Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruća jebačina sa komšinicom Dragicom!!!

Imam dvadeset godina i živim u jednoj prelijepoj zgradi na periferiji Zagreba zajedno sa mojim roditeljima. U našoj zgradi sprat iznad mene živi jedna prelijapa godspođa po imenu Dragica. To je žena koja je ostala bez muža već oko pet godina, ali po njenom izgledu se to nebi dalo primijetiti. Izgledala je za svoje godine jako mlado iako je već imala oko četrdeset i pet godina. Imala je jako lijepo tijelo u cjelini sise su bile čista petica sa jako velikim bradavicama koje su uvijek štrčile ispod prozirnih uskih majica koje je ona voljela da nosi.

Imala je malo poveću guzu baš onakvu kakvu sam ja oduvijek volio. I na kraju jako duge i prelijepe noge. Sve u svemu imala je jedno prelijepo tijelo koje je uvijek dolazilo do izražaja jer je nosila uske majice a dolje bi uvijek bila u nekim kratkim haljinama. Često je dolazila kod moje mame sa kojom je stalno pila kafu. Jednog popodneva je zamolila moju mamu da dođem kod nje da joj pomognem oko nekih stvari.

Naravno da sam pristao i kada sam pokucao na vrata otvorila mi je ona obučena u prozirnoj čipkastoj bijeloj pokućnoj haljini iz koje su kiptile njene velike sise koje su prijetile da ispadnu napolje. Moram da priznam da mi se od tog prizora kurac jako nadigao i primijetila se velika izbočina na mom šorcu jer sam imao jako veliki kurac. Bio je dug oko dvadeset centimetara i jako debeo. Kasnije sam saznao da je i ona to primijetila. Bila me je jako sramota zacrvenio sam se u licu a ona se samo nasmijala i rekla mi da uđem. Dok sam ulazio u stan polako sam išao za njom dok je ona bila ispred mene.

Zanosno je njihala svojim dupetom a ja zamišljao kako je punim svojim kurcem. Pokazala mi je neke stvari koje trebam raditi i otišla u kuhinju. Počeo sam to da iskupljam kad posle jedno deset minuta me je pozvala da dodđem u dnevnu sobu. Kada sam ulazio na vrata umalo me srce nije prekinulo. Ležaža je potpuno gola na krevetu sa svojim velikim sisama a rukama drkala svoju dlakavu pičku. Rekla mi ja da uđem da se ne stidim da želi da vidi moju veliku kurčinu uživo. Skinuo sm šorc i za par trenutaka je moj kurac bio u punoj veličini ispred nje. Gledala ga je kao hipnotisana nije skidala pogled sa njega i rekla pa ti imaš kurac kao u konja. Prišla mi je poljubila ga rekavši da će joj ova jebačina sa mnom dobro doći i počela da puši mi ga.

Pušila ga je jako dobro lizala ga je kao sladoled. Uvlačila ga je u usta koliko je god to mogla. Lizala mi je jaja a za to svo vrijeme je rukom drkala svoju pičku iz koje su sada polako počeli da se cijede sokovi. Nije više mogla da izdrži rekla mi je da želi prvo da se nabada na njega. Legao sam a ona me opkoračila naciljala svojom pičkom moj kurac i počela se nabijati. Iz početka je bilo jako teško bila je jako uska ali kako je vrijeme odmicalo sve više sam širio njenu pičku. Dok se nabijala ja sam rukama mijesio njene sise koje su bile mnogo veće nego što sam zamišljao. Štipao sam je z bradavice a to je nju jako palilo. Voljela je jako da se nabija na moj kurac. Govorila mi je kako je ovo do sada najveći kurac koji je jebe.

To me je jako palilo da sam je rukama uhvatio za kukove i počeo još jače da nabijam a ona da vrišti tražeći da usporim. Bojala se da joj ne razvalim odmah na početku pičku. Poslije jedno deset minuta rekao sam joj da legne na leđa što je ona u isti tren i učinila. Nabacio sam njene nge preko svojih ramena da bi iamo što bolji pristup njenoj pici i počeo je jebati silovito. Tražila mi je da je jebem kao drolju a ja sam joj to i ispunio. Ponavljala mi je stalno kako obožava moj kurac kako je ogroman i kako širi njenu picu. Rekla mi je da od sada neće je niko drugi jebati osima mene. To me je jako napalilo da sam ubrazo jako toliko da se krevet ispod nas počeo kretati. U taj mah ona je počela jako da se dere i za tren iz njene pičke je potekla bujica sokova. Svršila je uz veliki krik da sam se bojao da će nas neko čuti. Kada je nakon par trenutaka došla sebi rekla je da joj je ovo najbolji orgazam do sada.

Ja sam nastavio idalje da je jebem u toj pozi i nakon deset minuta došlo je i nei da svršim. Upitao sam je gdje želi da joj svršim a ona kao iz topa da želi svu moju spremu u usta. Naciljao sam svojim kurcem otovr njenoh usta i počeo da ih punim. Sperme je bilo svuda i po njenom licu i očima. Bila je jako zadovoljna i sve je polizala rekavši da mi je sperma jako ukusna. Od tog trenutka ja i moj komšinica se redovono jebememo ima sad već par godina.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija