Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruće ljeto 4

Nakon vatrenog trojca s curom Tinom i njezinom frendicom Leom bilo je vrijeme da nagradim Leu što je sudjelovala u provođenju mog plana za threesome. Lea je bila simpa cura. Volila je lude noći i vruće avanture, a i povrh toga dobar seks. Usput je bila i seksi. Mala sitna plavuša s isklesanim tijelom. Dobrom guzom, malim sisama i napućenim usnama. Baš je bila kao mala seks igračka.

Lea je opet došla do Tine i mene. Bilo je to par dana nakon trojca. Tini je još bilo neugodno, ali kad smo malo popili opustila se. I tako smo se opet zezali i kasnije oko ponoć krenuli gledati film. Razvukli smo kauč i prvo smo Tina i ja legli. Ona nije baš bila nesšto raspoložena. Počela ju je glava boliti i bila je mrzovoljna. Nakon što je to vidjela Lea koja je uvijek vesela ubacila se između nas i rekla nam što smo tako dosadni, misleći na Tinu. Okrenula se prema Tini, a prema meni se naprčila. Lagano se nabijala guzom u mene. Naravno da j bila raspoložena za seks. I tako smmo gledali film, a ja sam zavukao ruku u Leine gaće i lagano joj masirao guzu. Ona je sam bacila pogled prema meni i zagrizla usnu te zatim vratila glavu prema Tini. Počeo sam maziti Leu po šupku jer joj nisam mogao odstraga doći do pičke, a da nas Tina ne skuži.

Lea je lagano mjesila guzom. Polizao sam svoj prst i lagano ga ugurao Lei u šupak na što me ona zgrabila za kurac. Baš joj se sviđao moj poveći kurac. Pogledala me i rekla da prestanem jer će nas Tina skužiti. Nastavio sam joj mjesiti guzu, a ona se trljati lagano po mojem kurcu. U tom trenu Tina se samo digla na što sam se ja brzo odmaknuo od Lee. "Idem ja spavati, glava me boli" Tina je rekla. Otišla je spavati, a ja sam joj rekao da ću i ja doći brzo jer će i Lea ići doma. (moš mislit). Pozdravila se s Tinom i otišla. Napokon smo ja i Lea bili sami. "Koliko sam čekao da te izjebem. "rekao sam Lei na uho, a ona se samo smješila. Skočila je na mene i počela me bariti. Skinula mi je majicu i lizala me sve od vrata do gaća. Krenula mi je vaditi kurac, ali sam joj rekao da nemože. Prebacio sam je na stranu i skinuo joj hlačice i gaće i stavio joj 2 prsta u pičku i izvadio. Bila je mokra i zatim sam joj stavio to u usta da ih poliže. Obožavala je takve kinky stvari. Zatim sam joj stavio ruku na usta da se ne čuje kako stanje i počeo je ko manijak prstenjačiti njenu malu pičkicu.

Htio sam da squirta. Ubrzo je i počela. Sve je smočila. Tek sam tada skužio da sam se zeznuo jer će sve biti mokro ujutro i Tina će skužiti, ali bio sam prenapaljen u tom trenutku da uopće nisam razmišojljao o sutra. Nisam dao Tini da se pomakne nego sam samo izvadio svoj kurac i zajašio je iznad glave i stavio joj svoja jaja na facu. Počela ih je odmah cuclati. Imala je jako mala usta pa joj moj kurac baš i nije stao u usta, ali se svejedno trudila. Nabijao sam joj ga u usta i šamarao je malo po faci s njima. To ju je sve više napaljivalo. Rekao sam joj da se ustane i sjedne mi na facu. Prvo sam joj lizao šupak i svako malo joj zagurao jezik unutra, a za to vrijeme ona ga je meni drkala. Zatim se samo ustala i sjela se na moj kurac i tada je sve bilo izvan mojih ruku. "Stavi mi prst u šupak" rekla je. Stavio sam joj ga u guzu i istovremeno je nabijao i sve snage. "Hoću da me jebeš u moju malu guzu. Okej? "volila je tepati dok je jebem. Ona se okrenula i naprčila, a ja sam joj ga polako stavljao u guzu.

Bila je toliko uska da mi je jedva glavić ulazio. Ona je sam primila svoje guzove i raširila ih. Znala je što radi. Napokon je ušao. Lagano sam joj ga gurao da je ipak ne ozljedim. Ona se odjedanput počela sama nabijati i to sve jače i jače. Počela je stenjati tako glasno da sam joj zagurao njezine gačice u usta da nas Tina ne čuje.. . Šupak joj se toliko navlažio. Nikad to nisam osjetio. Ja sam je počeo nabijati sve jače, a ona se stezala sve više. Počela je svršavati i samo je pala na trbuh. "Svrši u mene"rekla je iznemoglo. Kako joj se šupak sve više stezao počeo sam je puniti. Kad je to sjetila počela je mjesiti guzom. Nisam više mogao pa sam ga izvukao i bacio se pored nje. Ona me gledala sa smješkom i počela me ljubiti. Još smo malo tako ležali pa se ona obukla i otišla doma, a ja Tini u krevet. Tako je završilo moje ljeto puno avantura.. .

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija