Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruča bajkerica

Upoznao sam jednu djevojku preko neta, a živjela je u Slavoniji. Zvala se Dragica i mjesecima smo se dopisivali. Jedan dan sam joj predložio da dođe kod mene na more. Imam apartman u kući koji iznajmljujem na jednom našem otoku, pa da dođe se malo odmoriti...besplatno, naravno...

Dogovorili se mi oko svega, te sam ju sad nestrpljivo čekao. Odjednom se pred kućom zaustavila jedna jurilica na dva kotača. Izašao sam van i mislio sam da se netko raspituje za apartman, mada sam ih uglavnom iznajmljivao preko interneta. Kad je motociklist skinuo kacigu shvatio sam da je to....ona. Duga smeđa kosa joj se rasula preko ramena, a tijelo joj je bilo sakriveno motociklističkim odijelom. Široko se nasmijala i sišla sa motora. Pružili smo si ruke i poljubili se u obraze.

- Nisam znao da ćeš doći sa motorom?
- Paaa...rekla sam ti da vozim motor, zar ne?
- Da jesi, ali ipak... -sa smješkom sam rekao- dug je to put.
- Ahaa...a sad bi mi pasao tuš -rekla je sa smješkom- ipak je vruče ispod svega ovoga.

Uzeo sam joj stvari, te ju poveo do apartmana. Pokazao sam joj gdje šta stoji i rekao da sam ja gore u stanu i da idem skuhati kavu, pa kad bude gotova neka dođe gore na terasu. Kimnula je i otišla u sobu se raskomotiti, a ja sam otišao na kat. Skuhao sam kavu, te sam sve složio na stol u hladovini terase. Došla je nakon desetak minuta. Kosa joj je još bila vlažna od tuširanja, a mirisala je fenomenalno. Na taj miris mi je odmah reagirao mališa, a kad sam ju vidio u jako jako kratkim hlačicama i majici na bretele bez ičega ispod, samo sam sjeo da se ne bi vidjela izbočina na mojim bermudama.

Razgovarali smo o svemu. Interesiralo ju je šta se može ovdje vidjeti, kamo izaći navečer, gdje su dobre plaže, ali one gdje čovjek može biti sam jer nije voljela gužvu, a ja sam znao gdje se nalaze. Rekao sam joj da do nekih neće moći doći sa svojim motorom, jer bi ga uništila, ali ju mogu ja odvesti, ako se slaže naravno. Samo se nasmijala i tiho rekla:

- Naravno da možeš....

Onda je rekla da se ide malo naspavati i da ju probudim oko pet popodne. Ja sam rekao da nema problema, te sam kad je otišla raspremio stol i oprao suđe, pripremio ručnike i spužvaste ležaljke za plažu. Napunio sam prenosni frižider sa bocama vode i stavio sam par limenki piva, te sam se i ja odlučio otuširati. Pošto sam znao na koju ću plažu, nisam namjeravao obući kupaće već sam odlučio obući samo bermude.
Bilo je skoro pet sati kad sm joj pokucao na vrata. Otvorila mi je nasmijana i obučena u ono isto. Nosila je ruksak preko ramena i ja sam samo pokupio stvari i spremio ih u prtljažnik, te smo krenuli na plažu. Vozili smo se dvadesetak minuta po prašnjavom makadamu, a kad smo stigli na kamenito tlo rekao sam joj da smo sad blizu mora i da je iza onih čempresa ta uvala.
Kad sm parkirao u hlad izvadili smo stvari i spustili se po kamenoj stazi do plaže. Nikoga nije bilo, te sam nam napravio smještaj u malom hladu istih onih čempresa. Ona je gledala okolo i kad se okrenula prema meni osmjehnula se te počela skidati majicu. Na svjetlost sunca su izašle predivne grudi i dok je hodala prema meni lagano su se njihale u ritmu koraka. Došla je bliže i počela skidati hlačice ispod kojih također nije imala ništa. Ukazao mi se pogled na njen svježe obrijan brežuljak i mališa mi se počeo buditi i bubriti kao kruh sa kvascem. Ona mi je prišla i zagrlila me je i poljubila. Zagrlio sam i ja nju, te ju primio za stražnjicu koja je bila istovremeno čvrsta i meka na dodir.
Ljubili smo se, a onda se ona odmakla, sagnula i skinula mi hlače. Mališa je ispao u punoj veličini, a ona ga je samo poljubila i par puta protrljala, te me povukla na ležaljke. Legao sam na leđa i ona me je odmah opkoračila i namjestila mog mališu na ulaz u svoju macu i lagano se spustila na njega, a onda se počela nabijati na njega sve jače i jače, da bi nakon par minuta svršila obilno i jaja su mi bila mokra. Nakon toga sam i ja osjetio da ću svršiti pa sam ju podigao i izvukao ga iz nje, te ga je ona uzela u usta i ubrzo sam joj svršio po licu i grudima.
Ona se je ustala i obukla kupaći, te krenula u vodu, a i ja sam navukao kupaće pa sam otišao za njom. Plivali smo neko vrijeme i kad smo došli u pličak da možemo normalno stajati prišao sam joj i zagrlio ju. Ljubili smo se i mazili, a ja sam spustio svoju ruku do njene mace i počeo ju maziti preko gaćica, da bih nakon par trenutaka odmaknuo njih u stranu i ugurao prste u macu, te sam joj počeo milovati klit i gurati prste unutra. Bradavice su joj se ukrutile i napinjale su gornji dio kupaćeg. Spustio sam glavu niže i počeo ju ljubiti po vratu i spuštao se sve niže do njenih grudi. Ljubio sam joj i grickao bradavice preko kupaćeg, te sam joj odvezao gaćice i oslobodio macu u potpunosti. Odvezao sam i svoje kupaće, te ih spustio do koljena. Malo sam si izdrkao penis i podigao ju u visinu svojih bokova, te sam ga namjestio na ulaz u njenu vruču macu i ugurao ga unutra. Ona je samo uzdahnula i primila se oko moga vrata. Zbog vode mi nije bila teška, te sam joj ga počeo zabijati sve jače i jače. Ona je samo uzdisala i zabijala mi nokte u ramena. Uskoro sam osjetio da ću svršiti i htjeo sam ga ponovo izvaditi, ali me je ona stisla nogama i prošaptala:

- Ne...nemoj ga vaditi....

Nakon što sam joj ga još par puta zabio počeli smo zajednički svršavati. Ona se je tresla i samo mrmljala, a ja sam dahtao i pokušavao ugurati i svoja jaja u njenu macu. Mislim da sam ju napunio cijelu. Kad sam ga izvukao iz nje oko nas su se razišli ostaci mojih i njenih pomiješanih sokova. Navukao sam gaće i izašao iz vode, a ona je izašla noseći donji dio kupaćeg u svojim rukama. Došli smo do ležaljki i zavalili se na njih. Ja sam uzeo ručnik te sam ju obrisao. kako nije bilo nikoga ona je skinula i gornji dio kupaćeg, te se ispružila na trbuh. Rekla je da uzmem ulje za sunčanje iz njenog rukska i da ju namažem.
Izlio sam malo ulja na njena leđa i razmazao ga po njenim ramenima i gornjem dijelu leđa, te ponovio isto na donjem dijelu leđa. Kad sam došao do guze dodao sam još malo ulja i namazao noge, a onda ulio ulja u ruke i stao sa kontra strane od sunca, te joj počeo masirati guzu i rekao joj da se opusti. Prstima sam joj ulazio između nogu i duž razmaka između njenih guzova. milovao sam joj anus i spuštao se do mace, te prošao nekoliko puta preko klita i malo ušao u macu. Ona je samo zadovoljno uzdahnula. Onda sam se skoncentrirao na njen anus i dodao još malo ulja, te sam počeo uguravati prst unutra. Nisam ju imao namjeru jebati u guzu, ali znam da ovo može biti jako stimulativno, pa sam joj još par minuta masirao tako guzu. Onda sam joj rekao da se okrene na leđa i da joj namažem trbuh. Okrenula se negodojući, ali kad sam joj počeo mazati trbuh i grudi opustila se i, barem mi se učinilo, lagano zadrijemala. Uostalom grudi su reagirale i bradavice su joj bile tvrde dok sam ih mazao kružnim pokretima. Namazao sam joj ruke i krenuo na noge počevši od nožnih prstiju prema gore. Kad sm došao do njene mace odlučio sam joj početi mazati obrijani brežuljak, a ona je sama malo razmakla noge i dalje ne otvarajući oči, a na licu joj je bio izraz zadovoljstva. Namazao sam dodatno ruke i počeo joj mazati unutarnju stranu prepona i zadržavajući se na njenom klitu. Prstima sam kružio po njemu, malo ga stiskao i onda stavio dva prsta u njenu već jako mokru macu i počeo joj masirati unutarnju stranu mace, a palcem sam joj masirao klitoris. Sve više je širila noge i odjednom se počela tresti i svršavati i to obilato. Iz nje je baš curilo u doslovnom smislu riječi. Držala me jednom rukom za rame i tresla se od orgazma. Nisam još vadio prste iz njene mace, ali sam joj sad sa drugom rukom počeo stiskati bradavice na grudima, a ona je opet doživila orgazam. Nakon što se smirila izvukao sam prste iz njene mace i legao kraj nje. Ona je i dalje ležala na leđima i dolazila do daha, a u krajevima očiju su se vidjele suze.

- Mislim da neću koristiti apartman više -rekla je pogledavši me.
- Daa? Kako to? -upitao sam je.
- Preselit ću se u tvoju sobu... -tiho je rekla i dodala- Ako nemaš ništa protiv?
- Naravno -rekoh uz smješak.
- A mislim da ćeš večeras i dobiti revanš za ovo sada -rekla je uz osmijeh, te se pridigla i zagrlila me i poljubila.

Ležali smo još na plaži dok sunce nije zašlo, te smo se spremili i otišli kući. Jedva sam čekao revanš....

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija