Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruča noć sa Vedranom

Jedva sam čekao da se Vedrana vrati od frendice kako bi nastavili naše neočekivano druženje. Malo sam razmišljao o svemu što se dogodilo tog popodneva. Bilo je sve tako iznenada, a pošto sam bio ošamućen od vina i sunca, nisam bio siguran tko je koga iskoristio. Uglavnom dok sam razmišljao o tome i o Vedrani kurac mi se ponovo digao, ali kakvo je tjelo imala vjerujem da je pola muške populacije u tramvaju ili autobusu gdje se vozilo sa njom imalo isti problem kao i ja.

Da se primirim odlučio sam otići ponovo pod tuš, ali hladan. Pomoglo je, te sam se tako smiren otišao izvaliti na terasu. Bilo je već 9 navečer, a Vedrane još nije bilo, te sam pomislio da je odustala od ovoga večeras. Uskoro sam čuo da se otvaraju vrata njenog stana, te sam postao napet iščekujući njen dolazak. Prošlo je još skoro dvadeset minuta prije nego je došla. Vrata nisu bila zaključana, ali ih je ona zaključala za sobom kad je ušla.
Bila je u jako kratkim hlačicama i laganoj, hmmmm, majici koja to i nije bila, jer joj je pokrivala samo ramena i bujne grudi dok je trbuh bio vidljiv. Vidio sam da ne nosi prsluk, a kad mi je prišla i zavalila se na mene, te pošto sam ju pogladio po stražnjici, shvatio sam da ne nosi ni gaćice. To me odmah napalilo i ona je odmah primjetila izbočinu na mojim bermudama pošto ni ja nisam nosio gaće.

- Ooooo...vidim da si spreman -rekla je sa oduševljenjem- mislila sam da ćeš biti malo lijen nakon onog popodne.

- Da spreman?!?! -rekoh upitno i sa smješkom- Pa već sam se jednom morao tuširati hladnom vodom.

Samo se nasmijala i zajašila me, te me zagrlila i počela vatreno ljubiti. Jezici su nam se hvatali i požuda je sve više rasla. Vidio sam da su joj bradavice već jako napete, pa sam rukom počeo masirati njene grudi, a ona je samo uzdahnula ne mičući svoje usne sa mojih, te se počela trljati svojom picom o moj već tvrdi kurac. Osjetio sam da su joj hlačice već mokre, te sam ju odmaknuo i podigao joj majicu preko glave oslobodivši joj predivne grudi, a ona je odmah moju glavu privukla na njih i našao sam se na divnim jastucima koji su mirisali fenomenalno. Ljubio sam udolinu između njih, a onda je odmaknuo i počeo ju ljubiti po grudima i bradavicama. Cuclao sam ih i lizao, a ona je svoje trljanje pice o moj kurac ubrzala.

Sad se ona odmaknula i ustala te skinula svoje mokre hlačice i ukazala se njena obrijana pica koja je mirisala na parfem i njene sokove. Ja sam otkopčao svoje hlače i ona ih je samo povukla niz moje noge, a kurac se je ispružio u punoj veličini i širini. Ona se je oblizala i opkoračila me, te smo zauzeli pozu 69 i ona je usisala moj kurac u svoja usta, a ja sam lizao njen klit i zabijao joj prste u picu iz koje je curilo. Miris njene pice je bio fantastičan, a mislio sam da ću brzo svršiti jer ono što je ona dolje radila bilo je nevjerojatno. Uspjela je ugurati moj cijeli kurac u usta, a rukama je mijesila moja jaja i prste zavlačila do mog šupka i lagano prstom prelazila preko njega, te se vračala do jaja. Ni ja joj nisam htio ostati dužan, te sam prste iz pice preselio u njen šupčić u koji su ušli bez problema. Ona je samo mumljala sa mojim kurcem u svojim ustima, a ja sam joj nastavio jebati šupčić sa dva prsta i lizao sam joj picu sve jače i jače, a onda sam usisao njen klit i držao ga tako, te ga gricnuo par puta. Ona se je počela tresti i pustila mi kurac, te se nabila svojom picom na moje lice i počela svršavati. Lice mi je bilo mokro od njenih sokova, a jezikom sam pokušavao pokupiti sve što je iz nje curilo. Kad se smirila ponovo se spustila na moj kurac, ali se sada zadržala samo na mom glaviću, te ga je lizala i cuclala, a prstima je mjesila moja jaja i uskoro me natjerala da joj svršim u usta. Pokupila je sve i oblizala mi cijeli kurac.

Onda je ustala, te me ponovo opkoračila, ali je ovaj put narihtala moj kurac na ulaz u njenu picu i počela se lagano spuštati po mom još uvijek tvrdom kurcu. Spustila se do kraja i lagano počela vrtiti kukovima, a sise je naslonila na moja prsa te smo se počeli ponovo ljubiti. Njena duga kosa milovala je moje lice i ramena, dok sam joj ja milovao leđa sve do guze i natrag do ramena. Odmaknuo sam svoje usne sa njenih i počeo joj ljubiti vrat i grickati ušnu resicu, a ona je samo uzdisala i zabijala mi nokte u ramena, te lagano ubrzavala kretanje svojih kukova. Kako sam joj jače grickao ušnu resicu i ljubio vrat to je ona više ubrzavala tempo. Uskoro se odmakla od mene i naslonila rukama na moja ramena, te je počela ludo jahanje po mom kurcu. Tresla se je kao da je spojena na struju i znao sam da svršava. Počeo sam joj mjesiti grudi i stiskati bradavice, a ona se je počela dizati i spuštati po mom kurcu sve jače i jače. Ja sam osjetio da bi uskoro mogao svršiti, ali ona nije imala namjeru maknuti se sa mene.
Taj ritam je trajao još koju minutu, a onda je ona počela svršavati, a u tom trenu sam i ja počeo. Zalio sam joj unutrašnjost vručom spermom, a ona je bila u sedmom nebu i izraz na njenom licu je to dokazivao. Kad se smirila, legla je na mene i zagrlila me. Zagrlio sam i ja nju, te smo se smirili.

Ležali smo tako neko vrijeme dok nas nisu počeli prvi komarci napadati, te smo otišli unutra i pod tuš. Dok smo se tuširali milovao sam joj grudi, guzu, trbuh i picu. Ona mi se u potpunosti prepustila, te sam spužvicu zamijenio prstima i zavukao ih u picu, te sam ju počeo trljati po klitu i uguravati prste duboko u njenu picu. Zabijao sam ih sve jače i trljao joj unutrašnjost pice, a ona se je počela tresti i zabijati svoje nokte u moja leđa i onda je iz nje procurio pravi potop. Svršila je uz lagani vrisak, a koljena su joj popustila i oslonila se u potpunosti na mene. Osmijeh joj je bio u grču na licu, ao oči suzne. Počela me je ljubiti i zagrlila me je oko vrata tako jako da sam umalo ostao bez zraka.

- Ovo...ovo je bilo..stravično dobro... -prodahtala je.

- Zar nikad nisi imala takav orgazam? -upitao sam ju.

- Ne...čovječe jedva stojim...kako si to napravio?

- Hmmmm...godine iskustva rekao bih.. -rekao sam uz smijeh.

- Mmmmmm...dobro iskustvo... -a onda je pitala- Da li možemo ponoviti?

- Hmmmmm....možda -rekoh zamišljeno.

- Daaajjjjj...hajde...ja bi još -gledala me molečivo.

- 'Ajde onda u sobu -rekao sam i pljesnuo ju po stražnjici.

Izašla je ispod tuša, ogrnula se ogromnim ručnikom i otišla u spavaću sobu. Ja sam zatvorio vodu, prebrisao malo pod i onako gol otišao za njom. Ležala je na krevetu pokrivena samo ručnikom, a kad sam prišao krevetu odmaknula ga je i otkrila svoje prekrasno tijelo. Sjeo sam kraj nje i počeo ju ljubiti po licu, te se spustio na vrat, pa na ramena, došao sam do grudi pa se malo zadržao na svakoj sisi, a bradavice su stršale u zrak tvrde kao bomboni. Nakon par minuta sam krenuo dalje niz trbuh koji se trzao i drhtao. Prstima sam joj išao niz bedro i vračao se natrag, a usnama sam došao do njenog brežuljka i skrenuo prema unutarnjoj strani noge. Raširila je noge kako bi mi olakšala pristup njenoj pici, ali sam se ja nastavio spuštati niz njene noge do nožnih prstiju. Uzeo sam joj mali prst u usta i malo ga pocuclao i polizao dok sam prstima milovao njenu potkoljenicu.
Ona se je samo meškoljila i trzala po krevetu. Oči su joj bile zatvorene, a usta otvorena i oblizivala je usne jezikom. Ja sam ustao i uzeo iz ladice aromatično ulje, te ga izlio malo po njenim nogama. Počeo sam ju lagano masirati po butinama i sve više se približavati njenom međunožju. Ona je još više raširila noge, te se njena pica lagano otvorila. Dok sam joj još masirao noge sagnuo sam se i počeo joj lizati picu. Ona me je primila za kosu i pritisnula mi glavu na svoju picu. Lizao sam joj klit i uguravao joj jezik u picu, a onda sam se podigao i sa nauljenim prstima prešao preko njenog trbuha, te se spustio do njene pice.

Kad je osjetila moje prste samo je zastenjala i zadigla kukove, te sam joj stavio jastuk ispod guze. Počeo sam joj gurati prste u picu i jebati ju njima, a onda sam stavio dva unutra i počeo joj trljati unutrašnjost pice sa prstima. Drugom rukom sam joj stiskao klit i uskoro je počelo ponovo špricati iz nje. Ona se je tresla, a jednom rukom je uhvatila moju ruku kojom sam joj stiskao klit.
Dok je iz nje curilo, ja sam izvukao prste iz njene pice, te sam ih ugurao u njen šupčić. Pošto su bili od ulja ušli su bez problema, te sam ju jebao prstima u šupčić. Ona je zadigla jednu nogu i stavila ju meni na rame. Još je dolazila do daha od orgazma, a ja sam drugom rukom protrljao svoj kurac koji je već bio napet, te sam ga namjestio na otvor gdje je trebao zamijeniti moje prste. Ušao sam bez problema do kraja u njenu guzu, a kad sam ga još proširio malo ona je samo zacvilila. Zadigao sam i drugu njenu nogu na moje rame, te sam ju počeo jebati i to žestoko. Na svaki ubod bi dahtala i tiho cvilila. Znao sam da neću dugo tako moći pa sam ubrzao tempo. Ubrzo sam počeo svršavati duboko u njenoj guzi, a i ona je svršila još jednom ali malo manjeg inteziteta.

Umorni smo se izvalili jedno pored drugog, te mi se uvukla u zagrljaj. Dao sam joj vruči poljubac, a ona se stisla uz mene kao priljepak. Pokrio sam nas plahtom te smo uskoro utonuli u san. Prije nego sam zaspao mislio sam kako bi ovo ljeto moglo biti izvrsno jer nisam namjeravao na more, a i pomoći ću Vedrani oko faksa.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija