Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruća dostava

Imam 37 godina i radim kao vozač u jednoj firmi koja distribuira prehrambene proizvode. Opskrbljujemo sve, od trgovina do restorana, a ja sam pokrivao tri naša velika kvarnerska otoka, Cres, Lošinj i Krk. Tako sam upoznao i Lanu.

Lana je bila mojih godina, majka dvoje djece, ali kad bi ju vidio mislio bi da nikad nije rodila. Bila je komad i to kakav. Metar i sedamdeset, vitko tijelo, lijepa guza i solidne trojke od sisa. Duga smeđa kosa je uokvirila lijepo lice koje je ukrasila naočalama crvenog okvira koje su bile divan kontrast njenim zelenim očima. Radila je kao voditelj trgovine, manje, a kako sam uskoro saznao radila je sama, osim u sezoni kad bi joj još dvije cure došle u ispomoć.

Znali smo se skoro već godinu dana, ali nikad ništa nije bilo između nas, mada su naši razgovori bili sve dvosmisleniji i lascivniji kako smo se upoznavali. Da se razumijemo, nisam bio maneken, ali guste crne i kratko podšišane kose, plavih očiju, mišićavog tijela od utovara i istovara robe, te povremenog igranja nogometa sa ekipom iz kvarta u Rijeci, do zaraznog osmijeha, sigurno sam joj privukao pozornost. Već sam nekako počeo puštati njenu trgovinu za kraj dostave, pa bi onda skupa popili kavu kod nje u trgovini, ako nije bilo kakve stare bolnicee koja bi zabadala nos u tuđe stvari.

Sviđala mi se sve više i više, a i ona se sve više otvarala u razgovorima, pa sam ubrzo saznao da se sa mužem praktički ni ne seksa više, jer je sumnjala da on ima neku malu sa strane. A i čula je već neke glasine od nekih koji su radili sa njime. Tako smo pričali i taj dan, a ja sam si uz kavu uzeo i jedan hladni radler, jer vozim, a to je nekako najbliže pivi, s obzirom da je već bio peti mjesec i temperature su rasle svakodnevno.

I tako sjedimo nas dvoje u njenom malom uredu i pijuckamo kavicu i ja radler, kad joj odjednom ispadne ona plastična čaša sa kavom i po nogama se prolije ostatak kave. Skočila je sa stolice, a ja sam kavalirski brzo uzeo ručnik koji je bio prebačen preko naslona stolice i počeo joj brisati kavu sa butina. Kako mi se ruka našla između njenih nogu počeo mi se dizati kurac, pa sam ju pogledao u oči, a ona se zacrvenila i samo me nježno pogladila po kosi. Krenuo sam rukom na više i došao do mjesta gdje su se njene lijepe noge u tajicama spajale. Zadrhtala je, a njeni prsti i nokti su se zabili u moju kosu. Prošao sam rukom duž cijelog razreza između njenih nogu usput se uspraviši i sad sam bio viši za glavu od nje, a onda sam se sagnuo i poljubio ju dok je moja ruka bila sve nemirnija između njenih nogu. Uzvratila je poljubac i sad su se naši jezici međusobno milovali dok se odjednom nije trgnula:

- Čekaj.. -rekla je stavivši mi prste na usne, a onda se odmakla i nestala u dućan, da bi se nakon minute vratila i prodahtala- Morala sam zaključati vrata.. da nam netko ne bane..

Više nismo pričali. Otkopčala mi je radne hlače i spustila ih skupa sa mojim gaćama, a moj oslobođeni napeti kurac ljuljao se ispred njenog lica. Solidnih 21 centimetar tvrdog i vrelog mesa su nježno obgrlili njeni prsti, a onda je liznula glavić i skinula par kapi sa njega, pa je glavić i pola kurca nestalo u njenim ustima. Pušila mi je kurac sa takvim slučajevima žarom da sam joj vjerovao na riječ da nije dugo dobila pravi kurac.

Međutim, ja sam ju želio jebati, htio sam staviti svoj kurac među te prekrasne noge, među njene divne guzove. Podigao sam ju na noge, okrenuo ju prema malom stolu i povukao joj one mokre tajice skupa sa nekim crnim gaćicama niz noge i ugledao sam njenu bijelu kožu lijepe i još uvijek čvrste guze. Razmaknuo sam polutke guze i ugledao tamni šupak, a niže mokru pičku. Zabio sam glavu između guzova i nos mi je bio na šupku dok sam jezikom lizao mokru pičku. Okus je bio malo na pišaku i slankast od njenih sokova koji su već obilato curili. Miris znoja između guzova mi nije smetao, jer nije ni moj njoj dok mi je pušila kurac.

Nakon malo lizanja sam se uspravio i svoj tvrdi kurac koji je jedva čekao da uđe u njenu mokru i vrelu pičku, stavio na njene usmine, malo ih protrljao i onda ga ne baš nježno ugurao u njenu pičku. Zastenjala je dosta glasno, a nije ni čudo jer je bila tako uska za moj široki kurac, da sam morao pričekati da se malo privikne. A onda sam joj ga gurnuo do jaja i počeo ju žestoko jebati. Pljeskala je njena čvrsta guza po mojem trbuhu i jajima, te se uz njene uzdahe koji su bili sve brži i jači, te moje ubrzano disanje narednih desetak minuta nije ništa čulo.

Ubrzo je svršila uz prigušeno jecanje, te poplavu iz njene pičke, dok sam ja nastavljao sa jebanjem još koju minutu i možda bih i svršio u nju, da nisam čuo njeno prigušeno:

- Nemoj.. mmmmmmm.. . ahhh.. mmmm.. u meneee.. - tu je još jednom svršila, a ja sam izvukao kurac i brzo ga izdrkao te joj pošpricao guzu, šupčić i malo po pički iz koje se cijedilo.

Odmaknuo sam se teško dišući, a ona se polako okrenula sva crvena u licu, sa nekim smiješkom na licu, od sreće pretpostavljam, pa se drhtavih nogu malo sagnula, polizala mi ostatke sperme sa kurca, a onda mi dala onaj ručnik da joj obrišem guzu i pičku, pa smo sredili i otišla je otključati dućan. Srećom nitko nije trebao niša iz dućana dok smo se mi jebali. Šta će te, mala mjesta.

Poljubila me za sretan put, te smo razmijenili privatne brojeve mobitela. Tako bi sad dolazio pred kraj radnog vremena jednom tjedno i jebali bi se u onoj njenoj kancelariji koja je praktički bila i skladište, a onda bi popila i pilulu, pa bi mogao svršavati u njenu vrelu pičku.

Dogovaramo se kako ćemo tijekom sezone jer više neće biti sama u trgovini, a šta smo dogovorili u drugoj priči

Ocjena priče

4.7
Broj ocjena: 3
Broj čitanja: 14512

Autor priče

Zoran53
Zoran53
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 191 cm
Težina: 115 kg
Izgled: Krupan, no oblikovan
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Nedefinirana
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija