Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Vruča Tea

Ocjena: Nije ocjenjeno

Bilo je već prošlo 20 sati pa sam zaključio da Tea neće doći, a nije mi ni odgovarala na poruke. Iako sam joj bio šef, nisam joj ovaj put mogao ništa zamjeriti iz očitih razloga.

Bio sam se otuširao i već sat vremena buljio u neki film na TV-u, a vani je i dalje kiša padala. Već sam počeo drijemati kad me trglo zvono na vratima. Pitao sam se tko je sada, a onda pomislio na Teu i široko se osmjehnuo. Otvorio sam, a na vratima Tea, mokrih nogu, barem se to lijepo vidjelo na njenim najlonkama, u kratkoj suknji i kožnoj jakni kose vezane u rep. Odmaknuo sam se u stranu i Tea je ušla usput mi davši poljubac. Sjeli smo u dnevni, a onda sam postavio glupo pitanje:

- Otkud ti?
- Rekla sam da ću doći -tu se nasmijala, te nastavila- Ali su me zabrinule one poruke i pozivi pa sam se malo nečkala.
- Sorry zbog toga, ali.. . -mislim da mi je faca bila komična jer je prasnula u smijeh.
- No da.. . evo sad sam ovdje -rekla je i raširila ruke, a ja sam se napokon trgnuo i konačno upitao da li će šta popiti i da bi trebala skinuti to mokro sa sebe.

Skuhao sam nam čaj, pa smo ssd pijuckali topli čaj ona zavaljena na trosjed, a njene gole noge na mom krilu. Počeo sam joj lagano masirati noge dok me je promatrala, a zatim ih je povukla k sebi, ustala i odložila šalicu sa čajem, pa skinula sve sa sebe i opkoračila me. Sjedila mi je u krilu dok me je ljubila, a ja sam joj milovao guzu i leđa. Zatim je povukla majicu sa mene i lagano se odigla kako bih mogao skinuti i donji dio trenirke skupa sa gaćama. Ubrzo smo oboje bili goli i ona je pritisla moj već napeti kirac svojim tijelom, a ja sam ju privukao k sebi i ljubio joj grudi. Osjećao sam da je dolje već mokra i spremna, pa sam stavio ruku ispod nje i ugurao ju između svog kurca i njene pičkice, te joj počeo trljati klitoris. Koliko joj je to pasalo bio je dokaz u njenom ugrizu moje usnice. Nije bio jako bolan, ali nije bio ni ugodan. Zatim se odigla i uvukla moj kurac u svoju pičkicu. Opet se polako spuštala niz njega jer joj je bio preširok. Svejedno je ubrzo nabila se do kraja i odmah me je počela jahati divlje, kao da joj je to zadnji sex koji će imati. Uz takav tempo nije joj trebalo dugo da svrši. Tresla se na meni, pa sam ja sad odlučio preuzeti igru. Podigao sam je sa sebe i namjestio ju da klekne na trosjed i nasloni se na naslon istoga. Stao sam iza nje i vratio kurac u njenu vrelu rupicu. Gurnuo sam ga odmah do kraja na što je ona zastenjala zadovoljno. Primio sam ju za bokove i počeo ga zabijati do jaja u njenu pičkicu.

Jebao sam ju žestoko dok je ona glasno stenjala, a jaja pljeskala po njenoj pici. Dok sam ju tako rasturao privukao me njen šupčić, pa sam oblizao palac, malo zastao sa zabijanjem u njenu picu i gurnuo palac u njen šupak. Zastenjala je i malo jauknula kad joj je palac ušao u šupak, ali nisam joj dao da razmišlja previše o boli već sam ju nastavio jebati. Kurac je izlazio i ulazio u njenu picu kao klip u motoru. I sve brže i brže je ulazio u nju, a to je neminovno dovelo i do mog svršavanja. Izvukao sam palac iz njenog šupka, primio ju za bokove i još ga par puta jako zabio u nju, a onda sam konačno počeo prazniti jaja u njenu vrelinu. Kad sam se ispraznio izvukao sam ga iz njene pice i izvalio se na trosjed, a Tea mi je sjela u krilo i zagrlila me. Počela me ljubiti, a onda upitala:

- Jel mogu ostati preko noći šefe?
- Još jednom mi reci šefe nakon posla i nalupat ću te po guzi -rekao sam i tobože ljutito ju pljesnuo po goloj guzi.
- Oooo šefe.. . -mazno je rekla, pa se sama ispružila preko mojih nogu sa guzom na mojim nogama.

Pljesnuo sam ju par puta po guzovima, a onda ih počeo milovati i ugurao prste između njih, te jedan ugurao u picu, a drugim počeo bušiti njen šupak. Tea se stresla i počela stenjati. Nisam popuštao i uskoro mi je cijeli prst bio u njenom šupku. Zatim sam izvukao onaj iz pice i pridružio ga onom u guzi. Tea je stenjala sve glasnije i počela je vrtiti guzom kao da joj je žeravica unutra, a ne moji prsti. Zatim je promrmljala:

- Zabij mi svoj kurac u guzicu.. .

Podigao sam je sa sebe i otišao do kupaonice, te donio neko ulje za tijelo, a dok sam se vračao namazao sam svoj kurac njime. Ona je i dalje ležala na trosjedu, pa sam joj prišao i nasuo ulja na njen šupčić i utrljao ga u njega. Zatim sam kleknuo kraj nje, a ona je raširila guzove i stavio sam glavić na ulaz u njenu guzu. Gurnuo sam ga lagano i nakon par pokušaja je ušao unutra. Tea je zabila glavu u jastuke i stenjala, ali nije micala ruke, čak je pokušala još razmaknuti guzove da čim prije uđem u nju. Napokon je ušao i glavić i dio kurca. Znao sam da cijeli neće stati unutra, pa sam ju tako nastavio guziti. Njeno stenjanje je postalo tiše i više nije jecala, ali je sad samo odizala guzu u zrak dok sam ga ja zabijao u nju. Dok sam ju tako jebao ona je svršila najjače do sada i njene noge su bile mokre od mlazova sokova koji su iz nje izlazili. Iako nije prošlo dugo od prošlog svršavanja ja sam uskoro svršio i napunio joj guzu svojim sjemenom. Izvadio sam kurac iz njene guze i vidio poveću rupu na njegovom mjestu. Stao sam kraj nje i pljesnuo ju po guzici i rekao:

- Naravno da možeš ostati preko noći.. . sutra je ionako subota pa ne radimo.. . -krenuo sam prema kupaonici, te se okrenuo prema Tei i pozvao ju- Ideš sa mnom pod tuš?

Brzo je ustala i dotrčala do kupaonice. Pod tušem smo se mazili i ljubili, a nakon toga otišli u krevet, te proveli budni većinu noći, kao i cijeli vikend.

I dalje smo se na poslu držali službeno, ali nakon posla bi ju uvijek dobro izjebao.. . ili ona mene, zavisi od perspektive. A ta perspektiva je dovela i do njene trudnoće nakon par mjeseci, pa smo odlučili da napravimo korak dalje i da se vjenčamo.. ..
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija