Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Vruće ljeto 4

Ocjena: 3

Nakon vatrenog trojca s curom Tinom i njezinom frendicom Leom bilo je vrijeme da nagradim Leu što je sudjelovala u provođenju mog plana za threesome. Lea je bila simpa cura. Volila je lude noći i vruće avanture, a i povrh toga dobar seks. Usput je bila i seksi. Mala sitna plavuša s isklesanim tijelom. Dobrom guzom, malim sisama i napućenim usnama. Baš je bila kao mala seks igračka.

Lea je opet došla do Tine i mene. Bilo je to par dana nakon trojca. Tini je još bilo neugodno, ali kad smo malo popili opustila se. I tako smo se opet zezali i kasnije oko ponoć krenuli gledati film. Razvukli smo kauč i prvo smo Tina i ja legli. Ona nije baš bila nesšto raspoložena. Počela ju je glava boliti i bila je mrzovoljna. Nakon što je to vidjela Lea koja je uvijek vesela ubacila se između nas i rekla nam što smo tako dosadni, misleći na Tinu. Okrenula se prema Tini, a prema meni se naprčila. Lagano se nabijala guzom u mene. Naravno da j bila raspoložena za seks. I tako smmo gledali film, a ja sam zavukao ruku u Leine gaće i lagano joj masirao guzu. Ona je sam bacila pogled prema meni i zagrizla usnu te zatim vratila glavu prema Tini. Počeo sam maziti Leu po šupku jer joj nisam mogao odstraga doći do pičke, a da nas Tina ne skuži.

Lea je lagano mjesila guzom. Polizao sam svoj prst i lagano ga ugurao Lei u šupak na što me ona zgrabila za kurac. Baš joj se sviđao moj poveći kurac. Pogledala me i rekla da prestanem jer će nas Tina skužiti. Nastavio sam joj mjesiti guzu, a ona se trljati lagano po mojem kurcu. U tom trenu Tina se samo digla na što sam se ja brzo odmaknuo od Lee. "Idem ja spavati, glava me boli" Tina je rekla. Otišla je spavati, a ja sam joj rekao da ću i ja doći brzo jer će i Lea ići doma. (moš mislit). Pozdravila se s Tinom i otišla. Napokon smo ja i Lea bili sami. "Koliko sam čekao da te izjebem. "rekao sam Lei na uho, a ona se samo smješila. Skočila je na mene i počela me bariti. Skinula mi je majicu i lizala me sve od vrata do gaća. Krenula mi je vaditi kurac, ali sam joj rekao da nemože. Prebacio sam je na stranu i skinuo joj hlačice i gaće i stavio joj 2 prsta u pičku i izvadio. Bila je mokra i zatim sam joj stavio to u usta da ih poliže. Obožavala je takve kinky stvari. Zatim sam joj stavio ruku na usta da se ne čuje kako stanje i počeo je ko manijak prstenjačiti njenu malu pičkicu.

Htio sam da squirta. Ubrzo je i počela. Sve je smočila. Tek sam tada skužio da sam se zeznuo jer će sve biti mokro ujutro i Tina će skužiti, ali bio sam prenapaljen u tom trenutku da uopće nisam razmišojljao o sutra. Nisam dao Tini da se pomakne nego sam samo izvadio svoj kurac i zajašio je iznad glave i stavio joj svoja jaja na facu. Počela ih je odmah cuclati. Imala je jako mala usta pa joj moj kurac baš i nije stao u usta, ali se svejedno trudila. Nabijao sam joj ga u usta i šamarao je malo po faci s njima. To ju je sve više napaljivalo. Rekao sam joj da se ustane i sjedne mi na facu. Prvo sam joj lizao šupak i svako malo joj zagurao jezik unutra, a za to vrijeme ona ga je meni drkala. Zatim se samo ustala i sjela se na moj kurac i tada je sve bilo izvan mojih ruku. "Stavi mi prst u šupak" rekla je. Stavio sam joj ga u guzu i istovremeno je nabijao i sve snage. "Hoću da me jebeš u moju malu guzu. Okej? "volila je tepati dok je jebem. Ona se okrenula i naprčila, a ja sam joj ga polako stavljao u guzu.

Bila je toliko uska da mi je jedva glavić ulazio. Ona je sam primila svoje guzove i raširila ih. Znala je što radi. Napokon je ušao. Lagano sam joj ga gurao da je ipak ne ozljedim. Ona se odjedanput počela sama nabijati i to sve jače i jače. Počela je stenjati tako glasno da sam joj zagurao njezine gačice u usta da nas Tina ne čuje.. . Šupak joj se toliko navlažio. Nikad to nisam osjetio. Ja sam je počeo nabijati sve jače, a ona se stezala sve više. Počela je svršavati i samo je pala na trbuh. "Svrši u mene"rekla je iznemoglo. Kako joj se šupak sve više stezao počeo sam je puniti. Kad je to sjetila počela je mjesiti guzom. Nisam više mogao pa sam ga izvukao i bacio se pored nje. Ona me gledala sa smješkom i počela me ljubiti. Još smo malo tako ležali pa se ona obukla i otišla doma, a ja Tini u krevet. Tako je završilo moje ljeto puno avantura.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina