Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruće igre na izletu 2 dio

Nakon što je Ivan odustao od izlaska, Fabi i Dana su se sredile, namirisale i zablistale u svojim lijepim sexi haljinicama. Tu večer otišli smo u neki preporučeni noćni bar. Bio je to moderno sređen bar gdje je klijentela bila onako srednjih godina. Nas troje dobro smo se zabavljali, povremeno bi me i Dana i Fabi ispod stola hvatale i stiskale za kurac i na uho mi govorile što će mi sve noćas radit. Rekao bih, njihove riječi bile su muzika za moje uši. Par puta bi se Fabi i ja našli na plesnom podijumu gdje je ona izazovno plesala, uvijala se uz mene i guzom se trljala od moje prepone.

U jednom trenu primjetio sam kako neki stariji muškarac vjerovatno Talijan prilazi Dani koja je ostala sjedit za stolom nešto joj govori i pridružuje joj se. Svaki put kad bih pogledao prema njoj ona se malo dodirivala sa njim gledajući u mom pravcu kao da me htjela napravit ljubomornim. Moram priznat iako ne znam zašto da sam se skoro tako i osjećao dok je Fabi smijureći se gledala kako se neki tip upucava njenoj mamici. Tad sam povukao Fabi za ruku i krenuo prema Dani. Kako sam dosta razumio i pomalo pričao talijanski skontao sam da nas Dana predstavlja kao kćer i njenog momka i da imamo zadatak da je čuvamo od upucavanja nepoznatih ljudi.

Naravno sve je to govorila kroz smiješak. Još je neko vrijeme koketirala sa likom a onda je rekla da je vrijeme da idemo u hotel. Talijan je bio vidno razočaran ali mu je Dana dala nadu kad je rekla da još sutra noći u Rimu i da bi mogla opet svratit u ovaj bar. Pozdravila ga je i krenuli smo prema taxiju. Čekajući taxi rekao sam joj "ovaj je htio večeras da te jebe" a ona odgovara -"ako sutra Ivan ne bude opet htio u noćni provod mogli bi ovdje svratit, pokupiti ga pa da se kresnemo u parovima, da vas dvoje naizmjenično jebete mene i Fabi.

Ta ideja mi je bila luda ali napaljujuća pa sam rekao -" to izgleda kao dobra ideja ali prvo vas noćas želim obje dobro izjebat" Tad nas je taxi pokupio i odveo u hotel. Dani nije palo napamet da ide u svoju sobu nego se priključila meni i Fabi u našoj, željna i napaljena da je dobro izjebem. Obje su počele izazovno plesat i izvoditi striptiz. Prvo su im haljinice sklizle sa tijela onda su po redu uz ples skidale štikle, čarape, grudnjak i gačice pa se gole bacile na mene i skinule me.

Fabi me pohotno žvalila dok se Dana odmah bacila na drkanje, lizanje i pušenje mog kurca. Uživao sam u ovim njihovim igricama a onda se i Fabi spustila dolje pa su mi naizmjenično i pohotno uvlačile u usta već nabreklu kurčinu. U jednom trenutku Fabi se povukla u stranu i počela se dirat po sisama i pički a i uživala je gledat kako ću joj mamicu brutalno ubit kurcom. Govorila je da je to nenormalno pali i da uživa gledat našu akciju. Dana ga je još uvijek pušila i uvlačila do jaja a kad je osjetila da je velik i tvrd kao kamen, izvadila ga je, legla na leđa spremna da je dobro odvalim kurcom.

Uzeo sam je za noge, jednu stavio na ramena drugu širio u stranu. Namjestio sam se i počeo je žestoko jebati. Izvalčio bi ga pa ga brutalno uvlačio i zakucavao do jaja. Dok sam jebao Danu pogledavao bi u Fabi koja se samozadovoljavala i uskoro svršila. Nakon par minuta i Dana je uz glasne vriskove doživjela orgazam. Brzo sam je okrenuo jer sam je htio jebat i u šupak. Kurac mi je bio zamazan njenim sokićima , malo sam ga protrljao po čmara, namjestio i prodro unutra. Fabi je oduševljeno gledala kako joj mamicu navlačim na kurčinu i rasturam joj šupak.

Dana je vrištala i uživala jer je voljela da ga primi u guzu. Rukom sam joj drkao po klitiću pa je uskoro opet procurila kao vodopad. Osjetio sam da se i ja bližim vrhuncu, izvadio sam kurac iz njenog šupka vratio joj ga u pičku i nakon par udara obilno svršio. Izvadio sam ga i rekao Dani da ga cijelog poliže i očisti od sperme i njenih sokića. Kad je sve to napravila makla se u stranu i prepustila Fabi da mi puši kurac dok ne bude spreman za njenu pičku. Dok ga je Fabi pušila mazio sam Danu koja je govorila da sam joj razbio i razvalio obje rupice da je ovo bio savršen završetak noći.

Ubrzo mi se kurac opet digao pa me Fabi žestoko zajahala. Nabijala se tako jako i pohotno da sam pomislio da će mi ga slomit. Sad je Dana oduševljeno gledala kako joj kćer skače po kurčini i nabija se do jaja. Mogu priznat da me Fabi rasturala pičkom pa smo nakon nekog vremen prvo ona pa ja doživjeli vrhunac i svršili. Bilo je ovo još jedna predivna noć gdje sam izjebao Fabi i njenu mamicu. Ostali smo još jednu noć u Rimu koja je ponudila šlag za kraj ali o tome u posljednjem nastavku.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija