Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Vruće noći i dani sa Violetom

Ocjena: 4

Čekao sam Violetin dolazak na riječkom autobusom kolodvoru, a za to vrijeme sam se prisjećao prošlih mjeseci video chata sa njom. Bilo je to intenzivno razdoblje međusobnog gledanja kako oboje masturbiramo i samozadovoljavamo jedno drugo. Naravno uz njeno glsano stenjanje u kameru i korištenje raznoraznih igrački. Koje je uzgred obožavala. Čak sam morao i ja izabrati tri koje mi se najviše sviđaju. I sad sam se nasmiješio kad sam se sjetio njenog oduševljenja kad sam izabrao njih tri, očito su i njoj bile najdraže.

Uskoro je stigao autobus i putnici su počeli izlaziti. Tražio sam pogledom Viki, a onda njen grleni usklik mog imena i potpuno plava cura mi se bacila oko vrata. Ljubili smo se, a onda sam joj pogledao kosu, a ona se nasmijala:

- Ovo sam jučer napravila.. malo promjene -rekla je kao da se opravdava.
- Meni je super -rekao sam i primio je za stražnjicu ispod jakne, pa se priljubila uz mene osjetivši pritom moj tvrdi kurac preko hlača.
- Mmmm.. netko je jako napet..
- Hajde da uzmemo stvari i idemo. -rekao sam i uzeo njena dva kofera, pa smo autom otišli do Opatije.

U autu mi je rekla da frendici uopće nije rekla da će doći, te da ni ne namjerava. Jednostavno je željela uživati sa mnom. Samo sam se nasmiješio jer znam da mi je prijetila da neću moći hodati kako će me iscijediti. Nakon nekih pola sata vožnje smo stigli u Opatiju i došli kod mene. Rekla je da mora pod tuš, a onda smo išli pojesti nešto, pa se vratili u stan. Onda sam joj pomogao da se raspakira, a pritom sam otkrio one tri sexy igračke. One meni omiljene. Pogledao sam ju, a ona se nasmijala i gurnula me na krevet i počela se polako skidati. Radila je to kao da izvodi striptiz, zavodljivo i napaljujuće. Uskoro je bila potpuno gola, a njene gaćice i grudnjak na mom licu. Gaćice su mirisale na njenu mokru picu i kurac je samo bujao u gaćama.
Otkopčala mi je remen na hlačama i povukla ih na niže, pa sam samo podigao malo noge i skinula mi ih je. Nekako istovremeno sam ja krenuo skidati svoju vestu kad mi je krenula skidati bokserice koje je napinjao kurac. Malo me zacijelo pa samo prasnuli u smijeh, a onda je sačekala da skinem vestu, da bi mi nakon toga skinula gaće. Kurac se napet ljuljao naprijed nazad, a ona se sagnula i poljubila ga u vrh glavića, pa ga liznula, a onda se popela na mene uzimajući jedan vibrator, onaj sa širokom glavom, na baterije i malo zastala sa picom iznad mog kurca, protrljala usmine po njemu i nastavila se penjati dok mi nije sjela na lice. Sad mi je njena pica bila na licu i počeo sam ju odmah lizati. Čuo sam kad je uključila vibrator i krenula njime po sisama, a onda niz svoj trbuh do svog klitorisa. Dok sam ju lizao ona je glasno stenjala, a u par navrata sam osjetio vibrator na svom nosu ili ćelu. Nije joj trebalo dugo, mora da je zamišljala ovo u autobusu, te je počela svršavati. Tresla se na meni i njeni sokovi su se slijevali po mojim ustima i licu.

Malo je odmarala, a onda se okrenula na meni i legla na trbuh preko mene, te mi počela ljubiti i lizati kurac. Uživao sam dok sam joj lagano milovao guzu, a onda je opet uključila vibrator i osjetio sam ga na svojim jajima. Glavić i pola kurca su bili u njenim ustima dok je ona vibratorom prelazila po mojim jajima i šupku. Ovo je bilo ludo. Uhvatila mi je korijen kurca slobodnom rukom dok je glavić ostao u njenim ustima, te ga je počela drkati. Ova kombinacija je bila previše za mene i počeo sam svršavati direktno u njena usta. Nije se odmakla, već je sve progutala, a onda mi i isplazila jezik da mi dokaže to.

Zatim se sjela na moje noge, raširivši svoje i zabila si vibrator u mokru picu. Gurala ga je duboko dok je kolutala očima. Ja sam si malo drkao kurac dok sam ju gledao, a onda se uspravio i povukao ju na gore, te uzeo vibrator iz njenih ruku i sam ju počeo jebati njime. Raširila je ruke preko kreveta i sad je stenjala dok sam joj ja praktički zabijao vibrator do kraja u picu. Dotle mi je kurac postao ponovo tvrd, te sam izvukao vibrator i zabio joj kurac odmah do kraja u nju. Odmah sam ju počeo žestoko jebati, jer sam to jedva čekao. Ubrzo je ponovo doživjela orgazam, ali ja nisam posustajao već sam se nastavio zabijati do jaja u nju, dok napokon nisam i ja doživio još jedan vrhunac. Ispraznio sam se duboko u njenu picu, a i ranije mi je rekla da to mogu bez problema raditi, pa sam sad napravio to sa velikim olakšanjem.

Poslije toga smo ostali ležati umorni, što od seksa, a ona i od puta, pa smo uskoro oboje zaspali. Probudio sam se kasnije te večeri jer sam morao na wc. Viki je spavala, barem sam to mislio. Olakšao sam se u WC-u i oprao, a kad sam ušao u sobu čuo sam njen glas:

- Nadam se da si se dosta odmarao? -pogledao sam na krevet, a ona je ležala na boku guravši si jedan manji vibrator u guzu- Obećala sam ti zadnji put guzu, pa da održim obećano.

Nisam ništa rekao, govorio je moj kurac umjesto mene. Dizao se kao da je kvasac u njemu, a Viki se zadovoljno nasmiješila i legla na trbuh. Polako sam prišao do kreveta i popeo se na njega između njenih nogu i vidio da se guza sjaji od vazelina ili neke druge kreme. Primio sam onaj vibrator i polako ga izvukao iz njenog šupčića, pa ga stavio sa strane, a ja se odmah smjestio iza nje i stavio svoj široki glavić na ulaz. Krenuo sam ulaziti, ali je išlo teško. Bilo je jako usko, a i glavić mi je jako širok. Nakon nekoliko pokušaja je napokon ušao uz njen vrisak i glasno bolno stenjanje, ali nije mi dala da stanem, već mi je rekla da joj vibrator zabijem u picu i da ga uključimo. Rečeno učinjeno, i sad su joj obje rupice bile zauzete. Jebao sam ju polako osjećajući onaj vibrator na svom kurcu kako drnda u pici. Povremeno bih pljucnuo na guzu da malo podmažem i nastavljao bih sa jebanjem. Trebalo je dobrih dvadesetak minuta bolnog uživanja za Viki da svršimo oboje. Ovaj put je tako jako svršila da je onaj vibrator ispao iz pice. A moj kurac je napravio zavidnu rupu u njenoj guzi koja je sad bila bijela od moje sperme.

Za danas nam je bilo dosta, a ona je poslije još pola sata sjedila u toploj vodi kojom je napunila kadu, dok sam nam ja naručio klopu.

Naredni dani su nam prolazili u seksu, šopingiranju, klopi, ponekom izlasku u kino, ali uglavnom u seksu. Sad se navikla i njena guza na moj kurac, pa nije bilo više nekih bolnih jebanja. Sad je ona mene pozvala kod sebe u Novi Sad u želji da mi se oduži, a i da upoznam njene starce. Oboje mislimo da imamo nešto ozbiljno, ali vrijeme će tek pokazati. Dok je seksa i ljubavi nema problema.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija