Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Vruća teta vruće pice i guze

Ocjena: 3.6

Jedva sam dočekao drugi dan da vozim klince u vrtić. Još sam prije složio poruku za Helenu, pa sam ju poslao kad smo krenuli, a par minuta kasnije je stigao njen odgovor:

'Čekamo te ja i moje vruće rupice' te popratna slika njene mokre pice u kojoj je bio rozi vibrator, a okolo je bila sva mokra. Zatim je stigla još jedna poruka: 'Ne zvoni, samo uđi.. '

Sa bolnom erekcijom među nogama sam vozio kroz grad do njenog stana i samo uletio u njega usput zaključavši iza sebe vrata i odmah se počeo skidati. Ušao sam u sobu već potpuno gol sa kurcem koji se krut klatio ispred mene i sa mokrim glavićem. Ležala je na krevetu i sa uključenim vibratorom si masirala šupčič, a pica je bila potpuno mokra, pa sam shvatio da je već doživjela orgazam. Prišao sam joj i poljubio ju u usta, a onda joj se smjestio između nogu i zadigao ih tako da ih je mogla primiti u koljenima, a ja sam počeo doslovno jesti njenu picu i šupčić. Stenjala je dok sam ja lizao obje rupice i grickao klit, pa ju jebao jezikom, a onda više nisam htio čekati, pa sam se podigao i namjestio kurac u njenu picu, te ju počeo jebati odmah žestoko. Par puta je glasnije zastenjala kad sam joj ga zabio do jaja, a onda je progurala onaj rozi vibrator do svoje pice i počela sa njime stimulirati svoj klit, a kako ga je gurnula više nego što treba tako sam i ja osjetio vibracije na svom kurcu. Nije trajalo dugo, svega pet minuta žustrog seksa i ja sam počeo puniti njenu picu svojom spermom. Čekao sam malo da i ona još jednom svrši, a onda polako izvukao kurac sav od naših sokova iz njene pice.

Pogledala ga je i mljacnula, a ja sam se samo popeo iznad nje i sad mi je moja stražnjica bila na njenim sisama dok je moj kurac bio u njenim ustima. Cuclala ga je i lizala, a onda je malo podigla glavu, p sam ju počeo jebati u usta. Da mi ne bude dosadno, a i da malo potakne moj kurac, opet je uključila onaj svoj vibrator i stavila mi ga pod jaja. Tako nešto nisam već dugo osjetio, od studentskih dana, meni malo neugodna scena, ali otvoreno priznajem da su me na jednom divljem partiju dobro naguzili. Iskreno, bio sam malo baždaren dok sam jebao jednu kolegicu sa faksa, a jedan kolega za kojeg smo i znali da je gay, iskoristio je gužvu i naguzio me. Boljelo je, ali isto tako moram priznati da nikad bolje nisam špricao u neku picu. Sva sreća da je mala koristila sredstvo protiv trudnoće, jer je sperma curila iz njene pice, baš kao i kolegica iz moje stražnjice. Poslije sam jedva sjedio jer je kompa imao kurčinu od 24 cm i to podebljeg. Cure su to znale, ali ih on nije šljivio pet posto.

Tako je sad i meni kurac bio pred erupcijom u Helenina usta dok se vibrator motao oko mog šupka. Iako sam joj želio napuniti usta spermom ona je željela da joj napunim picu svojom spermom. Sad me pustila i rekla da malo pričekam, pa počela kopati po ladici radnog stola i izvukla neki uski štapić, a onda sam skužio da je to vibrator za guzu. Namazala ga je vazelinom koji je još od jučer stajao na ormariću kraj uzglavlja, pa se okrenula prema meni da joj ga stavim u guzu. Polako sam ga ugurao i guzu, a onda ga i uključio. Stresla se i samo zamumljala, pa mi rekla da legnem, a onda se popela na mene i odmah se smjestila na moj tvrdi kurac.

Malo je mirovala, a ja sam osjećao onaj vibrator u njenoj guzi. Krenula je rukom iza, nešto malo prčkala, a onda se vibrator pojačao što joj je izmamili uzdah, pa se oslonila na mene i počela se žestoko nabijati na moj kurac. Malo sam joj pridržavao butine i pomagao joj da se nabija na mene. Nakon desetak minuta smo oboje uz glasne uzdahe počeli skupa svršavati. Punio sam joj picu spermom dok su njeni sokovi curili po mojim jajima. Spustila se na mene i čulo se samo naše isprekidano disanje i zujanje vibratora u njenoj guzi.

Polako ga je izvukla i ugasila, a onda me počela ljubiti i samo rekla da je do kraja sljedećeg tjedna na bolovanju, pa bi mogao navratiti. Nisam imao ništa protiv toga, dapače.

Nakon tog tjedna preznojavanje smo se nastavili viđati, a nakon par mjeseci kad smo završili sa rasturanjem njenog šupka mi je rekla da je u drugom stanju. Prvotni šok, jer je stalno koristila kontracepciju, ili je samo tako govorila. A onda mi je dodatno rekla da ima i dečka sa kojim se misli vjenčati, ali da je loš u krevetu, pa je htjela sa mnom ostati u drugom stanju, a ne sa njim. Bio sam zbunjen, ljut i pomalo razočaran svime. Nakon sat vremena razgovora smo dogovorili da ćemo ubuduće i dalje se povremeno naći za seks, ali ništa više. Ona je sa time bila suglasna. Sada se i dalje uredno jebeno, dragi joj nema pojma, a ona je rodila predivnu curicu.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija