Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruča noć

Tu večer smo se Mirna i ja dogovorili da dođe kod mene u stan. Čak smo i u zgradu ušli odvojeno, da nas ne vide zajedno. Ja sam se uspinjao po stepenicama i kad sam došao na Mirnin kat naletio sam na Mirnu, njenu mamu i susjedu koja je stanovala iznad mene. Mirnina mama me odmah zaustavila i počela svoje:

- Susjed, baš komentiramo o onom problemu sa instalacijama i rasvjetom na stubištu, pa nas interesira kad bi to mogli pogledat?
- Paa...gospođo Ksenija, ja sam to još jučer pogledao i u pitanju je automat za rasvjetu, a to ću pogledati u ponedjeljak kad budem u firmi i da vidim imamo li koji na skladištu. Nadam se da do tada neće biti problema? -dodao sam upitno na kraju, a vidio sam da se Mirna cereka kao blesava iza njihovih leđa.
- Ma šjor Stanko, nema nikakvih problema, jel tako Lucija? -rekla je Ksenija i okrenula se prema drugoj gospođi koja je samo kimala glavom, a onda je dodala- Stanko, sigurno se sjećate moje kćeri Mirne -tu je pokazala na Mirnu koja se naglo uozbiljila i kimnula mi glavom, a onda je nastavila- Znate...Stanko, ona je sad u traženju posla i interesira me da li znate da netko traži...
- Maammaaaaaaaaa!!!!!! -Mirna je viknula na mamu- Oprostite... Mama ma kako možeš biti takva?!?!?!
- Mirna, nikad ne znaš kad ti netko može pomoći, je li tako šjor Stanko? -pogledala je u mene suverenog izraza lica, a ja sam se osjetio obvezan odgovoriti.
- Da da, svakako ću pogledati gospođo Ksenija. -pozdravio sam ih i nastavio uz stepenice cerekajući se u sebi kao blesav.

Još se neko vrijeme čuo razgovor sa stubišta, a onda je sve utihnulo. Raspremio sam stvari i nakon skoro sat vremena napokon otišao pod tuš. Sa Mirnom sam dogovorio da će vrata biti otključana, te da ih ona zaključa kad uđe. Mislim da sam zadrijemao u kadi kad sam osjetio da su se otvorila vrata kupaone, a pred menom je stajala gola Mirna i smješkala se:

- Nisi valjda zaspao?
- Možda zadrijemao, ali ne i zaspao...hoćeš mi se pridružiti?
- Napravi mjesta -rekla je i zakoračila u kadu, te se sjela nasuprot mene, a ja sam raširio noge kako bi se mogla ispružiti.

Kad se smjestila stavila je svoja stopala na moj trbuh i ja sam joj počeo masirati prste i tabane, a ona je zatvorila oči i uživala. U jednom trenu je počela trljati svoje listove o moj kurac koji se počeo lagano buditi iako se danas već ispraznio nekoliko puta na plaži, a i popušila mi ga je u autu dok smo se vračali.

- Oooo...ima još snage u njemu?!?! -dodala je jebozovno i malo jače ga počela trljati, da bi onda povukla svoje noge i legla na mene potrbuške.

Moj kurac, koji se već uspravio, sad se našao ispod njenog trbuha dok je ona ljubila moja prsa i noktima klizila uz moja bedra. Ja sam joj milovao kosu i ramena, a ona se onda malo podigla i ispružila prema meni i počeli smo se ljubiti. Nakon par trenutaka se odmakla i rekla:

- Da odemo u sobu, voda je postala već hladna?
- Ahaa...da se ne stisne na hladnoći -dodao sam uz široki osmjeh, a ona me je pogledala ispod oka i rekla:
- Bez brige, stavit ćemo ga na toplo mjesto, tj više njih -pa me primila za kurac koji je stršao u zrak i povela prema sobi.

Kad smo ušli u sobu vidio sam da se Mirna već rspremila, a onda više nisam stigao razmišljati, jer me povukla na krevet i polegla na leđa, pa me opkoračila i bili smo u pozi 69. Onako mokri i mirisni od kupke odmah smo namočili plahte, ali to nam nije bio problem. Privukao sam njenu picu na svoje lice i zabio jezik između usmina dok mi je nos dodirivao njen šupčić kojeg sam tog dana već razvalio. Ni ona nije mirovala, pa je moj kurac bio duboko u njenim ustima i grlu, dok je rukom mijesila moja jaja. Ja sam uguravao jezik čim sam dublje mogao, a prstom sam milovao njen šupčić, te ga tu i tamo gurnuo i u njenu picu. Onda sam se sjetio da sam joj dao obećanje da ću ju lizati dok ne svrši pet puta, pa sam ju podigao sa sebe i polegao na leđa, a ispod guze sam joj stavio jastuk. Sad mi je njena pica bila na dohvat, pa sam ju počeo lizati, grickati klitoris, uguravati jezik u picu i lizati šupčić. Nije dugo trebalo i zalila mi je lice svojim sokovima, a sve je išlo uz jecaje i grčenje.
Čim se smirila odmah sam nastavio i počeo joj grickati klit, naizmjence ju jebati prstima u picu i guzu, pa je nakon par minuta ponovo svršila. Ovaj put se samo tresla, bez jecanja, a kad je došla treći put do svršavanja rekla je da stanem i da joj konačno stavim kurac u picu. Nije me trebalo puno uvjeravati u to, jer mi je kurac bio neko vrijeme već bolno napet.
Ostavio sam ju da leži sa jastukom, koji je već bio mokar od njenih sokova i moje sline, kleknuo sam između njenih raširenih nogu i u jednom potezu ga zabio do kraja. Samo je ciknula i obgrlila me nogama, te privukla k sebi. Ja sam ga zabijao do kraja i jaja su lupkala po njenoj guzi, a kurac je klizio i šljapkao koliko je njenih sokova bilo. Uskoro sam svršio i napunio joj picu spermom, a ona se samo zadovoljno smješkala i primila me za ruku.

- Ovo je bilo fenomenalno... -tiho je rekla.
- Mislim da je ovo samo uvod -rekoh i spustih se kraj nje, te sam joj počeo lagano ljubiti sise, a ona mi je samo mrsila kosu.

Nakon što smo se malo odmorili, ona se spustila do mojih prepona i počela mi lizati kurac i malo ga drkati, pa se nakon par minuta ponovo uspravio. Ona se zadovoljno nasmijala vidjevši ga ponovo čvrstog, te ustala sa kreveta iz svoje torbice uzela nekakvu tubicu, a ubrzo sam shvatio da je to vazelin, pa mi počela mazati kurac sa njime. Onda se naprčila pružila mi tubicu i rekla:

- Dobro mi namaži guzu...da mi samo klizi.

Poslušao sam ju i iscijedio skoro pola tube i nagurao vazelin u njenu guzu. Dok sam prstom tako utrljavao vazelin ona je samo dahtala. A kad sam joj rekao da jesam, ustala je i čučnula iznad mog kurca, te se polako nasadila na njega. Ušao joj je odmah do pola, a ona je duboko uzdahnula, malo stisla šupčić, pa se opustila i ušao joj je do kraja uz njen jecaj. Malo je mirovala, a onda se počela podizati i spuštati po njemu. Ja sam uživao u pogledu na moj kurac koji nestaje u njenoj guzi, a onda se ponovo pojavljuje. Nabijala se tako nekoliko minuta, a onda je rekla da ju bole noge, te sam joj predložio da legne na bok. Kad se smjestila, ja sam joj zadigao jednu nogu, namjestio kurac natrag u guzu i nastavio je tako jebati. Jednom sam joj rukom mijesio sise i stiskao bradavice, a ona je sve više i jače stenjala, da bi na kraju vrisnula, počela se tresti i uskoro je njeno međunožje bilo mokro, jer je to bilo najjače svršavanje do sada.
Ja sam ju nastavio jebati i mislio sam da ću moći dugo, ali sam uskoro osjetio da mi dolazi i zabio sam ga još par puta žestoko uz njezine jecaje i napunio joj guzu spermom. Izvadio sam kurac van i gledao kako se sperma iz njenog šupka cijedi niz guzu na krevet. Ona je dahtala, te se okrenula na trbuh i pogledala me kroz svoju kosu:

- Mislim da mi je za večeras guza na poštedi.
- Ako ti tako kažeš -dodao sam kroz smijeh i pljesnuo ju po guzi, na šta je ona samo jauknula, ali joj smješak nije silazio sa lica.
- Ajmo se malo otuširati, šta kažeš?
- Može...diži se -rekoh i ustadoh, te ju povukoh sa kreveta.

Dovukli smo se u kupaonicu i vruča voda nas je brzo povratila. Malo smo se ljubili pod tušem i mazili, a onda se ogrnuli ručnicima i vratili u sobu. Brzo sam promjenio plahtu i jastučnice, te smo se zavalili na krevet i upalili TV. Stavila je glavu na moja prsa i milovala mi kurac, te sam ju pitao:

- Nije ti dosta?
- A ne, samo ga držim u napetosti za kasnije. Sad nek malo odmara -dodala je smijuljeći se.

Poljubio sam je i zagrlio. Uskoro je zaspala, pa sam ju odlučio pustiti na miru, ionako imamo sutra cijeli dan, a kako mi se činilo ovo bi moglo postati i nešto ozbiljnije...

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija