Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruča noć sa Miom

Mia i ja samo se prebacili iz njenog dnevnog u spavaću sobu. Hodao sam iza nje i uživao u pogledu na njenu guzu koja je bila znojna od prethodne akcije u dnevnom. Nisam odolio i stavio sam joj ruku između nogu i gurnuo dva prsta u picu.

Ona je samo ciknula i pogledala me sa smješkom:

- Vraže jedan.. . pričekaj da dođemo do kreveta.. .
- Ma tko će čekati.. . vidiš da je već spreman -pritom sam joj pokazao već napeti kurac koji se klatio lijevo desno.
- Ooooo.. . vidi ti nevaljalka.. . sad ćemo mi njega obraditi. -primila me za kurac dok sam joj ja vršljao sa dva prsta po pici.

Došli smo do kreveta, pa sam ju odmah polegao na trbuh i lagano joj raširio noge. Smjestio sam se između njenih nogu i počeo joj lizati guzu, te malo zabijati jezik u šupčić što je kod nje izazvalo glasan uzdah uz komentar:

- Nemoj u guzu.. . nisam ga nikad tamo dobila.. .
- U redu.. . samo u picu onda.. -rekao sam i spustio se sa glavom niže, te joj počeo lizati picu, a ona je na to još više raširila noge.

Lizao sam ju dobrih pet minuta dok nisam više osjećao jezik, a onda sam se uspravio, namjestio kurac između njenih usmina i lagano ga gurnuo unutra uz njen uzdah. Počeo sam ju lagano jebati i gurao sam kurac polako do jaja i opet ga vadio još polakše. Radio sam to tako dugo dok nisam osjetio bolove u nogama, ipak sam ja dečko koji večinu vremena provodi za stolom, a ne trčkara okolo. Oslonio sam se na ruke i ubrzao tempo, a ona je samo stenjala dok sam joj ga zabijao. Znoj me oblivao i osjećao sam kako mi se cijedi niz šupak na jaja, a ubrzo sam osjetio da ću svršiti i u još par jakih uboda zabio se do jaja u njenu picu i počeo ju puniti toplom spermom. Ona je samo ciknula i stisla plahtu ispod sebe dok sam se praznio u nju. Nastavio sam se lagano zabijati u njenu picu dok i ona nije počela svršavati. Nakon što je svršila ustao sam sa nje i izvalio se kraj nje na krevet.

Dolazili smo k sebi ležeći jedno kraj drugoga, a ona se dovukla do mene i legla mi sa glavom na prsa. Lagano smo se milovali, a onda me je upitala:

- Imaš li ti kakve obaveze sutra na onim predavanjima?
- Ne.. . barem neke bitne, osim da budem na nekima. Zašto?
- Ja sam sutra slobodna, pa bi mogli to vrijeme provesti zajedno. Šta kažeš?
- Hmmmm.. . pa mogao bi dečkima reči da sam zauzet nečim jako važnim i da ne mogu nikako doći -rekoh sa osmjehom i vidjeh da se i njoj osmjeh raširio preko lica, pa se podigla i poljubila me u usta.

Nastavili smo se ljubiti, a onda je rekla:

- Idemo pod tuš, ne možemo ovakvi u krevet na čiste plahte -tu se grleno nasmijala i brže bolje ustala sa kreveta, te odjurila u kupaonicu, a ja sam ubrzo došao za njom.

Ona je već bila u kabini i voda je već curila po njoj, te sam joj se pridružio. Iznenadilo me je da je u tako maloj kupaonici velika tuš kabina, a poslije mi je rekla da se grozi skučenih prostora, te je kabina morala biti barem za troje da bi joj bilo ugodno. Odmah se je privila uz mene, pa sam ju počeo sapunati sa gelom za tuširanje, a ona se naslonila na zid kabine dok sam joj ja trljao sise. Onako lagano ih masirajući, trljajući bradavice dok nisu postale tvrde kao kamen. Onda sam joj ruku spustio niz trbuh do prepona i stavio ju između nogu, te joj počeo sapunati picu. Lagano se tresla i sklopila je oči, te lagano otvorila usta. Utisnuo sam joj poljubac dok sam joj dlanom trljao cijelu picu. Uzvratila je poljubac i zagrlila me je oko vrata, a ja sam isprao ruku od sapunice i vratio joj dva prsta u picu, te ju počeo žestoko trljati. Počela je glasno stenjati i trzati se, a ja sam ju trljao sve brže i brže. Uskoro se počela grčiti i stisla me za ruku kojom sam ju jebao, a onda je vrisnula i iz nje je poletio mlaz po dnu tuš kabine. Svršila je uz glasan i jak orgazam, tresući se kao šiba na vjetru. Jedva je stajala na nogama, a oči su joj bile pune suza, ali na licu je bio osmjeh koji je odavao sreću.

Dugo je dolazila do daha, a onda je skiznula niz zid na pod tuš kabine sa sretnim osmjehom na licu, pa me pogledala:

- Ohhh.. . ovo još nisam doživjela.. . nestvarno.. . ne mogu stajati na nogama.. . tresu mi se noge..
- Šta nikad nisi doživjela ovakav orgazam? -upitao sam zbunjeno.
- Ne.. . a šta si ti već nekoj pružio ovakav orgazam?
- Ne, nisam.. . ali vidio sam ovako nešto na pornićima po netu -rekao sam uz kiseli smješak, pa nastavio- Mislio sam da se tako stalno radi.
- Ne, ali.. . bilo bi super ovako nešto doživjeti svaki put. -nasmijala se i počela mi drkati kurac gledajući me u oči- Hajde da se i njime malo pozabavimo.

Ubrzo mi je kurac stajao uspravan i tvrd, pa se klekla i počela ga lizati, a onda ga je cijelog strpala u usta i sisala ga kao usisavač, pa malo jaja uvlačila u usta. Samo sam se pitao kada ću eksplodirati. Nakon što mi je jaja ponovo izlizala, opet ga je uvukla u usta i nakon minute sam joj počeo puniti grlo svojom spermom. malo se zagrcnula, ali nije posustajala sa pražnjenjem mojih jaja, dok ni posljednju kapljicu nije progutala.

Nakon toga smo izašli ispod tuša i onako mokri samo se ogrnuli ručnicima, te otišli u spavaću sobu. Tamo smo nastavili sve do ranojutarnjih sati kada smo zaspali iscrpljeni. ja sam samo poslao poruku dečkima da se vidimo navečer i to je bilo to.

Taj vikend mi je bio genijalan, a pretvorio se u to da sam počeo putovati svaki vikend iz Zagreba u Rovinj, a nakon nekog vremena, kad je Mia ostalau drugom stanju i potpuno se preselio kod nje. Sad nam je super i uživamo u svakom trenutku.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija