Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruće ljeto

Cura i ja otišli na more. Napokon odmor. Nema nikakvih obveza, briga itd.. . Samo čisti užitak. Bio je vikend i došli smo oko 11 ujutro. Nismo ni došli, a ona je već obukla badić, primila mene za ruku i rekla "pusti to idemo na plažu, nismo došli ovdje spremati. Lagano baci pogled preko ramena i samo se nasmiješi. Znate onaj pogled koji u svakome muškarcu probudi želju za ženskim tijelom.

I tako se ja brzo obučem u kupaće i odemo do plaže. Nismo bili dugo. Okupali se, malo posunčali i otišli doma. Ona je krenula raditi ručak, a ja spremiti stvari. Imala je na sebi kratke hlačice tako da joj je pola guze virilo vani , a gore je imala kratku majicu bez rukava i naravno bez grudnjaka. Ona je bila jedna od onih cura koja je imala manje grudi pravilnog oblika, uski struk, široke bokove i savršenu guzu kao u latinoamerikanka . Uvijek sam padao na nju. U kuhinji je postajalo sve toplije. Digla je svoju kestenjasto smeđu kosu i svezala je u punđu. Osjećao sam kako mi krv navire u gaće. Dok je rezala nešto za ručak guza koja je virila iz uskih hlačica tako se tresla kao da me namjerno izaziva. Bio sam sve napaljeniji. Bradavice koje su trljale o majicu bile su sve kruće. Nisam više mogao.. . Došao sam joj s leđa i stavio joj jednu ruku na struk, a s drugom je primio od ispod za sisu. Ona se na trenutak prepala i zatim ispustila u polaganom izdisaju "aaa". Osjetio sam kako je sva zadrhtala. Raspustio sam joj punđu kako bi je mogao bolje uhvatiti za kosu.

Prstima lijeve ruke sam lagano prolazio kroz kosu. Zatim stao i lagano povukao za kosu prema natrag. Počela je uzdisati. Za to vrijeme sam je desnom rukom milovao jedva je dirajući od sise, sa strane po struku i primio je za guzu. Odmah se isprčila da je primim još jače. Povukao sam je na sebe, držeći je tako da je mogu ljubiti po vratu. Nije mogla izdržati. Počela je guzom trljati moj već dignuti kurac. Tako sam joj ga htio staviti ali nije bilo još vrijeme . Nagnuo sam je preko radne plohe i lagano lupio po guzi.

"Oćeš biti dobra ? "pitao sam je.
"Oću.. . " tiho je prozborila.
Ovaj put sam je jače lupio i opet pitao:"Oćeš biti dobra ? "
"Oću! " glasnije je odgovorila.

Dirao sam joj sise. Bradavice su joj u potpunosti nabrekle. Sva se naježila i na svaki dodir je postajala sve luđa i luđa. Sve je više željela taj kurac u sebi. Zgrabila ga je rukom tako čvrsto da me malo i zabolilo.
Tiho sam joj rekao: "ne još".
Htjela me ubiti. Primio sam je za guzu s obje ruke i stavio je na radnu plohu. Svukao sam joj hlačice, ali gaće sam ostavio. Bile su tanke čipkaste. Polegnuo sam je i počeo ljubiti s unutarnje strane bedra. Išao sam polagano od koljena prema pički. Kako sam se približavao glavnom cilju bila je sve napaljenija i napaljenija. I taman kad sam došao do njega lagano sam odmaknuo glavu i lagano nosom prešao preko nje i otišao na drugu nogu. Poludjela je.

"Nemogu više! "rekla je.
Ja sam samo nastavio. Počeo sam je lagano ljubiti ispod pupka i tu se već sva tresla, izvijala. Zatim sam je lagano počeo ljubiti preko gaća po pički. Bila je toliko vlažna. Gaće su bile skroz mokre. Maknuo sam joj gaće i krenuo. Ta toplina ženskog tijela, taj okus pičke, bio sam u ekstazi baš kao i ona. Cijelog me smočila. Toliko je stenjala, grčila se, čupala me za kosu. Nije mogla više. Falio je samo još jedan pokret preko njezinog malog, a toliko osjetljivog klitorisa da svrši . Zašutila je, zgrčila se i izvinula leđa taman prije nego što ispusti onaj krik koji kad čuješ odmah znaš da je to to.
Stao sam. Pričekao malo , a ona kad je shvatila htjela me ubiti. Nije se ni snašla, a ja sam već nastavio. Ovaj put sam otišao do kraja. Počela je svršavati. Rukom mi je gurala glavu da prestanem, nogama me stisnula, a u isto vrijeme stenjala kao da ju netko ubija. Minutu poslije još se tresla, ali nije još gotovo.
Kad je došla sebi odgurnula me na stol, skinula mi hlače i gaće i primila mi kurac. Već sam bio dignut i odmah ga je strpala u usta. Tako ga je duboko gutala kao nikada do sada. Kroz tijelo su mi prolazili trnci. Gutala ga je sve jače i dublje. U jednom trenu je prestala i prešla je na jaja. Cuclala ih je dok mi je s rukom drkala. Bila je ekspert za takve stvari. Kad sam došao sebi odmaknuo sam je i okrenuo. Nagnuo sam je na stol i stavio joj ga unutra. Koljena su joj zaklecala. Počeo sam joj ga tako gurati da je počela vikati: "još, još". Uživala je, a i ja sam.. . Više nije mogla. Samo što nije svršila. Ja sam ga izvadio i ona je opet poludila. Zatim sam joj ga vratio par puta duboko, pa par puta jedva da uđe. Izluđivao sam je. Zatim sam nastavio normalno i svršila je. Izvadio sam kurac, a ona je samo kleknula i počela ga je pušit. Davila se u kurcu koliko ga je htjela. Trebao sam svršiti , ali ona je samo nastavljala. Na kraju sam joj svršio u usta. Sve je progutala na kraju. Zadovoljno me sa smješkom s koljena gledala kad smo začuli glas :"Tinaa". Bila je to Lea. Od cure prijateljica. Valjda nas nije vidjela. Brzo smo se obukli.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija