Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruće ljeto kod ujne

Bilo je to jako toplo ljeto i moja cura Marijana i ja smo pozvani od strane njezine ujne na manje "ljetovanje" od nekoliko dana. Iako sam ja imao 21 a ona 22 godine to je već bila jako ozbiljna veza od 4 godine, srednjoškolska ljubav i jako aktivna veza u isto vrijeme. Kao studenti smo živili u istom udaljenom gradu, svatko je imao stan koji je rentao i jebali smo se neprestano. Ona je imala zaista veliko i fino dupe i uživala je u jebanju, bila je nezasitna a meni kao napaljenom studentu to naravno nije smetalo, doslovno kurac nisam vadio iz nje i svaku noć se znalo šta slijedi. Imali smo brutalan seks, i ja i ona smo volili divlji seks i bili smo jako slobodni, svašta se tu radilo i uvijek je bilo popraćeno sado-mazo riječima.

Ipak da ne odem predaleko od teme.. . ljeto, sunce, more, vrućina.. . stigli smo u Dalmaciju i bus je stigao točno u podne i krenuli smo prema ujninom stanu. Nosio sam 2 kofera i jednu veliku torbu i proklinjao sam i nebesa i sunce i sva svemirska tijela i planete zbog nepodnošljive vrućine dok je ispred mene hodala ona. To me u stvari i držalo smirenim, taj pogleda prema njezinoj finoj, obloj guzici koja je mlatarala ispod ljetne haljinice i kao da mi je govorila "Večeras me prčiš! ! ! ". I tako dok smo hodali, u svoj toj mojoj mašti i zamišljenosti odjednom sam začuo glas "Ooo Marijana, ljepotice moja! ", bila je to njezina ujna koja nam je išla u susret i koju sam doduše već bio upoznao ali davno i kada sam je ugledao nakon dugo vremena očarala me. Nabacila je koji kilogram, inače je bila jako mršava, i izgledala je jako privlačno, nosila je kratki bijeli šorcić i svijetloplavu tregeraču iz koje su virile njezine velike sise. Nakon pozdrava krenuli smo dalje prema stanu i tada sam ugledao ujninu guzicu, bila je tako dobra, velika i obla da sam momentalno doživio erekciju. Kurac mi se dignuo i kako sam nosio kofer i torbu u lijevoj ruci a drugi kofer u desnoj nisam mogao "intervenirati" a pomalo sam već bio zaostao za njima i baš u tom trenutku se okrenula njezina ujna i ugledala je moj kruti kurac. Bilo mi je jako neugodno što je i ona primjetila i jako se brzo okrenula prema naprijed bez izgovorene riječi, Marijana nije ništa vidjela i tako smo mi polako stigli do zgrade i ušli u stan. Ujna je produžila u kuhinju kako bi započela pripremati ručak a Marijana je samo kratko rekla da ćemo mi ući u sobu raspremiti stvari i malo odmoriti sa čime se ujna složila.

Kada smo ušli u sobu cura je primjetila moj polukruti kurac koji je još uvijek stršio u šorcu uz desnu nogu i istog trena ga je uzela u ruku preko robe. Ponovno sam osjetio kako se diže i ona je samo kratko i jasno rekla "Sada ćeš me izjebat kao kurvu! ". Nisam stigao ni odgovorit a već je glavić bio u njezinim ustima i lagano ga je cuclala pa zatim gurnula duboko u grlo. Bio sam na rubu, malo mi je falilo da joj napunim usta spermom i brže bolje sam ga izvadio. Iako je bila kurva i volila kurac više nego kruh nije volila kada bi joj svršavao u usta, više je volila da joj svršim po faci ili na sise. Nakon što sam izvadio već nabreklu kurčinu iz njezinih usta gurnuo sam je na krevet i ona je pala potrbuške i odmah sam vidio da je pička vlažna, gurnuo sam joj 2 prsta u pizdu i nakon toga sam ušao u nju. Uhvatio sam je za kosu i gurao joj kurac do kraja, duboko i snažno a ona ja zagrizla posteljinu kako bi utišala stenjanje. Bio sam dosta napet i nakon kraćeg vremena sam ga izvadio i rekao joj kako nije najbolja ideja da se jebemo dok nas samo jedna tanka vrata odvajaju od njezine ujne na što je ona odgovorila "Jebala bi se i ona sada da može! ". Rekla je kako je ujko otišao u Njemačku na privremeni rad i da nije tu i brže bolje uzela kurac u ruku i rekla da mi naređuje da je jebem dok ne svrši i da ne želi više čuti ni riječi. Gurnula me na krevet, sjela na mene, raširila je svoju pičkurinu i nabola se na kurac. Tako se dobro jebala da sam pomislio na trenutak pa tko ga šiša, dugo smo u vezi, sada ću je napunit spermom i onda sam je uhvatio čvrsto za bokove i počeo snažno nabijati kurac u nju te je ona započela svršavati i nekontrolirano stenjati. Ipak sam ga izvadio na vrijeme, ona je kleknula, stisnula svoje sisurine i svršio sam joj po sisama. Osjetio sam da je netko ispred vrata i u tom trenutku sam znao da je ujna prisluškivala njezino stenjanje i da je znala da smo se jebali.

Nakon 2-3 minute i nakon što je ona obrisala spermu sa sebe, začuli smo kucanje na vrata i ujna je upitala da li može ući, Marijana je rekla da samo malo pričeka i brzinom svjetlosti smo se obukli i pravili da raspremamo robu iz kofera. Ujna je provirila i upitala da li Marijana može otići do trgovine kako bi kupila umak od rajčice za tjesteninu na što je ona odgovorila da nije nikakav problem i potvrdno je klimnula glavom. Svi smo skupa izašli iz sobe i Marijana je napustila stan, prišao sam u kuhinju kako bih se napio vode jer sam ožednio kao pas od jebačine. Ujna se nasmijala i ironično me upitala "Je li vruće? ". Odmah sam znao na što misli i nisam znao što odgovorit, bilo mi je neugodno i kratko i ozbiljno sam odgovorio "Kao u paklu. " Pomislio sam pa možda ipak nije ništa čula i ne zna da smo se jebali prije nekoliko minuta i dok sam spustio čašu na radnu površinu već je bila kraj mene i šapnula mi na uho treptajućim, prigušenim i uzbuđenim glasom "Sada ćeš i mene izjebat! Odmah ovdje u kuhinji, na kuhinjskom stolu! ".

Iznenadio sam se i zjenice su mi se raširile i nisam mogao vjerovati što sam upravo čuo, pa zaboga to je ujna od moje cure.. . ali drugi glas u podsvijesti mi je govorio pa budalo to ti je oduvijek bio san, dobro izjebati neku milfaru, jednom se živi. Progutao sam knedlu u grlu i prvo što sam izgovorio je bilo "Moram do WC-a da ga očistim. ". Ujna je samo zagrizla usnu, nasmijala se pohotno i počela klimati glavom.. . sve se brzo zbilo i ona je već bila na koljenim i govorila mi je kurvastim glasom "Nećeš ti nigdje dragi moj, sad ću ti ga ja fino popušit i očistit! ". Stavila ga je u usta bez oklijevanja, dobro ga namočila i pokupila sve one Marijanine vaginalne sokove i sluz sa mog kurca. Iako sam tek bio svršio to me toliko napalilo da se kurac momentalno ukrutio, uhvatio sam je za potiljak i počeo joj nabijat kurac u usta, duboko u grlo, dok se ona gušila. Dok mi je pušila primjetio sam da je već skinula svoj kratki šorcić i da si polagano trlja pičku. Znala je šta radi i vidilo se da je prava iskusnjara.. . zatim sam je uhvatio za bradu, naglo podignuo i bacio je preko stola, ona je legla na stol i izbacila svoju veliku razvaljenu guzicu i jasno sam vidio kako joj se velike usne na pičketini razdvajaju. Kada sam ga stavio osjetio sam da je jako vlažna, bila je baš razvaljena i izjebana i kurac je samo kliznuo u nju a ona je uzdahnula. Jebao sam je tako dobrih 15 minuta i nisam bas bio osjetljiv jer sam već maloprije bio svršio što mi je dodatno pomoglo da je izjebem kvalitetno, ujna je stenjala kao kurva i iznenadila se koliko sam je guzio. Nakon što sam osjetio da je jako dugo svršavala izvadio sam kurac iz nje, uhvatio ga za glavić kako bih se suzdržao da ne svršim po kuhinji i onako sramežljivo na brzinu upitao gdje cu svršiti a ona nije čekala niti jednu sekundu i odmah ga ja stavila u usta i nastavila pušit. U tom trenutku sam mislio da ću eksplodirat, osjetio sam kako sperma prolazi kroz moj kurac i naglo puni njezina usta a ujna nije prestajala cuclat kurčinu. Sperma se prelijevala preko njezinih usana a ona je i dalje pušila. Bio je to definitivno najbolji orgazam u životu, cijelo tijelo i svaki mišić na mom tijelu je treperio u tom trenutku a ujna je osjetila da sam svršio u potpunosti i samo je nježno izvadila kurac iz usta i progutala spermu.

Taj dan nismo išli na more, nisam baš imao nešto snage, tako da kada se Marijana vratila u stan iz trgovine dogovorilo smo se da ćemo ostati odmoriti i napuniti baterije, ipak je putovanje bilo iscrpljujuće. :)

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija