Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruče ljeto sa Tanjom

Tanja i ja smo se nastavili seksati svaki dan i svaku večer. To je ostavilo i traga na meni, jer sam u kuhinji radio smanjenim intezitetom. Jedan dan mi je šef prišao i rekao:

- Mali ta će te mala doći glave, daj se probaj bar jednu noć naspavaj kako treba. Nisi skoncentriran na posao.

Složio sam se sa njim, a to sam rekao i Tanji istu večer. Snuždila se, ali je smireno rekla:

- Mislim da ti je gazda u pravu. Ajmo od sada svaku drugu večer, a ostatak ćemo se maziti i ljubiti, ha?
- Može -rekoh uz slijeganje ramenima- ako ti tako hoćeš.
- Naravno...još da se izrežeš u kuhinji pa da mene krive -rekla je sa širokim osmjehom.
- Baš tako, ja bi tebe okrivio -sad sam se i ja cerio, a onda sam ju počeo škakljati, te smo se ubrzo ljubili kao da nam je zadnje.

Ubrzo su Tanjine ruke bile na mojim bermudama i kurac mi je uskoro bio vani, tj u njenim rukama, a uskoro i u njenim ustima na moje oduševljenje. Svaki dan je pušila kurac sve bolje i bolje, a jezikom je činila čuda na mom glaviću i nikad nisam mogao dugo izdržati njeno pušenje. Uskoro je moja sperma punila njena usta i grlo, te sam osjećao na svom kurcu kako guta spermu jer ga nije vadila iz usta.
Nakon što mi je ispraznila kurac i jaja, podigla je glavu do mene i počela me ljubiti, a jednom rukom je i dalje drkala moj kurac. Ja sam zavukao svoju ruku ispod njene suknje i prstima sam vršljao po njenoj mokroj i vreloj pici. Prsti su mi bili mokri kao da su u vodi i znao sam da ću joj ga ubrzo staviti u nju.

Nisam trebao dugo čekati kad se ustala, zadigla suknju, skinula gaćice i opkoračila me, te se smjestila sa uzdahom na moj kurac. Malo se promeškoljila na njemu i onda smirila, a ja sam joj milovao guzu dok je ona mene ljubila i svojim jezikom tražila moj. U jednom trenutku se je moj prst našao na ulazu u njenu guzu, te sam, ne znam razlog, počeo milovati njen anus. Ona se je malo trgla i pogledala me je,a onda se osmjehnula i šapnula mi:

- Još nikad ništa nisam imala u njemu, ali.....možeš probati, ako želiš?

Kimnuo sam glavom i nasmješio joj se. Do sada sam samo čuo priče od dečki, starijih naravno, iz društva o tome kako je jebanje u guzu jako dobro jer su uži od pički i da se bolje svršava. Tako sam i ja malo uvukao prst kraj mog kurca u njenu picu koja ga je samo stiskala, te joj krenuo masirati anus. Ona je samo jecala i meškoljila se na mom kurcu, a kad mi je prst ušao unutra trgla se i malo odigla, ali se je brzo vratila natrag i prošaptala:

- Samo nastavi...

Ja sam sa prstom išao sve dublje u njenu guzu dok se ona odjednom nije počela tresti i grčiti uz čudan zvuk iz grla. Zabila mi je nokte u ramena, a na jajima sam osjetio poplavu. Još nikad do sada nije tako obilato svršila. Kad se smirila, zagrlila me je i rekla:

- Želim da me večeras jebeš u guzu, a pica neka odmara.
- Kako ti želiš...

Digla se sa mene, okrenula mi guzu ijako se nagnula naprijed te rukama raširila guzove, a ja sam ugledao nevini šupak u kojeg ću uskoro zabiti svoj tvrdi kurac. Od same pomisli na to počeo je sliniti na vrhu glavića, te sam pomislio da joj ga neću ni staviti, a već ću svršiti. Stavio sam prste u njenu mokru picu i jezikom počeo lizati njen anus. Uskoro sam mokre prste počeo uguravati u njenu guzu dok je ona tiho stenjala, a onda sam odlučio ugurati i svoj kurac. Stavio sam ga par puta u picu i onda namjestio na ulaz u anus. Počeo sam gurati, a ona je počela cviliti, a uskoro mi je nogu stisla svojim prstima kao kliještima i vrisnula kad sam ugurao glavić u njenu guzu. Dok je dahtala ja sam nastavio uguravati ostatak kurca u nju, a kad sam uspio ući do pola nisam mogao više izdržati i ispraznio sam se u njenu guzu. Sperma se cijedila iz njene guze i ona se je polako ispravila, te me pogledala suznim očima i tiho rekla:

- Uuuu kako ovo boli...mislim da neću moći sjesti uskoro..
- Izvini, ali nisam te mislio povrijediti. Ja.... -tu me prekinula poljupcem i rekla...
- Nema problema, ipak je ovo prvi put...ali ne i zadnji -namignula mi je i strastveno me zagrlila.

Ostali smo još neko vrijeme tako, a onda se vratili u kamp. Poslije su njeni starci otišli u Sloveniju, a ja sam praktički spavao kod nje u šatoru. Isprobali smo sve moguće poze koje su nam padale na pamet, ali onda je i ljetu došao kraj, te se morala vratiti kući. Oprostili smo se i obećali da ćemo se čuti barem jednom tjedno, ipak onda nije bilo mobitela, zar ne?!

Došao je tako i kraj desetog mjeseca, pa je i sezona bila gotova, te sam se i ja vratio kući u Zagreb. Kad sam došao već me je čekao poziv za vojsku, onu JNA, i to za dvanaesti mjesec, pa sam se odmah javio Tanji. Ona je već bila u Ljubljani na fakultetu, te me pozvala da dođem do nje. Dogovorili smo za taj vikend, ponovo sam uzeo auto od starci i otišao za Ljubljanu. Jedva sam čekao da ju vidim, a čim smo ušli kod nje u iznajmljeni stan bili smo oboje goli. Nije bilo prostorije u stanu u kojoj se nismo pojebali. Ali smo nakraju ostali u sobi i plahte su bile mokre od našeg znoja i njenih sokova, te moje sperme. Prije nego sam otišao rekla je da moramo nešto napraviti. Ustala je i otišla u kupaonicu, te se vratila sa baby uljem za tijelo i špricnula si po ruci, te pružila bočicu meni, a meni počela utrljavati ulje po kurcu. Okrenula mi je leđa, te sam joj ja počeo utrljavati ulje u guzu, a onda je ustala i čučnula iznad mog kurca i spustila se sa svojom guzom na njega. Ulazio je polako, ali je ulazio. Ona se je nabijala sve jače na moj kurac, a pritom je sve jače stenjala. Ja sam joj trljao klitoris i gurao prste u picu koja je bila puna moje sperme, te je bila kombinacija ljepljivog i mokrog. Uskoro je vrisnula i počela se tresti, a iz nje je poletio mlaz po mom trbuhu i jajima. Bio sam malo iznenađen, ali sam svejedno osjećao kako mi stišće kurac svojom guzom, te nisam više mogao izdržati i počeo sam prazniti ostatke iz svojih jaja u njenu guzu. Bio nam je to klimaks cijelog ljeta i jeseni.

Pala je na mene i ostali smo tako zagrljeni, znojni i zadihani ležati sve dok se nije počeo spuštati mrak. Kad smo se uredili i otuširali pomogao sam joj spremiti stan, te smo se opraštali dugo na njenim vratima. Čekala me nova avantura, ali sam obećao da ću se javljati iz Skopja koliko god budem mogao.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija