Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruće ljeto

Došlo je ljeto i naravno da sam planirao negdje otići na ljetovanje ali nisam tj. Nismo znali gdje ćemo ići moja dva prijatelja i ja na more.I tako razmišljali smo i razmišljali i onda se dogovorili da ćemo ići u Istru u Rovinj.Pošto nam je to najbliže i najpovoljnije.Našli smo apartman dogovorili se s čovjekom i sredinom 7 mjeseca krenuli na ljetovanje.

Kad smo stigli čovjek nas je dočekao i doveo u apartman.Smjestili smo se i odmah nakon toga krenuli na plažu.Naravno prije plaže se kupila piva i sve je bilo spremno za jedno dobro i zabavno ljetovanje.Kad smo došli na plažu odmah smo se smjestili i krenuli se kupati.Nedugo nakon toga pored naših ručnika smjestile su se 3 zagrepčanke naših godina.Odmah smo ih zapazili a i one nas i kad bi nam se pogledi susreli one bi se samo nasmiješile. Ajde početak je uvijek takav ali jedan od mojih prijatelja Darko došao je do njih i upitao jesu li za pivo i da li bi se želile upoznati s nama.Prihvatile su i pridružile su nam se.Jedna se zvala Ivana druga Maja a treća Tea. Meni je za oko zapala Tea i odmah sam s njom krenuo u spiku. I tako pričamo, pijemo, zezamo se i dogovorimo navečer susret na plaži i opet cuganje. Naravno da su se složile.

Nakon kupanja, tuširanja, klope i svega ostaloga došli smo i na plažu. I tako opet sve ispočetka ali već puno opuštenije sam s Teom počeo spiku .I pričali smo i zezali se Tea i ja kad sam ju pitao jesi za laganu šetnju plažom.Potvrdila je i mi smo se odvojili i krenuli se šetat a ostatak ekipe je ostao na plaži.Šetali smo i šetali,pričali o ljubavnim vezama i životu bla bla bla..

Nakon 20 minuta šetnje ugledamo uvalu i tu sjednemo.Nije prošlo ni pet minuta ja i Tea smo se već ljubili.Tako se dobro ljubila.Dok smo se ljubili ja sam joj turnio ruku u gaćice i lagano počeo trljati već pomalo mokru picu.Ali i ona je meni lagano počela drkati ionako tvrd kurac.Odmah sam joj skinuo gaćice i počeo lizati pičkicu.Mmm tako su joj sokovi curili vidjelo se da se napalila.Lizao sam picu neko vrijeme kad sam skinuo svoje gaće a ona mi ga divljački počela pušiti.

Aaa predivno,baš sam uživao u njenom pušenju i drkanju moga kurca. Dugo mi je pušila kad sam joj samo tiho rekao:Želim da te jebem Tea!Rekla je:Stavi mi svoju karu u mene!!Odmah je sjela na moj kurac i počela se nabijati a ja sam se igrao s njezinim lijepim i tvrdim sisama.Uuu tako se dobro jebala da sam mislio da ću odmah svršiti. Ali trpio sam i uživao.Kad sam ju maknio s svoga kurca naglo okrenuo i počeo jebati s guza.Dok sam joj stavljao kurac s guza ona bi samo uzdisala i povremeno govorila: Jebii meee.... Jebi moju pičku...

Mmm tako me to uzbuđivalo da sam ju počeo jebati sve jače i jače..Kurac mi je dolazio do vrhunca ali ja sam ipak ju još nabijao i nabijao zguza. Čvrsto sam joj držao guzu i jebao kada više nisam mogao izdržati rekao sam joj:Svršit ću...A ona je rekla:Svrši mi u usta...Daj mi kurac u usta...Odmah sam ga izvadio i pičkice i ona je klekla a ja sam ju cijelu poprskao.Ona mi je još malo popušila kurac i izdrkala ga. Aaa prava jebačina nema šta.

Nakon toga još smo se malo zadžali u uvali i odlučili se vratiti na plažu. Kad smo se vratili nikoga od ostalih nije bilo vjerovatno su i oni otišli uživati. I tako smo si sva trojica našli ljetne avanture koje su bile jedno jako lijepo iskustvo u životu..

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija