Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Vruča Jasna

Ocjena: 5

O Jasni i vručem seksu u uredu sam već pisao, ali Jasna i ja smo se nastavili družiti i dalje. Nakon onog seksa u uredu i poslije kod nje doma, nalazili smo se skoro svaki drugi dan ili kod nje ili kod mene.
Jebali smo se u svim mogućim pozama, ali nam je ured i dalje bio najnapaljiviji dio. Jedan dan sam otišao poslovno u drugi grad, javio sam direktorici da ću doći nakon radnog vremena, pa ću joj pustiti sve na njenom radnom stolu kad se vratim, a ona to može sutra pogledati na miru, jer sam sutra bio slobodan.

Po povratku sa puta došao sam do ureda, te vidio da je svjetlo upaljeno u mojoj sobi. Kad sam otvorio vrata vidio sam Jasnu za njenim radnim stolom, sa hrpom papira na stolu, zadubljenu u nešto na ekranu. Bila je toliko skoncentrirana da nije ni primjetila da sam ušao. Tiho sam joj prišao sa leđa i primio ju za grudi. Ona se je trgla i skočila kao oparena, a kad je shvatila da sam to ja, nasmijala se i lupila me šakom po prsima:

- Ti nisi normalan!!!! Skoro mi je srce otkazalo... -a onda me pitala- Što ti radiš tu?
- Ma donio sam šefici ove papire, a pošto sam sutra slobodan rekla je da ih ostavim na njenom stolu, a ti?
- Ja evo završavam ovo izvješće... -onda me pogledala ispod oka- Ideš doma ili....

Ostavila je riječ da visi u zraku, ali bilo je dovoljno da pogledam kako joj se grudi ubrzano dižu ispod bluze, pa da joj priđem i strasno poljubim. Ljubili smo se kao da nam je zadnje što tako nešto radimo. Prislonio sam ju na stol i stavio joj ruku između nogu, te joj počeo trljati picu preko tajica i gaćica. Ona je uzdisala i stenjala, ali je njen jezik i dalje divljao po mojim ustima. Polegao sam ju na stol, tako da je ležala između papira, povukao sam joj tajice i gaćice niz noge, skinuo joj cipele i raširio noge. Zaronio sam usnama na njenu picu i počeo joj gristi klitoris i njene usmine, a ona je cvilila i jaukala što od boli, što od strasti. Onda sam jezikom prešao po cijeloj pici i došao do šupčića, pa ju počeo jebati jezikom u šupčić. Ona je vrisnula i pritisla mi jednom nogom glavu i počela se trzati na stolu, a onda je iz nje špricnulo i zalilo me po čelu i slijevalo se do njene guze. Ja sam odmah počeo lizati njene sokove, a time i picu koja je lagano bila otvorena. Stavio sam joj jezik u picu i počeo ju jebati jezikom, a u guzu sam joj stavio prst i jebao ju tako. Ona je samo zadovoljno stenjala, a onda je rekla promuklo:

- Zabij mi taj tvoj kurac više.....
- Da draga...odmah... -tad sam se uspravio, skinuo hlače i gaće, te malo protrljao svoj tvrdi kurac po njenim usminama i do guze, pa ga stavio u njenu picu.

Počeo sam ga uguravati i gledao ju kako svaki put zažmiri i uzdahne kad bi ušao do kraja. Zadigao sam joj bluzu i oslobodio joj sise, te ih počeo milovati i stiskati bradavice, a ona je mene obgrlila nogama i privukla me, te su moji ubodi postali krači i rijeđi, ali sam zato osjetio njenu picu kako se stišće oko mog kurca, te sam znao da će ponovo svršiti. Kad se počela grčiti stao sam sa zabijanjem u njenu picu, a kad se smirila počeo sam joj ga ponovo zabijati, te sam postepeno ubrzavao, da bi uskoro svršio duboko u njoj. Ona me je stisla i čekala da se ispraznim do kraja, a onda me je pustila. Kurac mi je ispao iz njene pice, a za njim su krenuli i naši pomiješani sokovi. Ja sam se nagnuo nad nju, te joj počeo ljubiti i lizati sise, a onda sam se počeo spuštati prema trbuhu i sve do pice, tesam joj počeo ponovo lizati picu i grickati klitoris, a ona je istog trena poludila i počela stenjati.

Pustio sam ju i odmakao se, te joj pomogao da se ustane, onda sam sjeo na njenu stolicu i pozvo ju k sebi. Ona je prišla i sagnula se, te uzela moj kurac u usta i počela ga pušiti intezivno. Očistila ga je od naših sokova i usisavala ga je, te ga svako toliko gricnula i jezikom širila rupicu na glaviću. Mene je to dovodilo do ludila, te nisam mogao više i privukao sam ju k sebi, okrenuo ju leđima prema meni i reko joj da sjedne na moj sad već ponovo tvrdi kurac. Sjela je raširenih nogu i smjestila se na njega, a ja sam odmah počeo mjesiti njene sise i stiskati joj bradavice, dok se ona vrtila na mom kurcu.
Ljubio sam joj leđa dok sam imao pune ruke njenih sisa, a ona je svojom rukom trljala svoj klit i milovala moja jaja. Uskoro je ponovo počela svršavati i jaja su mi ubrzo bila mokra od njenih sokova, a onda je ona počela stiskati moja jaja sve jače i jače, te sam i ja eksplodirao ponovo u njenoj pici. Bili smo sad već zadihani, te sam se samo naslonio na naslon njene stolice, a ona na mene.
Ljubio sam joj vrat i ušne resice i milovao ju po sisama i trbuhu, a kurac mi je polako klizio iz njene pice, da bi uskoro bio potpuno vani. A ona je mazno rekla:

- S obzirom da smo sutra oboje slobodni očekujem da dođeš kod mene odmah ujutro. Odvest ćemo malu u vrtić i onda si samo moj.
- Šta si i ti uzela slobodan dan? -upitao sam ju malo zbunjen.
- Da, zato i imam toliko papira danas na stolu, da završim i da sam sutra slobodna. Zašto pitaš?
- Pa nisam znao da će ti šefica dati slobodno kad mene nema.
- Paaaa...šefica zna da smo ti i ja skupa, onako, znaš...
- A da???? A od kuda joj taj podatak?
- Paaa...vidjela nas je skupa i kad si jednom bio kod mene, a kad me je pitala nisam mogla reči da je to samo onako. I eto dala mi je slobodan dan. -rekla je sa smješkom.
- Hmmmm...OK...onda ja sad idem. Da dođem poslije po tebe ili si sa autom? -rekao sam zamišljeno jer sam znao da će me ovo saznanje kasnije koštati.
- Da, sa autom sam, pa se vidimo kasnije kod tebe, može?
- Može. -ustao sam i obukao sam se, te smo se poljubili i ja sam otišao spremiti se za večerašnji okršaj.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina