Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruća Grkinja na snijegu

Kao i svake zime, moja ekipa (muška naravno) ide na skijanje bez ženske pratnje. Iako je polovica nas već u braku, imamo tu neku tradiciju da idemo tjedan dana bez žena na skijanje, odnosno partijanje do iznemoglosti. Tako je bilo i ove godine usprkos koroni. Doduše, bilo je manje ljudi nego inače, ali mi smo se zabavljali kao i obično. Ionako smo svi bili cijepljeni, jer je nekih četrdesetak posto nas u društvu medicinske struke, pa onda.. .

Nakon pet godina braka žena mi je još tolerirala ovakve izlete, jer je znala da mi je to nekakav ispušni ventil i da sam nakon tih tjedan dana samo njen ostatak godine, i od moje male princeze, naravno.

I tako odosmo mi na Kronplatz, sa talijanske strane, jer je u Austriji još bilo rigorozno sa mjerama, pa smo tražili opušteniju atmosferu.

Prva dva dana smo se odmah ubili od alkohola, a kad sam došao k sebi treći dan, odlučio sam ipak malo i skijati. Svježi zrak i sunce su me osvježili, pa sam nakon dva sata na snijegu sjeo u bar u kojem smo i sinoć zaručili, ali bez skijaške opreme. Naručio sam jaku kavu i nekakav sendvič na šanku i zavalio se za jedan prazni stol vani na snijegu, te sam škicao skijašice ispod skijaških naočala. Zamišljao sam njihove stražnjice bez dodatnih centimetara skijaških hlača, dugih gaća ili debelih štrampli, pa mi se i kurac počeo lagano dizati, a posebno me palila jedna plavuša, po govoru Ruskinja, kojih je bilo koliko hoćeš u ovo vrijeme na svim europskim skijalištima. Bujne sise su napinjale bijelu dolčevitu ispod raskopčane plave skijaške jakne, a moje oko kirurga je odmah zamijetilo napumpane usne, pa sam zaključio da i one dinje od sisa nisu skroz prirodne.

To je malo smanjilo moj entuzijazam, ali mi ga je popravila zgodna konobarica koja mi je donijela kavu i sendvič samo u majici kratkih rukava, te mi se široko osmjehnula i usput se zahvalila na izdašnoj napojnici od sinoć. Podigao sam skijaške naočale i pogledao ju upitno, jer iskreno, nisam se baš sjećao prošle večeri. Malo se zacrvenila, iako je to moglo biti i od hladnoće, ali samo je rekla da sam imao jako nemirne ruke. Nakon toga mi je namignula i otišla, a ja sam gledao za njom i njenom zamamnom stražnjicom. Zaključak je bio da bi ju rado ispipao sad kad sam trijezan, pa sam odlučio večeras manje piti.

Pojeo sam i popio kavu, malo popričao sa konobaricom, saznao da se zove Maria i da je iz Grčke, tj iz Soluna. Otišao sam nakon još jedne dobre napojnice, i rekao da se vidimo večeras.

Samo se nasmijala i pozdravila me.

Navečer smo se opet čoporativno pojavili u baru, kad sam ju vidio namignuo sam joj i samo se široko osmjehnula. Nakon sat vremena ekipa je već bila u elementu, a ja sam se trudio manje piti, što je bio sizifov posao. Kad god bi nam Maria donijela piće uvijek se gurala uz moju stranu do stola, pa sam ju par puta uhvatio za guzicu, ali nije reagirala, dok mi jednom nije kad se okretala primila moj poludignuti kurac preko hlača i samo ga dva puta stisnula gledajući me u oči. Nakon toga sam bio na iglama i samo sam ju želio pojebati. Tražio sam priliku i u jednom trenutku sam krenuo na WC i pozvao sam ju pogledom. Kimnula je kratko i ja sam otišao u WC gdje srećom nikoga nije bilo. Došla je nakon dvije minute koje su mi bile kao godine, pa sam ju samo povukao u odjeljak i zaključao vrata iza nje.

Počeli smo se ljubiti i rukama istraživati tijela, da bi ona izvukla mog macana od preko dvadeset centimetara i strpala ga u usta cijelog. Nisam mogao vjerovati, jer mi ga žena nikad nije mogla staviti u usta cijelog.

Ubrzo je bio tvrd kao kamen, pa sam joj samo povukao tajice na niže, skupa sa gaćicama, okrenuo ju leđima prema sebi, a ona se naslonila na zid iza WC školjke. Prošao sam kurcem po njenim mokrim usminama, malo ih razmaknuo i gurnuo ga u nju. Zajecala je kad sam joj ga odmah zabio do jaja, ali se samo nabila prema meni i sad smo se jebali kao da sutra ne postoji. Povremeno bi ju uhvatio za sise preko majice, a imala je čvrste trojke, pa za bokove, dok sam joj ga zabijao kao lud. Svršila je već jednom, a ja sam bušio i bušio, ali nikako da svršim. Sve zbog alkohola.

Kad je svršila još jednom, zaustavila me i rekla da možemo kasnije nastaviti. Dala mi je broj mobitela i rekla da ju nazovem kad zatvore.

Ostatak večeri sam imao slijepljeni kurac u gaćama, razočaranje zbog toga što nisam mogao svršiti, ali i nadu da ću to kasnije nadoknaditi.

Nazvao sam ju nakon zatvaranja i rekao joj u kojem sam hotelu, pa sam ju sačekao ispred i kriomice odveo u svoju sobu. Malo smo se smijali tome, ali smo brzo završili pod tušem i u krevetu. A tu smo se trudili nadoknaditi zaostatak. Lizao sam joj izbrijanu i sočnu mladu pičku, koja se topila u sokovima, slankastim ali ipak meni slatkim. Mijenjali smo poze svaki čas, svršavala je kao luda, a opet oboje smo bili tihi, jer je hotel bio skoro popunjen, pa nismo htjeli da nas čuju. Svršila je još nekoliko puta, a i ja sam, dva puta, jednom u njenu pičku, a drugi put sam joj svršio u grlo dok sam ju jebao dobrih pet minuta u usta.

Pred jutro smo zaspali slijepljeni znojem i našim sokovima, a kad sam se probudio nje nije bilo, samo poruka da je otišla raditi, da bi voljela ponovo to večeras i nekoliko srčeka. Samo sam se nasmijao, okrenuo na drugu stranu i zaspao.

A šta da vam kažem, ponovili smo to još dvije večeri, a onda smo morali otići. Iako je prošlo mjesec dana još smo u kontaktu, a rekla mi je da ako poželim na ljeto u Grčku, da joj se javim, naravno ako idem bez žene i klinke.

Ocjena priče

4.2
Broj ocjena: 5
Broj čitanja: 7154

Autor priče

Zoran53
Zoran53
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 191 cm
Težina: 115 kg
Izgled: Krupan, no oblikovan
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Nedefinirana
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija