Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Vruča noć

Ocjena: 5

Tu večer smo se Mirna i ja dogovorili da dođe kod mene u stan. Čak smo i u zgradu ušli odvojeno, da nas ne vide zajedno. Ja sam se uspinjao po stepenicama i kad sam došao na Mirnin kat naletio sam na Mirnu, njenu mamu i susjedu koja je stanovala iznad mene. Mirnina mama me odmah zaustavila i počela svoje:

- Susjed, baš komentiramo o onom problemu sa instalacijama i rasvjetom na stubištu, pa nas interesira kad bi to mogli pogledat?
- Paa...gospođo Ksenija, ja sam to još jučer pogledao i u pitanju je automat za rasvjetu, a to ću pogledati u ponedjeljak kad budem u firmi i da vidim imamo li koji na skladištu. Nadam se da do tada neće biti problema? -dodao sam upitno na kraju, a vidio sam da se Mirna cereka kao blesava iza njihovih leđa.
- Ma šjor Stanko, nema nikakvih problema, jel tako Lucija? -rekla je Ksenija i okrenula se prema drugoj gospođi koja je samo kimala glavom, a onda je dodala- Stanko, sigurno se sjećate moje kćeri Mirne -tu je pokazala na Mirnu koja se naglo uozbiljila i kimnula mi glavom, a onda je nastavila- Znate...Stanko, ona je sad u traženju posla i interesira me da li znate da netko traži...
- Maammaaaaaaaaa!!!!!! -Mirna je viknula na mamu- Oprostite... Mama ma kako možeš biti takva?!?!?!
- Mirna, nikad ne znaš kad ti netko može pomoći, je li tako šjor Stanko? -pogledala je u mene suverenog izraza lica, a ja sam se osjetio obvezan odgovoriti.
- Da da, svakako ću pogledati gospođo Ksenija. -pozdravio sam ih i nastavio uz stepenice cerekajući se u sebi kao blesav.

Još se neko vrijeme čuo razgovor sa stubišta, a onda je sve utihnulo. Raspremio sam stvari i nakon skoro sat vremena napokon otišao pod tuš. Sa Mirnom sam dogovorio da će vrata biti otključana, te da ih ona zaključa kad uđe. Mislim da sam zadrijemao u kadi kad sam osjetio da su se otvorila vrata kupaone, a pred menom je stajala gola Mirna i smješkala se:

- Nisi valjda zaspao?
- Možda zadrijemao, ali ne i zaspao...hoćeš mi se pridružiti?
- Napravi mjesta -rekla je i zakoračila u kadu, te se sjela nasuprot mene, a ja sam raširio noge kako bi se mogla ispružiti.

Kad se smjestila stavila je svoja stopala na moj trbuh i ja sam joj počeo masirati prste i tabane, a ona je zatvorila oči i uživala. U jednom trenu je počela trljati svoje listove o moj kurac koji se počeo lagano buditi iako se danas već ispraznio nekoliko puta na plaži, a i popušila mi ga je u autu dok smo se vračali.

- Oooo...ima još snage u njemu?!?! -dodala je jebozovno i malo jače ga počela trljati, da bi onda povukla svoje noge i legla na mene potrbuške.

Moj kurac, koji se već uspravio, sad se našao ispod njenog trbuha dok je ona ljubila moja prsa i noktima klizila uz moja bedra. Ja sam joj milovao kosu i ramena, a ona se onda malo podigla i ispružila prema meni i počeli smo se ljubiti. Nakon par trenutaka se odmakla i rekla:

- Da odemo u sobu, voda je postala već hladna?
- Ahaa...da se ne stisne na hladnoći -dodao sam uz široki osmjeh, a ona me je pogledala ispod oka i rekla:
- Bez brige, stavit ćemo ga na toplo mjesto, tj više njih -pa me primila za kurac koji je stršao u zrak i povela prema sobi.

Kad smo ušli u sobu vidio sam da se Mirna već rspremila, a onda više nisam stigao razmišljati, jer me povukla na krevet i polegla na leđa, pa me opkoračila i bili smo u pozi 69. Onako mokri i mirisni od kupke odmah smo namočili plahte, ali to nam nije bio problem. Privukao sam njenu picu na svoje lice i zabio jezik između usmina dok mi je nos dodirivao njen šupčić kojeg sam tog dana već razvalio. Ni ona nije mirovala, pa je moj kurac bio duboko u njenim ustima i grlu, dok je rukom mijesila moja jaja. Ja sam uguravao jezik čim sam dublje mogao, a prstom sam milovao njen šupčić, te ga tu i tamo gurnuo i u njenu picu. Onda sam se sjetio da sam joj dao obećanje da ću ju lizati dok ne svrši pet puta, pa sam ju podigao sa sebe i polegao na leđa, a ispod guze sam joj stavio jastuk. Sad mi je njena pica bila na dohvat, pa sam ju počeo lizati, grickati klitoris, uguravati jezik u picu i lizati šupčić. Nije dugo trebalo i zalila mi je lice svojim sokovima, a sve je išlo uz jecaje i grčenje.
Čim se smirila odmah sam nastavio i počeo joj grickati klit, naizmjence ju jebati prstima u picu i guzu, pa je nakon par minuta ponovo svršila. Ovaj put se samo tresla, bez jecanja, a kad je došla treći put do svršavanja rekla je da stanem i da joj konačno stavim kurac u picu. Nije me trebalo puno uvjeravati u to, jer mi je kurac bio neko vrijeme već bolno napet.
Ostavio sam ju da leži sa jastukom, koji je već bio mokar od njenih sokova i moje sline, kleknuo sam između njenih raširenih nogu i u jednom potezu ga zabio do kraja. Samo je ciknula i obgrlila me nogama, te privukla k sebi. Ja sam ga zabijao do kraja i jaja su lupkala po njenoj guzi, a kurac je klizio i šljapkao koliko je njenih sokova bilo. Uskoro sam svršio i napunio joj picu spermom, a ona se samo zadovoljno smješkala i primila me za ruku.

- Ovo je bilo fenomenalno... -tiho je rekla.
- Mislim da je ovo samo uvod -rekoh i spustih se kraj nje, te sam joj počeo lagano ljubiti sise, a ona mi je samo mrsila kosu.

Nakon što smo se malo odmorili, ona se spustila do mojih prepona i počela mi lizati kurac i malo ga drkati, pa se nakon par minuta ponovo uspravio. Ona se zadovoljno nasmijala vidjevši ga ponovo čvrstog, te ustala sa kreveta iz svoje torbice uzela nekakvu tubicu, a ubrzo sam shvatio da je to vazelin, pa mi počela mazati kurac sa njime. Onda se naprčila pružila mi tubicu i rekla:

- Dobro mi namaži guzu...da mi samo klizi.

Poslušao sam ju i iscijedio skoro pola tube i nagurao vazelin u njenu guzu. Dok sam prstom tako utrljavao vazelin ona je samo dahtala. A kad sam joj rekao da jesam, ustala je i čučnula iznad mog kurca, te se polako nasadila na njega. Ušao joj je odmah do pola, a ona je duboko uzdahnula, malo stisla šupčić, pa se opustila i ušao joj je do kraja uz njen jecaj. Malo je mirovala, a onda se počela podizati i spuštati po njemu. Ja sam uživao u pogledu na moj kurac koji nestaje u njenoj guzi, a onda se ponovo pojavljuje. Nabijala se tako nekoliko minuta, a onda je rekla da ju bole noge, te sam joj predložio da legne na bok. Kad se smjestila, ja sam joj zadigao jednu nogu, namjestio kurac natrag u guzu i nastavio je tako jebati. Jednom sam joj rukom mijesio sise i stiskao bradavice, a ona je sve više i jače stenjala, da bi na kraju vrisnula, počela se tresti i uskoro je njeno međunožje bilo mokro, jer je to bilo najjače svršavanje do sada.
Ja sam ju nastavio jebati i mislio sam da ću moći dugo, ali sam uskoro osjetio da mi dolazi i zabio sam ga još par puta žestoko uz njezine jecaje i napunio joj guzu spermom. Izvadio sam kurac van i gledao kako se sperma iz njenog šupka cijedi niz guzu na krevet. Ona je dahtala, te se okrenula na trbuh i pogledala me kroz svoju kosu:

- Mislim da mi je za večeras guza na poštedi.
- Ako ti tako kažeš -dodao sam kroz smijeh i pljesnuo ju po guzi, na šta je ona samo jauknula, ali joj smješak nije silazio sa lica.
- Ajmo se malo otuširati, šta kažeš?
- Može...diži se -rekoh i ustadoh, te ju povukoh sa kreveta.

Dovukli smo se u kupaonicu i vruča voda nas je brzo povratila. Malo smo se ljubili pod tušem i mazili, a onda se ogrnuli ručnicima i vratili u sobu. Brzo sam promjenio plahtu i jastučnice, te smo se zavalili na krevet i upalili TV. Stavila je glavu na moja prsa i milovala mi kurac, te sam ju pitao:

- Nije ti dosta?
- A ne, samo ga držim u napetosti za kasnije. Sad nek malo odmara -dodala je smijuljeći se.

Poljubio sam je i zagrlio. Uskoro je zaspala, pa sam ju odlučio pustiti na miru, ionako imamo sutra cijeli dan, a kako mi se činilo ovo bi moglo postati i nešto ozbiljnije...
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina