Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruće ljeto 3

Da vas malo podsjetim. Nakon što sam uletio u apartman i vidio svoju curu Tinu kako se jebe frendicom Leom odlučio sam to iskoristiti. Lei sam dao do znanja da sam ih skužio na što ona nije ni riječ rekla, a svoju curu sam malo nagovarao na threesome. Ništa joj nije bilo jasno.

Cura i ja smo bili navečer sami pa smo pozvali Leu da nebude sama. Bili smo stari prijatelji i super smo se slagali. Malo smo pričali, pili vino i zezali. Lea je trebala na wc i kroz hodnik je morala doći do njega. Znao sam da mi je to jedina prilika ako hoću ostvariti svoj plan. Ona je otišla na wc, a ja malo kasnije za njom. Rekao sam Tini da sam ostavio mobitel u sobi. Pričekao sam je da izađe iz wc. Kad je izašla malo se začudila jer sam naslonjen na zid gledao u nju. "Čekam te.. . znaš ti zašto" rekao sam joj. "Ma zašto? "Lea je bila jako živahna cura , a i luda. Volila je lude provode i noćne avanture. Zgrabio sam je za usta i ugurao je u wc. "pssssst. Nemoj da te Tina čuje. "kimnula je glavom. Sviđalo joj se situacija u kojoj se našla. Rekao sam vam da je avanturistica i napaljenica. "Vidio sam što ste ti i Tina radile neku večer dok me nije bilo. Svidjelo mi se što sam vidio. Znam da se tebi to sviđa droljice mala. Sad ćeš otići do Tine i nagovoriti češ je na threesome. Ja ću čekati vani, a ti malo zagrij atmosferu. "govorio sam joj dok sam je držao nabijenu na zidu kupaone. "Nije ti loša ideja" odgovorila mi je i zabila mi svoj jezik u usta i otišla van. Prisluškivao sam na vratima. Obje su bile malo pripite pa mi je to išlo na ruku.

Čuo sam neku tišinu, a zatim kako Tina govori Lei da ne radi to jer što će biti ako ja uđem. Lea joj je govorila ne brini. Još sam malo čekao da Lea sredi situaciju. Kad sam ušao njih dvije su se brzo odmakle jedna od druge i smjiuljile. Ležali smo na velikom razvučenom kauču i gledali tv. Ja sam ugasio svijetlo. Svo troje smo bili pod dekicom. Ja sam se ljubio s Tinom dok me je Lea dirala po kurcu i drkala ga preko hlača. Bilo je jako napeto i ugodno u isto vrijeme. Ja sam počeo lagano prstenjačiti Tinu, a ona mi je odmakla ruku i rekla da nemožemo pred Leom. "Njoj to sigurno ne smeta, znaš ju, a i vjerojatno uživa u tome.. . "nastavio sam je prstenjačiti i počela je uzdisati. Zatim nas je Lea scimala kad je odjednom skočila na nas i rekla imam plan. Mi smo se stresli jer nam je bilo malo neugodno. "Da čujemo"rekli smo u isti glas.

"Pošto vi tu nemožete izdržati, a da se ne pojebete ajmo ovako. Ja ću se tu leći, a vi me zajedno masirajte. "rekla je Lea. Ja sam bio oduševljen, ali Tina i nije baš. Malo smo je nagovarali nas dvoje. Ja naravno suptilno da Tina ne posumnja. Nagovorili smo je. Rekao sam im da ću ja otići po ulje za masiranje(kažem vam to je najbolja stvar za imati). Namjerno sam se zadržao da Lea Tinu malo opusti i nagovori. Meni je ta masža sjela ko budali šamar. Od tog trenutka sam znao da ću ih jebati zajedno. Kad sam ušao u sobu imao sam što za vidjeti. Lea je skoro ležala skroz gola. Jedino joj je majica prekrivala guzu. Tini je još bilo neugodno, ali to ću ja riješiti. Stavio sam ulje na Leina leđa, a Tina ga je krenula razmazivati. Bio je to tako erotski trenutak. Tako ju je milovala da se meni kurac počeo dizati. Zatim sam Lei rekao da se moramo uskladiti i da prati moje pokrete. Odjednom kao da sam bio u raju. Ja i moja ljubav zajedno masiramo golu ženu koja je usto jebeno seksi. Zajedno samo je masirali. Lagano prelazili od vrata do guze pa sve do peta. Počeo sam ljubiti Tinu kad smo se uskladili. Bila je toliko napaljena. Čuo sam po tome kako diše, a i tako se strastveno ljubila. Rekao sam joj da skine majcu sa Leine guze što je i odmah napravila. Mjesili smo guzu Lei i barili se kao da nam je zadnji put. Lea je uživala. Rekla nam je da stanemo.

Digla se prekrivena s plahtom i rekla"Tina ovo moraš probati. Magično je. "Tina je bila već sva opčinjena da nije ni znala šta ju čeka. Lea i ja smo je polako skidali i masirali ju. Naravno da sam zbario i Leu. TIna se počela prčiti i tada sam shvatio da je gotovo. Lea je rekla Tini žašto one nebi mene zajedno masirale. Ja sam sav sretan legnuo i skinuo se dok su se njih dvije gledale kao da su zaljubljene. Malo sam i bio ljubomoran. Smijale se se i napokon me krenule masirati. Stvarno sam uživao. Odjednom su prestale i samo sam čuo kako se bare. Nisam mogao vjerovati da ću to ikada doživjeti. Tako su se strastveno ljubile i masirale si sise. Neopisiv prizor. Naravno da sam ja bio tvrd ko stijena. Lea je shvatila da su zab na mene i uzela ruku od Tine i stavila mi je oko kurca. Zajedno su mi ga drkale dok su se barile. Tiina kao da je bila nadrogirana. Zatim joj je Lea spustila glavu na moj kurac i počela mi ga je pušiti.

Za to je bila stvorena. Ubrzo se i Lea priključila. Mala je nabijala Tininu glavu na moj kurac, a malose i ona zabavljala. Izmjenjivale su se pa bi se počele bariti sa slinom s mog kurca. Gledale su me u oči dok su mi ga lizale od korijena kurca do glavića pa se zbarile na vrhu. Neopisiv osjećaj. Nisam mislio da ću dugo tako izdržati. Tina mi je sjela na kurac i počela se nabijati. Malo joj je i Lea pomagala sve dok se nije odlučil sjesti na moju facu. Mmmm obožavam mokru pičku, a pogotovo nakon tolike veze neku novu. Lea je uživala. Čas je stenjala, a čas se barila s Tinom. Lea je počela svršavati po mojoj faci, dok je Tina sve jače i jače skakala po mome kurcu. Kad je Lea došla sebi počela je dirati Tinu po klitorisu nakon čega je i svršila. Ja sam se zatim ustao i polegnuo Leu s glavom ispod mojih jaja, a Tinu u doggy.

Nabijao sam u Tinu dok je Lea lizala i cuclala moja jaja. Tina je nju lizala. Malo bi ga izvadio i stavio ga Tini u usta. Bilo mi je žao Lee pošto nju nisam uopće jebao pa sam im rekao da se zamjene. Lea je sad legla na leđa s pičkom prema meni, a Tina na njezinu facu. Kako je samo Tina stenjala. Ja sam se bario za to vrijeme s Tinom. Nisam mogao više i rekao sam da ću svršiti. Pomaknuo sam se iznad Lee, a Tina je drkala moj kurac. Svršio sam Lee po faci, a ona je sve to pokupila i progutala. Još sam joj ga i par puta stavio u usta što je Tini i zasmetalo. Otrčala je u kupaonu. Ja sam se zahvalio Lee i rekao joj da je nagrada tek čeka. Još smo se malo barili pa sam otišao po Tinu. Mislim da se osjećala krivom zbog toga što smo napravili.. ..
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija