Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruča Hanna

Hanna i ja smo bili stari frendovi još od srednjoškolskih dana i povremeno smo se znali naći na kojoj kavi,prošetat zajedno,ić na koncert,bili smo zaista bliski. Bili smo u istom razredu i stalno pogledavali jedan na drugog,uskoro je među nama zaiskrilo i odlučili smo prohodat.

Srednjoškolski dani su brzo prolazili i prebrzo prošli i Hanna i ja smo se uskoro razdvojili nakon završetka srednje škole i poslje srednje je nisam uopće više vidio. Prošle su godine i nakon 12 godina Hannu sam ponovno ugledao u jednom noćnom klubu,koji sam posjetio sa svojim najboljim prijateljem,kako u kožnom sexi odijelu pleše kao stiptizeta za šipkom. Prvi ćas nisam se mogao sjetiti odakle mi je poznata,a onda sam shvatio da je to Hanna i da se nevjerojatno promijenila od srednje škole odkad sam je zadnji put vidio,sada je bila pravi komad i još u tom kožnom odijelu bila mi je privlačnija kao nikad u životu,odmah sam znao da želim s njom provest jednu vruču noć,samo sam morao pronaći način da joj se približim i zavedem ju.

Počela je sa sebe skidati kožno odijelo,a ispod njega je bila potpuno gola. Kad je svukla kožno odijelo na bini je ostala potpuno gola bez i jednog komada odjeće na sebi,a kožno odijelo je bilo bačeno na pod. Mnogi muškarci su počeli zviždati i dozivati ju,želeći da dođe do njih,ali Hanna ih nije slušala. Imala je predivno tijelo,nikad je nisam imao priliku vidjeti potpuno golu,a nisam mogao ni pretpostaviti da ću je ikada vidjeti potpuno golu. Imala je jako razvijene noge i bedra,izgledala je ko najljepša porno glumica,ali sa jako razvijenim mišićima nogu i posebno stražnjice koja mi se više od svega svidjela kad se Hanna okrenula i pokazala ju publici,tako mišičatu,sportsku žensku stražnjicu nisam nikad u životu vidio,jako me uzbuđivala.

Hanna se popela na šipku i počela svoj ples. Cijelu me većer uzbuđivala i dizala moj kurac koji je s vremena na vrijeme postajao sve kručiji kako je većer odmicala. Došao je kraj njezina nastupa,svi su željeli još i pozivali Hannu na binu,ali ona se nije više vraćala,njezino radno vrijeme je prošlo. Poslije nastupa se spustila među nas smrtnike i mnogi su joj čestitali na fenomenalnom nastupu,a među njima sam se i ja pridružio. Došao sam do nje i rekao joj kako nikad u životu nisam gledao tako dobar nastup sa tako lijepom ženom,a ona se predivno nasmješila i pitala me "znamo li se ja i ti? od nekud si mi poznat!". Da znamo se,ja sam Viktor iz srednje,zajedno smo išli u isti razred,sječaš li se??? Prvi trenutak je samo gledala u mene,a nakon prvih par trenutaka prisječanja,sjetila me se. "O pa to si ti???nisam te odmah prepoznala,nekako si se promijenio" rekla je,a ja sam kroz šalu pitao "na bolje ili na lošije???",ona se vragolasto nasmješila i odgovorila" naravno na bolje!!".

Cijelu većer smo pili crno vino i razgovarali o svačemu i polako bivali sve opušteniji. Poslije pola noći Hanna me počela ispod stola prvo dodirivati svojom nogom,a nakon nekog vremena priznala mi je da je njezina maštarija dugo bila da samnom provede jednu vruču noć u krevetu,znojna i uprljana mojom spermom,a nakon toga me svojom rukom snažno primila za spolovilo preko hlača ni malo ne popuštajući stisak. "Želim tu svoju prljavu maštariju ostvarit,imam mali stan na katu koji nas čeka,pruži mi zadovoljstvo i ostvari moju prljavu maštu!" zarežala je kao da mi prijeti i dalje stiščući me jako za spolovilo. Vidio sam da mi nema druge nego da Hanni ostvarim njezinu prljavu maštu. Nakon kraćeg predomišljanja Hanna i ja smo otišli na kat i ušli u njen mali stan. U slijedećem trenutku,dok se ja još nisam ni snašao,Hanna je već bila skinula svoje kožno odijelo i legla na leđa na francuski ležaj potpuno gola sa raširenim nogama,mazeći se po svojoj dlakavoj pički. "Ajde macane dođi teti Hanni da te nauči kako se žestoko pojebati,svršit ćeš noćas sto puta,to ti obećavam" rekla je uz glasno stenjanje. Uskoro sam i ja bio gol i na koljenima klečao na francuskom ležaju te se snažno nabijao u Haninu pičku.

Hanna me snažno udarila dlanom po goloj stražnjici tako da je ostao crven trag nakon udarca napaljeno rekavši "ajde mačiću jebi tetu Hannu jače,ona voli žestoku jebačinu koja dugo traje". Uskoro smo ja i Hanna obilato svršili,i moja i njezina sperma su se različili po njezinoj dlakavoj pički,a ona je samo komentirala" uh što sam sva mokra,ohhhh...". Promijenili smo položaj,Hanna je sada savila svoje noge i stavila ih na naslon ležaja,a ja sam došao iza naslona,popeo se na naslon i sjeo te primio Hannine noge i stavio ih na svoje,dok je ona visjela s glavom prema dolje. Čvrsto sam je primio za njene oble guzove i počeo primicat sebi,Hanna je stenjala i znojila se baš ko u svojim maštarijama,tri puta smo svršili u tom položaju,a nakon toga smo se odlučili malo odmoriti. Nakon kraće stanke Hanna je bila ta koja je ovog puta klečala na koljenima i pušila mi,uh kako je samo to dobro radila,ko najbolja profesionalka.

Uskoro sam svršio po njezinom licu,a ona je zadovoljno gutala moju spermu glasno mrmljajući "baš sam tako zamišljala ovu većer,mmmmmm kako je ovo dobro". Ponovno smo legli na francuski krevet i tjekom noći zajedno svršili još pet puta. Ne sjećam se točno kad smo i oko koliko sati stali,samo znam da je već na nebu svitala zora kad smo legli spavati. Probudila nas je buka dolje u kafiću,netko je razbio neku čašu ili nešto takvo,a ja i Hanna smo ležali jedan na drugome uprljani znojem i spermom,baš onako kao što mi je Hanna rekla da je maštala našu " vruču većer",bila je prezadovoljna,i ako me pitate što se poslije ovog dogodilo sa Hannom i menom,reći ću vam samo da smo ja i Hanna postali uskoro najbolji ljubavnici i životni partneri. Od tog dana pa do danas svaku se većer žestoko jebemo i uvijek smo pred jutro zamazani znojem i vručom spermom

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija