Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruća dostava 2

Krenula je sezona i ove je godine bilo posla za izluditi, a uskoro je počelo manjkati i robe. Meni i Lani to nije smetalo, jer smo i dalje imali naš neobavezni seks svakih tjedan dana po jednom. Samo što smo se sada dogovarali da se nađemo kad njoj bude pauza, a i ja budem nekako gotov sa dostavom, pa bi se jebali kod mene u kamionu ili kod nje u autu. Ili, ako bi bili na nekom dosta osamljenom mjestu i u prirodi. Mada bi nas onda napali svi mogući insekti, ali je bilo dobro.

Uz naš seks bi porazgovarali i o ozbiljnim temama kao što je njen brak, koji je istini za volju bio na jako klimavim nogama. Ne zbog mene, već zbog njenog muža koji je sad već otvoreno nju zanemarivao, a jebao je neku malu konobaricu od 19 godina kod njih u hotelu. I tako je ona meni govorila da bi uskoro mogla predati zahtjev za razvod braka, a ja nisam znao šta bi joj rekao. Mislim, nije da mi se nije sviđala, ili seks sa njom, dapače, uživao sam sa njom. Ali o nekoj vezi nisam baš razmišljao. Za sada sam samo razmišljao kako ju dobro izjebati, a želja mi je bio onaj njen tamni šupčić.

A i to sam ostvario. Jedan dan je ona ranije otišla sa posla i našli smo se na našem starom mjestu, blizu jedne stare kapelice, koja je bila obično posjećena vikendima, ali kako je bio radni dan nije bilo nikoga. Došla je sva mirisna, svježe otuširana i prvi put kako se nalazimo na sami njen miris mi se digao kurac. Uživao sam u mirisu njene kože bez ikakve natruhe znoja, a kad sam ju potpuno skinuo, što i nije bilo teško, jer osim ljetne haljine nije imala ništa drugo na sebi, počeo sam ju ljubiti po cijelom tijelu. Kad sam ju okrenuo prema zidu kapelice i počeo ju ljubiti po leđima do one preslatke guze došao sam na ideju da joj ga konačno zabijem u šupčić. Razmaknuo sam joj čvrste guzove i lizao joj čmar dok je ona samo uzdisala pa sam zaključio da bi i mogao. Otkopčao sam hlače i skinuo ih skupa sa gaćama, te se namjestio iza nje i šapnuo joj na uho:

- Jebat ću te u guzu..
- Oooo daaaaaa.. . -bio je odgovor koji me malo iznenadio, jer nisam očekivao da će pristati.

Malo sam glavićem protrljao njene usmine i zabio joj ga par puta u pičku, a onda stavio dva prsta u nju, pa u šupak. Vrtio sam prste u njemu, prvo jedan, pa onda i drugi dok je ona stenjala sve glasnije. Kad sam zaključio da je dovoljno široko za moj kurac, namjestio sam glavić i gurnuo ga. Ušao je iz trećeg pokušaja i izazvao glasno stenjanje, jauk i ubrzano disanje kod Lane. Malo sam stao, primio ju čvrsto za bokove i počeo se zabijati u njen šupak. Kako je bila uska, svako toliko bi zajecala i stisla mi kurac, a ja sam morao svako malo pljunuti na kurac kako bi ga podmazao. Ubrzo sam ruke prebacio na sise i privukao ju na prsa dok sam ubrzao ritam jebanja. Jecala je, stenjala, uzdisala, a onda se u jednom trenutku stisla mi kurac svojim čmarom i iz njene pičke je samo špricnulo nekoliko puta. Svršila je prvi puta tako od kako se jebemo.

Ja još nisam i sad sam čekao da se malo opusti i onda sam ju nastavio jebati u guzu, a nakon par minuta i ja sam počeo svršavati u nju zabivši se pritom skoro do jaja što je kod nje izazvalo bolni vrisak, ali kako mi se činilo i novi orgazam.

Nakon toga smo se malo oslonili na ugodno hladan zid kapelice i dolazili smo do daha. Sada su se meni noge tresle, ali barem sam si ispunio želju da ju pojebem u guzu. Zatim se ona sagnula i počela mi lizati malo opušteni kurac, da bi ga uskoro digla i sada se naslonila na zid i isprčila svoju guzu prema meni. Stao sam iza nje gledajući njen crveni šupak pun moje sperme i polako sam joj ga zabio u pičku. Ispočetka smo se jebali lagano i bez žurbe, ali uskoro smo se oboje dobro napalili i sad sam joj ga počeo zabijati do jaja što je ona oduševljeno dočekala. Čak me i poticala da ju jebem sve jače, a onda nakon dobrih dvadesetak i više minuta smo oboje skoro u tren istovremeno svršili i ja sam joj sad punio pičku svojom spermom dok su njeni sokovi močili moja jaja. Ostao sam u njoj dok mi se kurac nije opustio i onda smo se malo uredili i sjeli kod nje u auto, te smo još kratko razgovarali. Uglavnom, rekla mi je da ima podršku svojih starci za podnošenje zahtjeva za razvod. A na moje pitanje šta će dalje, pogledala me je i nakon kraće tišine samo me upitala da li želim biti sa njom. Nisam ni trena razmišljao, već sam pristao, ali smo se dogovorili da nećemo brzati već ćemo pričekati sa svime dok ona ne okonča svoj razvod, a tek ćemo nakon toga objaviti da smo skupa, a do tada nam ostaju naše tjedne seanse seksa po skrivečki.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija