Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Vruća jebačina sa najboljom drugaricom

Ocjena: 4

Bilo je rano proljeće, sunce je lagano puštalo svoje divne zrake kroz krošnje drveća moga dvorišta. Budi me cvrkut ptica. Ustajem i promišljam šta bi korisno radio ovog Nedeljnog jutra. Ispijajući jutarnju kavu, naglo me prenu zvuk telefona. Bila je to Ana, moja drugarica sa Faksa. Inače zajedno smo studirali Elektrotehniku i uskoro smo imali važan ispit iz Programiranja, pa me Ana pozvala sebi, da zajedno pripremamo ispit za Programiranje, pošto je bila sama kući, jer su njeni starci tog jutra otišli u Varaždin povodom rođendana njenog ujaka. Ana mi je uvjek bila jebozovna djevojka, nedavno je prekinula sa dečkom, pa sama pomisao da nema nikog, me palila jos više. Sa zadovoljstvom sam pristao, zamišljajući te njene divne zgodne noge, ljepu stražnjicu i okrugle sise, u koje sam uvjek krišom bacao poglede, a da ona to nije ni primjećivala. Uvjek sam je želio karati, no nikad nisam imao hrabrosti da učinim prvi korak ka tome.

Pomislih evo mi sad šanse da nešto više napravim na tom planu, pa sam se zaputio ka njenoj kući. Ana me je dočekala sa velikom radošću i gostoprimljivošću. Pre nego što smo uopšte počeli sa učenjem, Ana me ljubazno ponudila sa čašom crnog vina. Naravno pristao sam i onako dok smo ispijali vino čašu po čašu, ja sam bubnuo nešto smješno, a Ana se odvalila od smjeha. Ja sam uvjek imao običaj da u šali tokom smijanja udarim osobu do sebe u nožno bedro. Ana je bila u Džins Hlačama, jako zategnuta, jebozovne guze, sa kratkom majicom do iznad pupka ispod koje je bio Brushalter sa lijepim okruglim sisama, koje bi svaki muškarac poželio grickati i mjesiti. Ni na kraj pameti mi nije bilo, da bi joj se to pljuskanje po bedru moglo svidjeti. I gle čuda, kada sam je pljusno po bedru, Ana me je samo onako kurvinjski napaljeno pogledala, zadržala moju ruku i tiho prošaputala "mogao bi rukom malo na vise", alaudirajući pritom na svoju napaljenu pičkicu. Ostao sam šokiran, skoro da nisam mogao vjerovati. Primjetila je moj šok i rekla mi "hajde šta si bleno, znam da me oduvjek želiš, a nisi ni svjestan koliko ja tebe". Ljudi moji, Ana je čitavo vrijeme željela se pojebati sa mnom, a da toga nisam bio ni svjestan, jer je vješto sakrivala svoju žudnju, vjerovatno neimajući hrabrosti kao ni ja, da učini prvi korak. Sad mi je tek kroz glavu prošlo da od učenja nema zapravo ništa, te da me ona pozvala k sebi samo ustvari da bi se tucali. Kad sam čuo te njene riječi, napalio sam se kao nikad pre i navalio sam na nju kao razjareni Bik, koji ne poznaje granicu. Raširila mi je svoje divne nogice, a ja sam joj počeo maziti pičku kroz hlače. Dok sam joj skidao hlače, dobacila mi je:, "pokaži mi, sta možeš jezikom i svojim divnim prstima dušo". Kurac mi je poskočio nenormalno, osjećao sam da će da probije bokserice. Mazio sam joj pičkicu sa prstima i lizao je tako strasno i slasno da je samo nakon par minuta svršavala u mlazovima, govoreći mi kako baš znam šta prija ženama i kako da ih usrećim. Nakon mog lizinga njene mace, rekla mi je da je došao red na nju, i stvarno je preuzela inicijativu i izvadila iz bokserica moj 20cm tvrdi, nabrekli kurac, koji je oduvjek cvilio za njenom pičkom. Iznenadila se koliki je, rekavši da tako lijep i velik komad još nikad u životu nije probala. Počela ga je polako pušiti, a onda divljački, sve jače i jače, lizala ga je, gurala ga je u usta, cjelog sam joj stavio, počela se grcati. Bila je gladna dobrog pušenja.

Glatko joj je klizio po ustima, lizala ga je po vrhu glavića, pa ga cjeloga obrađivala, pa uvlačila u usta, sve brže i jače, dok mi je dirala jaja. Jako me palilo to njeno pušenje, pa sam je uzeo za ruke, podigao i odveo do obližnjeg kreveta, polego je i rekao joj da ću joj sad rasturiti pičku. Rekla je "da zlato rasturi drugaričinu pizdu kao nijedan pre tebe". Napalio sam se jako kad sam to čuo, stavio sam joj ga i počeo da je žestoko cjepam. Stenjala je, ječala, prizivala me, govoreći "jebi me kao zadnju kučku, nemoj stajati molim te". Pocjepao sam joj pičku. Sluz i sokovi iz njene pizde su curili niz butine, sve do koljena. Tresla se je od orgazma i uvijala od mog kurca.

Ali ja nisam popuštao, podigao sam je sa kreveta, uzeo u naručje i prenio do sofe u primaćoj, na kojoj smo sjedili i pili vino, tu sam je naguzio na sofu i jebao je od pozada. Govorila mi je da tako dobro jebem, kao niko nikad pre, a ja sam joj pičkicu od pozada rasturavao. Mic po mic osjećo sam da mi se bliži kraj, rekao sam joj da ću svršiti. Tražila je da joj svršim na sise, o čemu sam oduvjek i maštao. Mmmm na te predivne, bujne sise, koje su bile tako sušne kao cvjet koji vene na žarkom suncu, čekajući da ga neko vodom napoji. Rekao sam joj da se okrene, što je ona i uradila, a ja sam joj počeo luđački svršavati po tim lijepim bujnim grudima. Sve i kap sam na njih istočio, i sjeo na sofu nasuprot te, a ona je počela lizati spermu sa njih, i napaljeno me gledati sa tim svojim kurvinjskim okicama, dok je lizala moj kurčev sok. Brzo smo se obukli, i onako umorni popili kavicu. Priznala mi je da jako dobro ližem i jebem, te da od sada želi da je češće tucam, na šta sam ja naravno pristao. Od tada pa sve do danas kad god ufatimo priliku, pojebemo se al bas ono žestoko i divljački.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija