Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruća Tajana

Imam 45 godina i već 6 radim kao šef kuhinje u jednom restoranu na našem najvećem otoku. Oženjen, dvoje djece, i do sada nisam šarao sa strane. Dok nisam upoznao Tajanu.

Tajana je imala 40 godina i bila je rasna plavuša. Sise četvorka, čvrsta guza sa malo celulita, majka jednog dečka koji je upisao faks ove godine. Razvedena i jebeno nezajažljiva u seksu. U početku je sve bilo OK, posao i sve što ide uz njega. Nije joj trebalo puno da se uhoda, i već je nakon mjesec dana mogla sve sama raditi. Kako je rekla, odgovaralo joj je da radi jutarnji dio, do nekih pet popodne, pa sam joj prepustio jutarnju smjenu uz prijem robe i pripreme za ručak i djelomično večeru. Praktički je u kuhinji bila sama do nekih 13 sati kad bi dolazila popodnevna ekipa. Ja bi dolazio povremeno ujutro uglavnom radi računa, a koji put bi imao i nekog posla u kuhinji.

Jednog dana, uobičajen posao, sjeo sam u ured kako bi odgovorio na mailove. U jednom trenutku je ušla Tajana i samo rekla:

- Da li bi mi mogao malo ramena izmasirati? Malo me ukočilo.
- Može, nema problema -rekao sam nemajući nikakvih primisli.

Masirao sam joj ramena i vrat, a mišići su joj bili dosta ukočeni. U jednom trenutku se nagnula nad stol i rekla:

- Daj malo niže.. leđa i do bokova. -malo sam zastao, ali sam krenuo rukama na niže.

Uvijala se malo dok sam ju masirao, a kad sam došao do bokova i one bujne guze samo se nabila na mene, tj guzom na kurac, koji se odmah počeo buditi. Stao sam i dok se ona lagano micala samo sam upitao:

- Tajana, šta radiš?
- Šta misliš? -upitala je malo promuklim glasom nastavivši trljati svoju guzu uz moj kurac koji se i protiv moje volje počeo dizati i bio je sve tvrđi i tvrđi.

Primio sam joj čvrstu guzu i samo je zamiješala bokovima i tiho zamumljala. Uspravila se i okrenula, te sam vidio kako su joj tvrde bradavice napele mekani grudnjak i bijelu majicu. Malo se digla na prste i dala mi ovlaš poljubac na usne, pa se krenula spuštati na niže. Ubrzo je čučala ispred mene i vadila mi nabrekli kurac iz hlača. Imam solidnih devetnaest centimetara tvrdog mesa u gaćama i dobro me služi, a sad je polako nestajao u njenim ustima. Gutala ga je skoro do kraja i čuo sam kako se malo zagrcne kad joj moj široki glavić dođe do grla. Slinila je obilno i nakon koje dvije minute sam ju prekinuo, pa ju podigao i okrenuo ju leđima prema sebi. Primio sam ju za sise s leđa i počeo ih mijesiti, a ona je rukom uhvatila moj kurac i nadrkavala ga. Zatim sam jednom rukom otkopčao njene hlače i pustio sise, te povukao njene hlače skupa sa tangicama koje je nosila na niže. Prošao sam rukom po mekanoj koži njene stražnjice i ušao dlanom između nogu do njene mokre pičke, pa sa dva prsta u nju. Zajecala je i malo razmakla noge kako bi imao više prostora. Malo sam ju jebuckao prstima i onda ih zamijenio kurcem. Polako sam ga smjestio između usmina i gurnuo u nju. Kliznuo je skoro do kraja iz prve u nju. Zastenjala je i rekla:

- O daaaa.. . mmmm.. . jebi me i napuni mi pičku svojom vrelom spermom.. .
- Si sigurna? -upitao sam ju dok sam ju primao za bokove i namještao se za žestok seks.
- O daaaa.. . ne brini se.. .

Uhvatio sam ju čvrsto i počeo ju žestoko jebati. Stol se ispod nje tresao, a laptop ljuljao. Stenjala je sve glasnije i glasnije kako sam je jače jebao. Uskoro se stresla i svršila, a ja sam nastavio sa zabijanjem u njenu vrelu pičku. Nakon par minuta sam osjetio navalu iz jaja u kurac i samo sam ga zabio do jaja i osjećao kako mlazevi sperme izlaze iz kurca i pune njenu unutrašnjost. Kad sam se napokon ispraznio, polako sam ga izvadio mokrog i sluzavog, ali još u nekom polukrutom stanju, pa se ona sagnula i oblizala ga, a ja sam se ponudio da joj obrišem pičku, na što se ona samo nasmijala i sjela na stol raširivši noge koliko je mogla s obzirom da su joj oko nogu još bile gaćice i hlače. Sad sam vidio da ima lijepu i izbrijanu pičku, svu zamrljanu od naših pomiješanih sokova. Krenuo sam uzeti salvetu, ali me zaustavila i samo rekla:

- Imaš jezik.. .

Iskreno ovo mi je bio prvi put da ližem pičku nakon što sam svršio u nju. U početku kinje bilo čudno, ali mi se svidjelo, pa sam ju sad lizao kao lud. Tajana je stenjala i pritiskala mi glavu na svoju pičku, a meni se kurac opet ukrutio, pa sa ustao i odmah joj ga zabio još jednom. Jebao sam ju sad tako raširenih nogu i nije mogla nikuda, dok sam joj ja zabijao kurac do jaja.
Pokušavala se održati na stolu dok sam joj štemao pičku svojim tvrdim kurcem. Bradavice na sisama su bile tako tvrde da sam mislio da će probiti i grudnjak i majicu.

Ubrzo je opet doživjela orgazam, pa se iz njene pičke slijevalo po stolu, ali me nije bilo briga jer sam i ja osjetio da mi ponovno dolazi, te sam ubrzao i uskoro se ponovno praznio u nju. Kad sam ga izvadio samo sam sjeo na stolicu gole stražnjice i pustio da se sa kurca cijedi po podu. Nije me bilo briga, jer već dugo nisam imao dva orgazma za redom u tako kratkom roku. Tajana se smješkala dok si je brisala pičku salvetom, a onda se spustila sa stola i istom obrisala moj kurac uvalivši mi kroz poljubac i jezik u usta, pa rekla:

- Nego.. . mogli bi mi ovako češće šefe, ha?
- Hmmm.. . dok ne utječe na posao, naravno -rekao sam nasmijavši se i ponazio ju po pički na koju je već navukla tangice.
- Naravno da neće, samo ćeš morati češće ujutro navraćati..

Ona je otišla u kuhinju, a ja sam ostao očistiti stol i pod od naših sokova. Naravno da smo nastavili, ali o tome drugi put.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija