Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruća trojka ja, Milica i moj prijatelj!

Uvidio sam da Goran jako uživa da njegova žena Milica bude jako zadovoljna i ispunjena u svim rupicama. Milica je bila prava milfara koju bi svako volio da izjebe. Plava duga kosa, obrijana pica i velike sise koje se klate dok hoda bi podigle kurac svakome. Nakon mog poslednjeg seksa sa Milicom na plaži njen muž mi je priznao da bi jako volio da vidi dva mlada momka kako je tucaju i kako uživa sa dva mlada kurca u sebi. Počeo sam da kujem plan kako bi to izveo. Pozvao sam mog najboljeg druga i ispričao mu sve šta mi se dešava ovih dana.

Nije prekidao moju priču. Jednostavno se pretvorio u uho. Na kraju je pristao bez pogovora. Dogovorili smo se da on dođe za dva dana. Popodne sam se sreo sa Goranom i rekao mu u prolazu da će njegova želja biti ispunjena. Dogovorili smo se da se nađemo večeras na njegovoj terasi. Dočekali su me sa flašom vina. Tada sam im ispričao o mom drugu. Rekao sam Goranu da je drug pristao. Tada je pozvao Milicu i sve joj ispričao. Na početku se plašila ali nakon kratkog ubeđivanja sa njenim mužem je pristala.

Moj drug je stigao nakon dva dana kod mene. Bio je jako nestrpljiv da se upozna sa Milicom. Pala je noć i nas dva smo pošli u njihov apartman. Na vratima nas je sačekao njen muž. Kada samo ušli uveo nas je u sobu gdje je na krevetu ležala Milica potpuno gola spremna za akciju. Naredila nam je da se skinemo. Goli smo došli sa svojom kurčevima do njenih usta. Počela je da nam puši kurčeve naizmjenično. Moj drugar je imao malo manji kurac od mene. Dok mi je pušila kurac Milica je rukom drkala kurac mog frenda.

Otišao sam iza nje i stavio joj kurac u vlažnu picu. Tada sam vidio da joj je frend svoj kurac ubacio u usta. Uhvatio sam je rukama za kukove i počeo žestoko tucati. Sada nije mogla da stenje glasno zato što je imala još jedan kurac u ustima. Samo je glasno mumljala dok je pušila frednu. Za to vrijeme Goran se smestio u fotelju i lagano drkao svoj kurac. Nas dvojica smo zamijenili mjesta i sada je frend je tucao otpozadi a ja sam joj stavio kurac u usta. Dok je prijatelj jebao ja sam joj punio usta.

Uhvatio sam je za sise i počeo da štipam njene tvrde bradavice. Jako se napalila i počela da svršava kao luda. Vidjelo se da je uživala da dva kurca u svojim rupicama. Povukao sam je za ruke i okrenuo na leđa. Stavio sam joj noge na ramena i počeo je jebati. Stenjala je glasno. Jebao sam je kao da sutra ne postoji. Za to vrijeme frend je opkoračio i stavio svoj kurac među njene velike sise. Rukama je skupila svoje ogromne sise dok je frend tucao među njih. Svaki put kada bi izašao iz njenih sisa jezikom bi lizala njegov glavić. To je i mene jako napalilo.

Poželio sam da i ja isto to probam. Promijenili smo pozu i sada je moj kurac bio među njenim sisama dok je moj frend punio njenu picu. Uživala je kao nikada, hvalila nas je kako je dobro jebemo. Okrenula se prema Goranu govoreći kako je jebu odlično ova dva mlada pastuva. Goran nas je hrabrio da je jebemo još jače. Tada je rakao da joj popunimo obje rupe. Frend je legao na leđa a Milica se nabila na njegov kurac. Za to vreme sam ja primakao moj kurac na ulaz njene pice.

Uhvatio sam je za kukove i usporio sam njihovu jebačinu. Za minut moj kurac je bio u njenoj guzi. Osjetio sam kako frendov kurac širi njenu picu dok sam ja širio njenu guzu. Ovaj osjećaj je bio neopisiv. Gledala je u svog muža dok smo nas dva punili njenu picku i guzu i stenjala glasno. Govorila mu je da je popunjena do kraja. Tada je Goran ustao i stavio joj kurac u usta. Počela mu ga je sisati dok nas dvojica smo je idalje jebali. Napunio joj je usta spremom a potom se odmakao i nastavio nas gledati kako je jebemo.

Frend nije mogao više da izdrži pa je počeo da puni njenu picu dok sam ja idalje tucao je u guzu. Izvadio je kurac iz njene pice a ona ga je odmah oblizala. Ja sam nastavio je jebati još nekih desetak minuta a potom sam ga izvadio i počeo da je kupam mojom toplom spremom. Isprskao sam je po licu i samama. Svršio sam mnogo po njoj. Svalio sam se pored njih na krevet. Nakon toga smo otišli zajedno pod tuš a potom smo nastavili našu akciju sve do ujutru.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija