Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruča igra u kuhinji

Imali smo jedan mali restoran u sklopu obiteljskog gospodarstva i vodili smo mali seoski turizam. Nismo bili daleko od mora, a u Istri ništa i nije daleko od mora, pa su nam gosti većinu dana boravili na plažama u nekom od razvikanih turističkih mjesta, a navečer bi došli u mir i tišinu našeg imanja.

Sve smo radili sami, a gosti su nam bili većinom stranci, dok su vikendima i naši znali navratiti na ručak u našu konobu. Prošle godine mi se supruga razbolila, pa je uskočila Zrinka, ženina sestrična koja nam je i do sada znala uskakati kao ispomoć, pa joj nisam trebao baš puno govoriti što i kako. Kuhinja je bila moj dio, a Zrinka je sad vodila računa o gostima za stolovima i šankom. Uz našu najstariju kćer je posluživala, dok je ženina mama pomagala u kuhinji.. povremeno kad bi bila velika gužva, što mi je u potpunosti odgovaralo. Mlađa kćer je bila kod nje i dede i uživala u kupanju nakon škole. Nismo ju tjerali da radi, a sad je bila i sa mojom ženom, tj svojom mamom koja se polako oporavljala nakon operacije. Ja sam znao otići kod njih kad nije bilo nikoga, ali kako se sezona zahuktavala tako je bilo sve manje vremena.

Jedan dan nakon ručka, ostali smo samo Zrinka i ja u kući, dok je starija kćer otišla sa dragim malo do mora. Čistio sam kuhinju i krenuo sa pripremama za večeru kad je ušla Zrinka noseći plastiku punu noževa, vilica i žlica, te ih je spustila na pult i zalila vrelom vodom prije nego ih počne polirati. Popela se na pult kraj one plastične kadice i stavila kraj nje drugu u kojoj su bile čiste salvete i počela sa poliranjem. Ionako kratka suknja se povukla još više, pa sam imao lijep pogled na njene butine skroz do gaćica. Inače Zrinka je bila komad od žene. Vitka i visoka, malo niža od mene, crvene kovrčave kose trenutno svezane u nekakvu punđu, te zelenih očiju i vitkog tijela sa sisama trojkama, koje su malo visile i lijepom guzom. Bila je mlađa od mene desetak godina, ali mi je trenutno dizala pritisak u gaćama. Što i nije bilo neko čudo, jer nisam imao seks već mjesecima otkako mi je supruga završila na operaciji, a onda i na dugotrajnom oporavku. Međutim, kod Zrinke se nisam ništa usudio pokušavat, jer sam nekako znao da bi i supruga to saznala. Ali nisam ni trebao, jer Zrinka bila ta koja je napravila sve.

- Čuj.. nije moje da se miješam.. -započela je i pogledala me sa onim svojim zelenim mačjim očima, pa nastavila- .. ali mislim da si malo previše napet.
- Kako to misliš? -upitao sam ju dok sam preslagivao meso koje je bilo posloženo u frižideru.
- Pa već se par dana izderavaš na Anu (moju kćer), a i punicu si počastio sa nekoliko sočnih psovki.. -govorila je i gledala me dok je trljala par noževa sa ubrusom, pa ih odložila na druge ubruse.
- Znači.. ako sam dobro shvatio, prema svima sam osoran osim prema tebi? -rekao sam i prestao sa poslom, te ju pogledao znatiželjno.
- A neeee.. i mene počastiš sa pokojom psovkom, mada mi se čini da si fiksiran na moju stražnjicu.. -rekla je širokog osmjeha.
- Kako to misliš da sam fiksiran na tvoju stražnjicu? -i dalje se nisam mogao sjetiti da sam spominjao njenu stražnjicu.
- Pa lijepo.. jučer si rekao da 'maknem svoju debelu pozadinu i primim se posla', a danas 'da ne vrtim svojom stražnjicom pred gostima, već da nosim jelo van'.. -tu je zastala i skinula se sa pulta, te mi se naprčila i nastavila- Ja nemam debelu stražnjicu! ! !
- Pa dobro.. -počeo sam pomirljivo, a onda stao jer je počela zadizati suknju iznad bokova i ugledao lijepu guzu koju su dijelile samo crne tangice, pa mi se kurac sam od sebe počeo dizati.
- Evo, i tvom se mališi sviđa moja guza.. -rekla je gledajući me postrance, pa se uspravila i došla do mene, te se čućnula i pomazila mi kurac preko hlača- Mmmmm.. baš je jako napet i tvrd.. -a onda ga je i primila i prešla po cijeloj dužini- .. uhhh.. i jako velik.. .
- Zrinka.. šta radiš? ! ? -počeo sam, ali prilično neuvjerljivo, jer sam osjećao da moram negdje zabitzi kurac ili ću eksplodirati.
- Samo se ti opusti.. -rekla je i izvukla mi je kurac iz hlača, te ga polako počela lizati i cuclati glavić, a ja sam se samo naslonio na frižider iza sebe.

Tako dobro je pušila kurac, da sam htio da ovo njeno pušenje nikad ne prestane. Nije joj trebalo dugo da me dovede do vrhunca i da ispalim poveću količinu sperme u njena usta i grlo. Malo se zagrcnula i dio joj je krenuo niz bradu i po vratu, ali je većinu ipak progutala. Nastavila je sa drkanjem mog kurca i lizanjem, tako da je i dalje stajao tvrd i uspravan. Povukla mi je hlače i gaće niz noge do gležnjeva, pa se uspravila i skinula svoje tangice i naslonila se na onaj pult isturivši svoju guzu prema meni.

- Nadam se da je ostalo još nešto u tvojim jajima da istreseš u moju macu?
- Vidjet ćemo.. -rekao sam i polako se namjestio iza nje, a sad mi je bilo sasvim svejedno šta će biti kasnije, jer sam napokon ispraznio jaja.

Polako sam trljao sa glavićem po njenoj mokroj pici i klizio njime između njenih usmina, pa malo gurao na suho između njenih nogu dok se nije počela vrpoljiti, a onda sam joj ga zabio odjednom i do kraja. Zastenjala je životinjski, a nokti su joj zastrugali po metalnom pultu na koji je bila naslonjena. Primio sam ju za bokove i počeo joj ga divljački zabijati. Stenjala je i jecala prigušeno dok sam ja dahtao i znojio se iza nje. Osjećao sam neke mišiće za koje sam mislio da su odumrli, te sam se trudio iz petnih žila da ju dobro zadovoljim. Zrinkia je stenjala sve jače dok sam joj sad mjesio jednom rukom sise preko bluze i grudnjaka, a drugom trljao po klitu. Nije joj trebalo dugo da svrši jednom, a onda kao da je krenulo i svršavala je svakih par minuta svaki put mi zalivši jaja svojim sokovima koji su samo špricali iz njene pice. Nakon nekih dvadesetak minuta totalno iscrpljujućeg seksa sam i ja napokon svršio i napunio joj picu svojim vrelim sjemenom. Trzao sam se kao da imam struju spajenu na šupak i u mlazevima se praznio u nju svaki put se zabijao do jaja u nju, a onda sam samo klonuo, izvukao kurac koji se brzo spustio, te sam se naslonio na pult na koji je još bila naslonjena Zrinka. Ona se polako uspravila i pogledala mi sluzavi kurac i mokra jaja, pa uzela papirnati ručnik i polako mi i nježno obrisala jaja i kurac. Nakon toga me pogledala i poljubila, pa mi tiho rekla:

- Samo ti reci svojoj Zrinkici kad su ti jaja puna pa da riješi to.. -tu mi je dala još jedan poljubac uvalivši mi jezik u usta, a onda smo se uredili, pa se prihvatili posla.

Nakon kraja večere, kad su već svi otišli, a nas dvoje još očistilo, ona salu, a ja kuhinju, sjeli smo i popili po čašu vina, te sam ju još jednom izjebao na onom pultu u kuhinji, da bi nakon toga otišla kući. Od tada se jebemo skoro svaki dan barem po jednom, a uvijek joj moram svršiti ili u usta ili u picu. Meni je svejedno, valjda zna šta radi, bitno je da su moja jaja prazna i da nitko ne sazna za nas.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija