Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruća Milfara

Već duže vremena imam ogromnu želju jebati neku seksi milfaru stariju od mene. Inače imam 26 godina i oduvek sam se ložio na starije žene verovatno kao i svi momci mojih godina, međutim nikad nisam imao prilike do sada da neku od njih smuvam. Prošlog vikend izađem ja sa društvom uveče, napijemo se ko guzice i krene mi prolaziti kroz glavu kako bih sada krenuo da muvam neku matorku samo kada bi naišla neka. Neko vreme kasnije bacim pogled u jedan od separea sa strane i imah i šta da vidim.

Likuša vrh vrhova, znam je sa instagrama, pratim je već neko vreme, Milena. Žena od 45 godina, crnka, prelepa, krupne prelepe oči, pune sočne usne, našminkana, frizura top a telo vrh! Nosila je plavu usku haljinu koja se savršeno ocrtavala njene obline, dubok dekolte, velike sise prelepe, haljina kratka da se lepo vide one njene prezgodne noge, prava vruća milf">milfara. Sedela je u separeu sa drugaricama a sa instagrama znam da je razvedena i slobodna i reših da joj konačno priđem. Poslao sam im prvo flašu vina a onda prišao da nazdravimo.

Upoznali smo se i rekao sam joj da je znam sa instagrama i da je već duže vremena pratim. Krenuo ja tu sa komplimentima kako prelepo izgleda, kako je uvek top sređena i prezgodna na šta se ona samo smeškala i zahvaljivala i nastavila piti vino. Pričali smo tu par minuta gde sam joj ja diskretno stavio ruku preko noge što joj nije uopšte smetalo. Ustali smo igrati a ona se guzila ispred mene i počela se guzom trljati o mene. Počeo je ubrzo da mi se diže kada sam je uhvatio za struk i privukao ka sebi kako bi ga guzom osetila kako se digao i postao tvrd.

Onda sam je okrenuo, uhvatio za guzu a ona se nasmešila i rekla nemoj ovde pred ljudima hajde da se sklonimo negde. Otišli smo par minuta kasnije do obližnjeg hotela tu blizu kluba. Čim smo ušli u sobu odmah s vrata smo se krenuli žešće i strastveno ljubiti, podigao sam joj haljinu i jako stisnuo za guzove a prstima onako polako sa strane krenuo da joj pomeram gaćice u stranu i da se igram njenom vlažnom pičkicom. Počela me je otkopčavati, skinula mi pantalone i postavila me u fotelju a ona kleknula ispred spremna za pušenje.

Izvadila ga je iz bokserica i počela ga je prvo ljubiti od jaja na gore, jezik je vrtela oko glavića i ljubila ga pa se spuštala ponovo jezikom i usnama do jaja i nazad. Najbolje pušenje koje sam dobio u životu a mogao sam videti da i ona baš uživa i da obožava da puši kurac. Kako sam sedeo u fotelji uhvatio sam je i okrenuo naglavačke da mi stavi guzu na faci dok ga puši kako bih ja mogao polizati pičkicu. Bila je cela mokra, cureli sokovi iz nje, koje sam slatko polizao i uživao u njenoj vlažnosti i sočnosti dok ga je ona sve brže pušila.

Onako tvrd skroz nakon pušenja bio je spreman da sedne na njega. Zajahala me stisnula jako butinama i krenula ga jahati prvo polako, nežno pa sve brže i žešće. Skinuo sam joj haljinu do kraja i počeo joj lizati i grickati ukrućene bradavice dok se ona nabijala na moj kurac. Igrao sam se njemim prelepim velikim sisama koje mi je nabijala u facu i šamarao sam je jako po guzovima dok me je jahala. Jebao sam je par minuta u toj pozi a onda je naslonio na zid, podigao joj jednu nogu i stavio joj ga od pozadi.

Naguzila se onako lepo da sam imao savršen pogled na njenu predobru naguženu guzu što me je još više napalilo i krenuo sam joj ga sve jače nabijati dok sam je nastavio udarati po guzovima a ona je samo stenjala i drala se da je jebem još jače. Guzio sam je tako još par minuta a onda je bacio na krevet gde sam legao preko nje i stavio joj ga u misionarskoj pozi. Pogled s preda je takođe bio savršen. Stisao sam je jako za kukove i nabijao se sve jače u nju dok sam gledao kako joj se sise pomeraju gore-dole od jebanja.

Nakon toga se ona popela na mene i počela me ponovo jahati. Jahala mi je kurac sve brže i jače, bili smo skroz mokri i od znoja i od sokova koji su curili iz nje dok se sve jače nabijala na mene. Osetio sam da ću ubrzo svršiti i spustio sam je na kolena da ga poliže još malo za kraj što me je nateralo da svršim u roku od par sekundi. Svršio sam joj preko lica obrisao ga o njene usne a ona ga je iscedila skroz do kraja. Seks je bio neverovatan, najbolje iskustvo do sada definitivno. Malo smo posedeli nakon toga, izljubio sam joj celo telo dok je ležala gola nakon jebanja i uživao usnama i jezikom u svakom delu njenog vrućeg tela.

Na kraju sam je ispratio ispred hotela gde je čekao taksi i dogovorili smo se da se ponovo čujemo i zabavimo neki vikend. Vidim na instagramu da je trenutno na letovanju, čuli smo se ovih dana, slala mi je neke vruće slika sa plaže iz hotelske sobe tako da očekujem da ponovo dogovorimo neko seksi vruće druženje kad se bude vratila sa mora.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija