Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruča Jasna

O Jasni i vručem seksu u uredu sam već pisao, ali Jasna i ja smo se nastavili družiti i dalje. Nakon onog seksa u uredu i poslije kod nje doma, nalazili smo se skoro svaki drugi dan ili kod nje ili kod mene.
Jebali smo se u svim mogućim pozama, ali nam je ured i dalje bio najnapaljiviji dio. Jedan dan sam otišao poslovno u drugi grad, javio sam direktorici da ću doći nakon radnog vremena, pa ću joj pustiti sve na njenom radnom stolu kad se vratim, a ona to može sutra pogledati na miru, jer sam sutra bio slobodan.

Po povratku sa puta došao sam do ureda, te vidio da je svjetlo upaljeno u mojoj sobi. Kad sam otvorio vrata vidio sam Jasnu za njenim radnim stolom, sa hrpom papira na stolu, zadubljenu u nešto na ekranu. Bila je toliko skoncentrirana da nije ni primjetila da sam ušao. Tiho sam joj prišao sa leđa i primio ju za grudi. Ona se je trgla i skočila kao oparena, a kad je shvatila da sam to ja, nasmijala se i lupila me šakom po prsima:

- Ti nisi normalan!!!! Skoro mi je srce otkazalo... -a onda me pitala- Što ti radiš tu?
- Ma donio sam šefici ove papire, a pošto sam sutra slobodan rekla je da ih ostavim na njenom stolu, a ti?
- Ja evo završavam ovo izvješće... -onda me pogledala ispod oka- Ideš doma ili....

Ostavila je riječ da visi u zraku, ali bilo je dovoljno da pogledam kako joj se grudi ubrzano dižu ispod bluze, pa da joj priđem i strasno poljubim. Ljubili smo se kao da nam je zadnje što tako nešto radimo. Prislonio sam ju na stol i stavio joj ruku između nogu, te joj počeo trljati picu preko tajica i gaćica. Ona je uzdisala i stenjala, ali je njen jezik i dalje divljao po mojim ustima. Polegao sam ju na stol, tako da je ležala između papira, povukao sam joj tajice i gaćice niz noge, skinuo joj cipele i raširio noge. Zaronio sam usnama na njenu picu i počeo joj gristi klitoris i njene usmine, a ona je cvilila i jaukala što od boli, što od strasti. Onda sam jezikom prešao po cijeloj pici i došao do šupčića, pa ju počeo jebati jezikom u šupčić. Ona je vrisnula i pritisla mi jednom nogom glavu i počela se trzati na stolu, a onda je iz nje špricnulo i zalilo me po čelu i slijevalo se do njene guze. Ja sam odmah počeo lizati njene sokove, a time i picu koja je lagano bila otvorena. Stavio sam joj jezik u picu i počeo ju jebati jezikom, a u guzu sam joj stavio prst i jebao ju tako. Ona je samo zadovoljno stenjala, a onda je rekla promuklo:

- Zabij mi taj tvoj kurac više.....
- Da draga...odmah... -tad sam se uspravio, skinuo hlače i gaće, te malo protrljao svoj tvrdi kurac po njenim usminama i do guze, pa ga stavio u njenu picu.

Počeo sam ga uguravati i gledao ju kako svaki put zažmiri i uzdahne kad bi ušao do kraja. Zadigao sam joj bluzu i oslobodio joj sise, te ih počeo milovati i stiskati bradavice, a ona je mene obgrlila nogama i privukla me, te su moji ubodi postali krači i rijeđi, ali sam zato osjetio njenu picu kako se stišće oko mog kurca, te sam znao da će ponovo svršiti. Kad se počela grčiti stao sam sa zabijanjem u njenu picu, a kad se smirila počeo sam joj ga ponovo zabijati, te sam postepeno ubrzavao, da bi uskoro svršio duboko u njoj. Ona me je stisla i čekala da se ispraznim do kraja, a onda me je pustila. Kurac mi je ispao iz njene pice, a za njim su krenuli i naši pomiješani sokovi. Ja sam se nagnuo nad nju, te joj počeo ljubiti i lizati sise, a onda sam se počeo spuštati prema trbuhu i sve do pice, tesam joj počeo ponovo lizati picu i grickati klitoris, a ona je istog trena poludila i počela stenjati.

Pustio sam ju i odmakao se, te joj pomogao da se ustane, onda sam sjeo na njenu stolicu i pozvo ju k sebi. Ona je prišla i sagnula se, te uzela moj kurac u usta i počela ga pušiti intezivno. Očistila ga je od naših sokova i usisavala ga je, te ga svako toliko gricnula i jezikom širila rupicu na glaviću. Mene je to dovodilo do ludila, te nisam mogao više i privukao sam ju k sebi, okrenuo ju leđima prema meni i reko joj da sjedne na moj sad već ponovo tvrdi kurac. Sjela je raširenih nogu i smjestila se na njega, a ja sam odmah počeo mjesiti njene sise i stiskati joj bradavice, dok se ona vrtila na mom kurcu.
Ljubio sam joj leđa dok sam imao pune ruke njenih sisa, a ona je svojom rukom trljala svoj klit i milovala moja jaja. Uskoro je ponovo počela svršavati i jaja su mi ubrzo bila mokra od njenih sokova, a onda je ona počela stiskati moja jaja sve jače i jače, te sam i ja eksplodirao ponovo u njenoj pici. Bili smo sad već zadihani, te sam se samo naslonio na naslon njene stolice, a ona na mene.
Ljubio sam joj vrat i ušne resice i milovao ju po sisama i trbuhu, a kurac mi je polako klizio iz njene pice, da bi uskoro bio potpuno vani. A ona je mazno rekla:

- S obzirom da smo sutra oboje slobodni očekujem da dođeš kod mene odmah ujutro. Odvest ćemo malu u vrtić i onda si samo moj.
- Šta si i ti uzela slobodan dan? -upitao sam ju malo zbunjen.
- Da, zato i imam toliko papira danas na stolu, da završim i da sam sutra slobodna. Zašto pitaš?
- Pa nisam znao da će ti šefica dati slobodno kad mene nema.
- Paaaa...šefica zna da smo ti i ja skupa, onako, znaš...
- A da???? A od kuda joj taj podatak?
- Paaa...vidjela nas je skupa i kad si jednom bio kod mene, a kad me je pitala nisam mogla reči da je to samo onako. I eto dala mi je slobodan dan. -rekla je sa smješkom.
- Hmmmm...OK...onda ja sad idem. Da dođem poslije po tebe ili si sa autom? -rekao sam zamišljeno jer sam znao da će me ovo saznanje kasnije koštati.
- Da, sa autom sam, pa se vidimo kasnije kod tebe, može?
- Može. -ustao sam i obukao sam se, te smo se poljubili i ja sam otišao spremiti se za večerašnji okršaj.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija