem svojega tiča, ki se je skoraj popolnoma otrdel od njeni dotiki. Pljunila mu je na roko in ga začela dreti. Zlahka si ga je nadela, nato pa me odpeljala do majhne postelje v sobi.

Ulegel sem se na hrbet, ona pa je začela pihati vame. Zadala mi je najbolj sočen udarec doslej, vzela ga je globoko in mi ga stlačila do konca v grlo, pri čemer je le občasno tiho zarenčala. Sočno je lizala glavico, sesala in gnetla velika obrita jajca. Bil sem v ekstazi od tako dobrega kajenja.

Vzela je tiča iz ust, ga še enkrat pljunila in skočila na posteljo ter se s svojo muco drgnila po mojem tiču.Od korena do konice sem si jo tako močno želel in tudi ona mene, bila je navlažena in prepuščena iz poželjivih vzdihov. Moj tič je bil plosko na mojem trebuhu, tangice je nastavila na stran in jih zasukala s svojo vročo pičko ter drgnila zrak mojega mokrega tiča.

Ujel sem kita in ga obdržal. Malo se je potegnila nazaj, medtem ko je mojo glavo pritiskala na vhod v svojo pizdo. Počasi je vstopil vanjo do polovice in jo razširil. Njene rožnate ustnice so bile videti čudovite in bila je precej napeta. Začela me je jezditi, sesati mojega tiča, vse globlje in globlje.

Nisem umaknil pogleda z njene pičke, ki je stiskala in goltala mojega korenjaka. Začela je gnetiti svoje joške. Vedela je, kaj dela. Naletela bi nanj, počasi in nato spet hitro in počasi, kar mi je dalo možnost, da ne končam prehitro, da bi zabava trajala malo dlje.

Vstala sva in šla k mizi. Poskočila je in razprla noge ter me vabila, da dam svojega tiča nazaj vanjo, medtem ko je nežno drgnila svoj klitoris. Brez odlašanja sem svojega korenjaka potopil globoko vanjo, glasno je zastokala in me močno objela. Začel sem jo jebati na tisti mizi, njene noge so se ovijale okoli mojega pasu, nato pa z vsakim močnejšim in globljim prodorom padal.

Bil sem popolnoma stisnjen k njej, gledal sem ji v oči, vohal njen vonj, vse hitreje in močneje sem prodiral, jo z rokami stiskal po celem telesu. Jebala sva se kakšnih 10-15 minut, ko sem začutil, da bom priletel: "Uuuh, prikuhal te bom", sem rekel v ekstazi z željo, da ji napolnim pičko.

"Ne, ne, cukaj mi v usta. Hočem pogoltniti." To je bil znak, hitro sem se ločil od nje in ga vzel ven, pokleknila je in iztegnila jezik. Zgrabil sem tiča in ga sunkovito nekaj sekund, malo sem jo poškropil po obrazu, ker je bil curek močan. Večino sem stisnil v usta, kot je zahtevala.

Sunkovito sem ga stisnila, sperma je tekla iz moje glavice na njen jezik. V samo sekundi je zaprla usta in vse požrla. Nisem mogel verjeti. Nasmehnila sem se in glasno zavzdihnila. Nekaj trenutkov sva samo stala v tišini, ona pa ga je malce dražila in ga poljubljala na glavo.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija