Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Vruča božićna zabava

Ocjena: 4.5

Za božićne zabave u našoj firmi sam čuo da su legendarne, ali do sada nisam još niti jednu doživio. Kad je bila prva, netom nakon što sam počeo raditi u firmi, zatekao sam se na aerodromu u Danskoj čekajući povratak natrag, jer je tako padao snijeg da su odgodili sve letove. Na drugoj nisam bio jer sam ležao doma u krevetu sa gripom, pa mi je taj Božić prošao u preznojavanju i obilju tekućine, ali samo u vidu čajeva. A sad, treća sreća kako kažu, spreman da spremniji ne mogu biti.

S obzirom da sam bio solo nije mi bio problem ostati do kasnih jutarnjih sati. Prvo je bilo zagrijavanje u firmi, gdje se popila solidna količina alkohola, te smo se prebacili u jedan restoran gdje je direktor zakupio salu i složena nam je večera. To mi je baš trebalo, jer sam već dosta popio, a praktički nisam ništa ni jeo, tako da sam se sad dobro najeo i nakon sat vremena sam bio kao nov. No dobro, ne baš kao nov, ali sam mogao sad izdržati ono što donosi ostatak noći. Bilo je tu svega i svačega, od pjesme, više nekog urlanja nego pjevanja, do smijeha i potajnog drpanja sa kolegicama. Ja se nisam baš nešto nabacivao kolegicama, jer je dobar dio njih bio udan, dugo godina u braku i sa brdom djece, pa sam se klonio toga, iako mi se kolegica Anica sviđala. A kako i ne bi sa onim sisama utegnutim u pripijene majice i bluze, te povećem dupetu stegnutom uskom suknjom do iznad koljena. Anica je bila dišina tajnica i nitko joj se baš i nije upucavao, zbog jednostavnog razloga.. . nismo znali da li to diša jebe ili ne.

Ja sam negdje oko ponoći saznao da ju ipak ne jebe, jer se bojao svoje žene, koja je budimo pošteni, bila rospija na kvadrat i diša je mislio da ima nadnaravne moći da sazna sve šta se dešava u firmi. Iako je postojala i realna mogućnost da ga netko otkucava iz njegovog bliskog kruga doguznika. Uglavnom, nešto prije ponoći sam se uputio do wc-a i nisam još završio pišanje kad sam čuo da se otvaraju vrata, a kako sam bio leđima okrenut nisam vidio tko je, ali sam čuo kako se otvorila voda na umivaoniku, pa nisam obračao pažnju. Završivši sa pišanjem okrenuo sam se i dok još nisam zakopčao šlic na svojim hlačama ugledao sam Anicu kako stoji uz lvabo i gleda me nekako čudno, rekao bih pohotno. Sise su joj se dizala i spuštale ubrzano, a bradavice su već napinjale tkaninu bijele bluze koju je nosila, dok joj je siva suknja bila malo više zadignuta. Prišla je vratima i zaključala ih, pa nastavila prilaziti meni, a ja sam blesavo upitao:

- Anica, šta radiš?
- Kako misliš šta radim? Zar ne vidiš? -upitala je mirno i nastavila mi prilaziti, a kad je došla do mene primila je moj kurac preko hlača i počela ga stiskati, a meni je nekako bilo neugodno, ali ne za dugo.

Ipak je alkohol radio u meni i nakon prvog šoka sam ju privukao i strastveno poljubio dok sam osjećao njene napete sise na svojim prsima. Bile su čvrste, a njene usne jako vrele, dok je njena ruka bila jako uvjerljiva i kurac se počeo dizati, a ona nije gubila vrijeme i zavukla je ruku u moj još uvijek otvoreni rasporak i nekako iskobeljala moj kurac van, te ga je sad lagano drkala dok smo se ljubili. Ja sam spustio ruku na njenu pozamašnu guzu i lagano ju mijesio, a onda ju počeo povlačiti na više. Zatim me ona odmakla od sebe i povukla si suknju na bokove, te se čućnula i počela mi pušiti i lizati kurac koji je bio sve tvrđi. Nije joj izgleda smetalo što sam malo prije pišao, jer je pušila sa takvim entuzijazmom da su me trnci prolazili donjim dijelom tijela. Povremeno bi ju primio za njenu dugu smeđu kosu spletenu u nekakvu krunu oko glave, pa bi joj zabio kurac u usta skoro do jaja. Malo bi se zagrcnula, ali je bez problema gutala svih 21 centimetara mog debelog kurca. Ubrzo sam ju odmaknuo od kurca i uspravio ju, te ju podigao na mali ormarić u kutu wc-a i povukao joj gaćice na niže koje su bile već jako mokre. Pogledao sam između njenih nogu i ugledao rozu picu koja je bila već sjajna od sokova, a iznad nje uredna šumica smeđih dlačica. Zaronio sam jezikom u njenu rosnu picu i sad sam ju lizao dok je ona navlačila moju glavu sve više na svoju picu. Curilo je iz nje dok je ona prigušeno jecala, a meni je kurac pucao od napetosti.

Uspravio sam se i raširio joj noge, te namjestio kurac na ulaz u njenu mokru picu i u jednom trzaju joj ga zabio skoro do kraja. Zajecala je, ali mi je odmah dala do znanja da ne stajem već da ju nastavim jebati. Nastavio sam sa jebanjem i sad sam sve jače zabijao kurac u njenu picu dok je ona prigušeno stenjala, a ormarić na kojem je sjedila proizvodio čudne zvukove. Nadao sam se da će izdržati do kraja. Jebali smo se žestoko, a ona je zabila svoje prste u moju ruku dok se držala da ne sklizne sa ormarića uz sve jače jecaje, a onda je prigušeno zajecala i počela se tresti dok je svršavala. Izvukao sam kurac iz njene pice, a ona se lagano grčila, da bi se nakon minute konačno opustila, a između njenih nogu je bilo sve mokro, pa čak i one samostojeće najlonke koje je nosila. Pogledala me i nasmješila se, pa rekla:

- Bilo je super.. hvala ti.. -a onda pogledala moj još uvijek napeti kurac sluzav od njenih sokova, pa rekla- Mmmm.. vidim da ti još nisi gotov.. dođi..

Privukla me k sebi i počela mi pušiti kurac usput mi milujući jaja. Ubrzo ga je gutala i lagano drkala, a nakon par minuta sam i ja počeo svršavati u njena usta. Nisam očekivao da će progutati svu spermu koja je izašla iz mojih jaja, ali je upravo to napravila. Oblizala se i uzela parir za ruke, te si obrisala oko ustiju, a onda i moj kurac, pa sam tek tada shvatio da je ostalo njenog ruža za usne na mom kurcu. Spremili smo se, a ona je prva izašla van, dok sam ja malo pričekao. Nakon toga smo nastavili sa zabavom kao da se ništa nije desilo, a meni je došla kasnije poruka kad sam stigao kući: 'Ako ti je bilo dobro kao i meni, očekujem da se ovo ponovi, ali negdje drugdje. Anica'

Samo sam se nasmješio i poslao joj poruku natrag da bi onda mogli na neko njeno omiljeno mjesto. A poruka je ubrzo stigla: 'Šta kažeš na moj krevet? '. Nacerio sam se i odgovorio 'Vrlo rado! ', a ona je odgovorila: 'Super, onda za vikend kod mene, ako nemaš nekih planova? '. Brzo sam poslao poruku: 'Naravno da nemam! ! ! I da ih imam otkazao bi ih :) :)'. Nakon te poruke sam dobio hrpu smajlića i odgovor: 'Onda dođi u sutra kod mene oko 17 sati, ima dosta hrane i pića, pa ćemo se opustiti.. '. Tu mi je poslala i svoju adresu, pa sam skužio da je sutra badnjak, a onda sam brže bolje počeo smišljati spriku da se ne pojavim kod starci za božićni ručak. A kako je bilo kod Anice, e o tome u drugoj priči.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina