Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruće igre na izletu

Prije mog povrataka kući, Fabi i njene mamica Dana odlučile su mi prirediti i počastiti me jednim vikend čarter izletom u Rim. Iznenadilo me kad mi je Dana rekla da sa njom ide i njen muž Ivan a da će me Fabi predstavit kao svog dečka. Bio zam zaintrigiran jer sam znao da pripremaju neke igrice, svašta mi je padalo na pamet pa sam se jako obradovao tom izletu. Bio je to dvodnevni izlet, krenuli smo u subotom ranom zorom i nakon manje od sat vremena leta sletjeli u Rim pa se sa ostatkom grupe smjestili u predviđen hotel.

A onda klasika razgledanje poznatih Rimskih trgova , kava u centru grada i ručak sa talijanskim specijalitetima. Nakon ručka Fabi i Dana htjele su malo shopingirat i obogatit svoju robnu kolekciju. Došli smo pred veliki trgovački centar, podjelili se Dana i muž, Fabi i ja i dogovorili da se u predviđeno vrijeme nađemo u kafetariji na zadnjem katu tog tržnog centra. Nakon sat i pol-dva našli smo se gore i ispijali kavu kad je Dana predložila Fabi da odu opet dva kata niže jer se dvoumi da li da kupi neku kako je rekla sexi haljinu.

Fabi je odbila jer je htjela malo sjedati i ispijat kavu, Ivan nije imao namjeru opet sa njom dolje shopingirat pa se Dana obratila meni i rekla da odem ja sa njom jer želi i mišljenje mlađeg muškarca kako joj stoji haljina. Nisam mogao odbiti pa sam krenuo sa njom. Prvo me odvela u prodavaonicu donjeg rublja gdje je odabrala neko crno sexi prozirno čipkasto rublje uz riječi -"ovo kupujem za tebe da ga noćas isprobamo", pitao sam je kako kad si sa mužom u sobi -"ništa ti ne brini, sve sam isplanirala" odgovorila mi je Dana.

Nakon kupljenog donjeg rublja Dana je otišla isprobat haljinu. Kad je izašla iz kabine sa haljinom na sebi izgledala je čarobno, baš joj je dobro stajala i naglašavala njene velike sise. Reko sam joj da joj super stoji pa je više nije trebalo uvjeravati da je kupi. Ušla je u kabinu da se presvuće pa me pozvala da joj otkopčam šlic na haljini. Ušao sam za njom , otkopčao ga a haljina je samo sklizla niz njeno tijelo. Nija imala gačice i ostala je gola, okrenula se i pohotno me zažvalila pa rekla -"hoću da me jebeš u ovdje u kabini".

Od tih njenih riječi poludio sam i počeo joj strasno ljubiti i lizati sise , grickati bradavice , strast me u trenutku obuhvatila. Rekao sam joj da se spusti dolje i malo mi popuši kurac dok mi se ne digne i bude tvrd da je mogu jebat. Odmah se spustila uzela kurac u ruku i počela ga nadrkavat i pušit. Trebalo je samo malo vremena da mi kurac bude kao strijela. Podigao sam je, naguzio i rekao -"sad ću te ubit kurcom kučko" a ona je iz torbice izvadila neku maramu i dala mi je da joj stavim na usta i vežem da se ne čuju njeni vriskovi dok je jebem.

I onda sam je žestoko počeo navlačit na kurac. Izvalačio sam ga uvlačio i brutalno ga zakucavao do jaja. Rasturao sam je svom žestinom a ona je uživala u jebačini. Trajalo je to par minuta dok oboje nismo svršili. Okrenula se spustila dolje i počela mi lizat spermu sa kurca -" mmmm kako obožavam lizat tvoju spermu" govorila je pa se poslužila i vlažnom maramicom obrisala ostatke mrlja sa kurca a i sa svojih butina jer joj se iz pičke cijedila sperma. Napokon smo se nakon brzinskog sexa obukli i otišli do kase da plati haljinu.

Govorila je usput -"uh kako se volim pojebat na ovakvim mjestima". Upitao sam je -"što da je netko ušao" -"ne možeš zamisliti koliko me to jako pali da nas je netko mogao vidjeti a i pomisao da mi je muž u blizini a ti mi rasturaš pičku dovodi me do ludila" odgovorila je Dana. Znao sam da je gladna i željna kurca ali nisam zamišljao da je ovako luckasta. Vratili smo se u kafeteriju i dok je Dana pokazivala Fabi novu haljinu, Ivan je morao do toaleta. Tad nas Fabi upita -"nešto ste se duže zadržali u boutique" a Dana kroz smiješak odgovori -"kresnuli smo se u kabini".

Fabi i nije bila iznenađena samo je rekla -"i mislia sam da se nešto dogodilo samo nisam vjerovala da ćete to stvarno napraviti". Ivan se vratio za stol i nije imao pojma da mu osim kćer jebem i ženu. Otišli smo u hotel, večerali pa se presvukli i odlučili izaći u neki noćni bar. Ivan je bio umoran i nije mu bilo do izlaska a ja sam krenuo u rimski noćni provod sa Fabi i njenom mamicom koje su u večernjim haljinama izgledale nevjerovatno sexi i poželjne.. .. .. (to be continued)

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija