Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruča avantura

Marija je radila u jednoj firmi koja je poslovala sa nama, te smo se prvo čuli preko telefon, a i to uglavnom poslovno. Jedan dan sam išao u njen grad, pa sam navratio zbog ovjere nekih papira do njene firme, te smo se i upoznali službeno.
Bila je dosta niža od mene, plavuša i onako prosječnog izgleda, ali u njenom pogledu i načinu kako se je smješkala tijekom razgovora bilo je nešto jebozovno i privlačilo me na neki način. Zadržao sam se skoro sat vremena u razgovoru sa njom, jer jednostavno...nije mi se išlo dalje.
Vidio sam da je udata, a i ja sam bio oženjen, tako da nisam ništa pokušavao.

Naše 'druženje' smo nastavili porukama na mobitelima i na jednoj društvenoj mreži gdje smo oboje bili prisutni. Tijekom tih dopisivanja sam saznao da joj brak i nije nešto, tj da ju muž malo i zapostavlja, a i kod mene je bilo sušno razdoblje pošto mi je supruga radila vani i dolazila bi na tjedan dana svaka dva mjeseca kad smo pokušavali nadoknaditi propušteno.
Poruka po poruka i nakon mjesec dana smo postali intimniji i dijelili smo neke stvari koje su bile jako privatne. Tako mi jedan dan stigne poruka sa slikom golih grudi i tekstom 'Voljela bi da mi sad grickaš bradavice...samo su tvoje...'
Bio sam malo iznenađen, ali sam joj odgovorio da bih volio probati okus njenih bradavica i još koječega. Nakon dvadesetak minuta mi je stigla sljedeća poruka sa slikom...njene pice... i tekstom 'Na ovo si mislio? Ja bi tu voljela tvoj jezik...i još nešto :)'
Sad sam bio totalno ošamućen...ali sam se brzo pribrao i otišao do wc-a, te malo izdrkao kurac gledajući sliku njene obrijane pice sa tankom crtom zlatnih dlačica i rozim usminama, a kad je postigao punu veličinu slikao sam ga i poslao uz poruku 'Da li bi ti ovaj pasao?'

Poruka je došla nakon desetak minuta 'Kada ponovo dolaziš???'. Brzo sam odgovorio da ću najvjerojatnije ovaj petak doći. 'U redu. Dođi onda kod mene u ured. Ja si sada zabijam vibrator u picu gledajući tvoju sliku....Voljela bi njega umjesto vibratora...'. Odgovorio sam da i ja drkam na sliku njene pice i njenih sisa i da bi joj ga volio staviti do kraja.

Jedva sam dočekao petak i čim sam stigao u grad javio sam joj se, te smo se dogovorili da dođem kad obavim sve drugo šta imam po gradu. To je značilo da ću doći pred kraj radnog vremena, a s obzirom da je petak neće biti puno ljudi u firmi.
Bilo je prošlo 14 sati kad sam došao kod nje. Pošto je bila na katu prošao sam skoro kroz cijelu firmu i nisam nikoga susreo. Pokucao sam na vrata i čuo njen zvonki:

- Naprijed!!
- Bok! -rekao sam kad sam ušao, a ona se široko osmjehnula kad me je vidjela i brže bolje ustala od stola, te mi prišla i zagrlila me i podigavši se na prste poljubila me.
Zagrlio sam i ja nju usput ju primivši za malo veću stražnjicu koja je na njoj djelovala strašno sexy. Stisla se uz mene i sa jednom rukom mi pomazila kurac preko hlača.

- Mmmmm...izgleda veći nego na slici...
- Slika vara -rekoh sa smješkom- ali možeš ga vidjeti uživo...
- Hajde...sjedi tu -rekla je i posjela me u svoju stolicu za stolom.

Prije nego sam sjeo otkopčala mi je hlače i spustila ih sa gaćama do koljena, a kad sam sjeo nagnula se i počela mi drkati kurac i uvlačiti samo glavić u usta, te ga jezikom oblizivati. Za to vrijeme ja sam joj zadigao majicu i počeo joj milovati sise jednom rukom, a drugom sam joj gladio napetu stražnjicu utegnutu u tričetvrt crne tajice, a onda sam zavukao prste između njenih polutki i počeo joj milovati picu i šupčić preko tajica i tangica koje je nosila. Ona je sam počela mrdati stražnjicom te sam imao osjećaj da se nabija na moje prste. Odlučio sam napraviti nešto više, te sam joj počeo skidati tajice. Ona se je uspravila i skinula ih do kraja, a meni se ukazala njena obrijana pica sa tankom linijom zlatnih dlačica.

- Ooooo...pa ti si iskonska plavuša -rekoh sa smješkom.
- Daaaa....ali nisam glupa plavuša -rekla je napučivši usnice.
- Nisam to ni rekao -dok sam joj odgovarao zavukao sam ruku među njene noge i gladio joj picu, te prste uvukao unutra uz njen lagani uzdah i zatvaranje očiju.

Jebao sam ju tako kratko prstima, dok mi nije izvukla ruku, a onda se okrenula leđima prema meni i sjela mi u krilo. Malo je trljala svoju guzu o moj kurac, te se zadigla i primila ga rukom, te narihtala na ulaz u svoju picu. Spustila se lagano na njega i tako mirovala par trenutaka, a onda se oslonila na naslone za ruke i počela se podizati i spuštati po mom kurcu. Samo je tiho mrmljala i micala sa stražnjicom. Vidio sam da neće tako dugo moći, te sam ju podigao i sa kurcem u njenoj pici došao do stola i naslonio ju na trbuh preko stola. U toj poziciji je bila na vrhovima svojih štikli, ali ja se nisam obazirao na to i počeo sam joj ga zabijati do kraja i to žestoko. Ona je samo dahtala, a u jednom trenutku sam čuo:

- Nabij ga...nabij...hoću ga do kraja...mmmmmmm...napuni me...tooooo...

To mi je dalo još podstreka i počeo sam ga još žešće zabijati u nju. Vidio sam da je već dva puta svršila te sam i ja uskoro počeo svršavati u nju. Bilo je obilno. Žene mi neće biti još mjesec dana pa se nakupilo. Kad sam ga izvadio bio je mokar od njenih sokova i moje sperme. Ona se je podigla sa stola i okrenula prema meni, te čučnula i uzela ga u usta i cijelog oblizala od sokova. Nakon toga sam ja nju polegao na stol, raširio noge i oblizao joj cijelu picu.
Kad je ustala navukla je gaćice i tajice, te onako crvena sjela natrag za stol i rekla da ju malo pričekam da završi još neke stvari.
Zavalio sam se u fotelju i pričekao još dvadesetak minuta. Za to vrijeme smo neobavezno razgovarali. Kad je ugasila računalo rekla je da idemo i napomenula je da ju pratim sa mojim autom.
Vozili smo se nekih dvadesetak minuta i već smo izašli iz grada i ušli u šumoviti dio, kad se zaustavila ispred jedne drvene kuće tipične za ovaj kraj. Bila je okružena vinogradom i vrtom, te šumom. Izašla je iz auta i već me čekala kod ulaznih vratiju. Pozvala me unutra, te se odmah počela skidati. Ja sam joj se pridružio i ubrzo smo bili goli. Povela me do male sobice gdje je bio široki krevet. Popela se na krevet, a kad sam legao kraj nje bacila se na mene i počeli smo se žestoko ljubiti i milovati. Drkala mi je kurac, a ja sam joj prstima trljao klit. Ona je stenjala i grizla mi usnicu od želje, a onda se naglo ustala i brzo se nasadila na moj već tvrdi kurac i započela divlje jahanje na njemu. Ja sam uspio uhvatiti ju za sise i počeo sam joj uvrtati bradavice koje su bile jako tvrde, a općenito su joj i grudi bile čvrste. Ona je sve više ubrzavala svoj tempo i uskoro je počela svršavati. Jaja su mi bila mokra od njenih sokova, a ona se je digla i okrenula mi svoju stražnjicu, te se naprčila prema meni. Kleknuo sam iza nje i ugurao lagano kurac u njenu picu te sam ju počeo lagano jebati. Nisam se nimalo žurio. Ona je zabila glavu u jastuk i samo uzdisala i stenjala, a ja sam odlučio malo začinit stvar, te sam počeo milovati njen šupak i lagano uguravati prst unutra. Ona je samo malo odmaknula guzu, a onda se sama nabila na moj prst. Sad je imala kuracu u pici i prst u svojoj guzi.

- Čekaj...stani malo... -rekla je zadihano, te je ustala i otiša van sobe, a tren kasnije se vratila sa vibratorom i osmjehom od uha do uha.
- Evo...za obje rupice -rekla je i dala mi vibrator.
- Hmmm...moramo ga malo podmazati -rekoh i stavih joj vibrator u picu, te ga uključim.

Stresla se je od vibratora i nabijala se na njega tako da sam ga jedva držao, a onda sam ga izvukao i ponovo stavio kurac u njenu picu, a vibrator stavio u njen šupak i uključio ga. Ona se odmah počela nabijati i na moj kurac i na vibrator, a vibracije su stimulativno djelovale i na mene te sam uskoro ponovo svršio i opet ju napunio spermom. Ona se i dalje nabijala na moj kurac i vibrator te je počela i ona svršavati.
Ona je legla kraj mene, a vibrator joj je i dalje bio u guzi, te je vibrirao. Ona je samo tiho mrmljala, a bradavice su joj bile kao kamen tvrde. I privijala se uz mene, a rukom mi milovala mokri kurac, tako da je opet postao tvrd.

- Mmmmm...pa kad si se zadnji put poseksao???
- Prije mjesec dana -rekao sam tiho.
- Vauuu...ovo treba iskoristiti. -rekla je to i uzela ga u usta.

Ja sam se opustio i pustio ju da radi šta hoće. Usisavala je moj kurac kao da joj je zadnji i uskoro me je već počeo i boljeti. Ona je to skužila i opkoračila me i spustila se picom na njega i lagano počela miješati guzom. Ovaj put smo išli bez žurbe i trajalo je dobrih pola sata dok ona nije svršila, a kad sam ja krenuo svršavati ona je po drugi put svršila. Ostala je ležati na meni i milovati mi prsa.

- Znaš...ovo mi je trebalo -tiho je rekla- Kad god dođeš ponovo uvijek mi ga možeš staviti i to bez pitanja.
- Hahahahaha -nasmijao sam se- Zar baš uvijek?
- Ahaa...uvijek je dobrodošao u mojoj maci -govoreći to milovala je moj sad već opušteni kurac koji je još bio ljepljiv od njenih sokova i moje sperme.
- Znači čak i kad je netko kod tebe u uredu, ha?
- Hmmmm...bilo bi malo nezgodno, ali možemo do toaleta...hahahahaha
- Da da...ali ako si sama u uredu uvijek možeš sjesti na njega.. -rekao sam kroz smijeh.
- Mmmm...da ga stavim svaki dan na stolicu i da sjedim na njemu, ha?
- Bila bi manje nervozna, zar ne?
- Ahhaaaaa...ali nitko ne bi smio ući u kancelariju...hahahahahahahah
- Da da...to bi bio problem.
- Točno tako, a sad bi se morali spremiti i ići, ali prije toga... -rekla je i spuznula niže do mog kurca i strpala ga u usta i počela ga lizati i grickati, a onda ga progutala do kraja i počela se nabijati ustima na njega.

Dok sam ju gledao šta radi osjetio sam napetost u jajima i uskoro sam joj napunio usta spermom. Ona se nije odmakla i sve je progutala i očistila mi kurac. nakon toga me poljubila i ustala, te se otišla odjenuti, a i ja za njom.
Na kraju smo se pozdravili i poljubili i dogovorili za sljedeći susret. Kad sam stigao kući na mail mi je došao video, pornić da budem precizan, uz poruku 'Prouči ovo...želim da ovo sljedeći put radimo!!!' Nasmijao sam se i pogledao...ali to je već druga priča...
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija