Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Upoznavanje naslijepo

Pozdrav, evo prvi put pišem nekakvu priču (i odmah erotsku), pa da vam ispričam svoju zgodu koja se dogodila prije 2 godine.
Upoznao sam djevojku preko online date stranice, te smo se dogovorili za upoznavanje uživo. Ništa nije pokazivalo na ikakav seks, nego normalno upoznavanje, kavica, priča itd. Ali, na moju sreću, bilo je potpuno drugačije.

Ja imam 24 godine, iz Splita, 180cm, dobre građe, a ona (nazovimo je Lena) je imala 23 godine, niska, nije imala nekakve sise niti guzu ali me je strašno privlačila jer je imala onaj perverzni pogled. Kada bi se gledali preko kamere uvijek mi je bio dignut, ali nisam htio ništa govoriti, nego bi ga nakon razgovora izdrkao.
Dogovorili smo se da se nađemo u Rijeci, i tako ja kupim kartu za autobus i krenem za Rijeku.

Kada smo se našli na autobusnom kolodvoru, odmah mi je skočila u krilo i odmah smo se poljubili, nisam mislio da će biti tako, ali meni je to godilo, a očito i mom macanu koji se odmah probudio i siguran sam da je to i ona osjetila jer joj je mazio trbuh. Sjeli smo popiti kavu, pričali smo dosta dugo, te nakon možda 2 sata pitam ju dali je da se malo odemo osvježiti u moru jer je stvarno bilo sparno. Nismo imali kupaće, ali smo se dogovorili da ćemo se kupati u donjem rublju, ali na kraju je bilo potpuno drugačije.

Ona je vozila auto, i tako smo krenuli ka plaži. Pošto je često bila u Rijeci znala je podosta mjesta što poznatih, a što ne tako poznatih te smo stali na jednu plažu gdje baš i nema posjetioca te odmah ostavili stvari i krenuli se skinuti, na što je ona zastala i rekla da malo legnemo. Kurac mi je cijelo vrijeme bio dignut što je ona i primjetila te mi je odjednom samo stavila ruku na kurac i počela polako maziti preko odjeće, na što sam ja nju samo povukao ka sebi, počeo ju strasno ljubiti i rukama upoznavati njeno tijelo. Vrlo brzo smo bili goli (bili smo sami na plaži), te sam joj polako počeo rukom trljati picu koja je već bila potpuno mokra, a ja toliko željan dobrog seksa samo sam je odmah postavio na kurac, nisam mogao čekati ni sekunde. Ona je bila na meni i tako je dobro miješala, nisam ni u snu mogao misliti da je tako dobra jebačica. u toj pozi nismo bili dugo nego sam ju polegao na leđa i ušao između nogu i počeo joj lizati picu. Prvo sam malo prstom prodrkao klit, te sam jedan prst stavio u picu i počeo u polako jebati. Nakon toga sam stavio i drugi i sve jače i jače jebao na što je ona sve glasnije stenjala što me je još više napalilo te sam počeo lizati picu te kupiti svaku kap soka koji je izlazio iz njene predivne pice. Obožavala je kada ju ližem te je vrlo brzo svršila doslovno vrišteći od ugode. Glavu mi je stisnula nogama i nisam se mogao pomaknuti dok se nije opustila. Čim se opustila odmah sam se dignuo i zabio joj ga do kraja, na što je zajecala i rekla mi na uho: jebi me što jače možeš, puni me, na pilulama sam. Tu sam poludio i počeo ju jebati što sam jače mogao, nije mi dugo trebalo i već sam svršavao u njenu napaljenu picu, na što je i ona ponovno počela svršavati te smo zajedno zagrljeni legli.

Tako smo ležali par minuta dok se nismo smirili, i onda smo otišli u more osvježiti se. Nakon svega toga mi je rekla da je tražila samo dečka za seks, ništa drugo, što mi je bilo skroz prihvatljivo jer sam znao da sam imao osobu koju mogu jebati kada god želim, i koja je bila stvarno dobra u krevetu, ali i izvan njega. Probali smo svakakvih poza, i ja sam joj bio prvi s kojim je probala u guzu.

Meni je to bilo stvarno pravo osvježenje jer sam prvi puta jebao u moru, ali o tome u drugoj priči. Nadam se da vam se svidjela ova priča, ubrzo pišem i drugu. :)

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija