Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Vruče noći sa Lorenom

Ocjena: 3

Bio je već skoro kraj osmog mjeseca kad sam ponovo došao kod Lorene u Poreč. Cijela ekipa je još bila tu, pa smo nastavili ponovo sa zabavom. Lorena mi je rekla da me ekipa odlično prihvatila, a cure su rekle da im falim. Na moje pitanje:

- I šta si im ti rekla? -samo je frknula s nosom i tiho rekla.
- Da te se klone jer će biti razbijenih noseva.. -nakon tih riječi je prasnula u smijeh, koji je doveo do novog i dugog poljupca, te njenog hvatanja mog kurca i tihih riječi- Kako te želim.. odmah i sada..

Nismo više čekali, već smo završili u njenoj sobi na uredno složenom krevetu. Sad nismo vodili računa da li smo glasni ili ne, jer su joj starci radili, pa je cijela kuća bila nama na raspolaganju. Brzo mi je skinula majicu dok sam ja njoj otkopčavao grudnjak koji je danas nosila iz meni nepoznatog razloga, iako je većinu vremena preko ljeta bila bez njega. Oslobodivši joj sise okova brzo sam ih počeo nestrpljivo mijesiti i stiskati, tako da je lagano zastenjala, pa sam malo zastao i pogledao ju:

- Jel te boli?
- Ma ne.. . ali samo ti nastavi.. -rekla je i počela mi otkopčavati bermude, pa ih je brzo povukla niz noge, a onda me gurnula natrag na krevet- Sad si najebao.. -rekla je tiho i krenula mi ljubiti gole noge od koljena prema naviše.

Gledao sam kako lagano jezikom ide po mojim ne baš dlakavim nogama i približava se mom kurcu koji se već dobro digao u svih svojih 22 centimetra. Došla mi je jezikom do jaja i počela ih lizati jedno po jedno, a meni su trnci prolazili skroz do mozga, pa mi se kurac samo trzao. Nastavila je sa lizanjem polako od jaja do glavića, da bi mi kurac polako nestao u njenim ustima. Osjećao sam se kao da tijelo nije moje, dok mi je kurac pulsirao, a ona mi noktima lagano grebla trbuh i noge. Nisam mislio da ću dugo izdržati u tom stanju, ali mi je ona pustila kurac i nastavila jezikom ići polako preko mog trbuha do mojih prsa, pa mi se kuracnakratko našao između njenih sisa koje su se klatile oko njega, a ona je polako išla sve više do mojih usana i gurnula mi jezik u usta, pa sam osjetio okus svog kurca u njenim ustima. Ljubili smo se hvatajući se jezicima po ustima dok je ona usput skidala i svoje gaćice, pa sam u sljedećem trenu osjetio njene prste oko svog kurca. Lagano ga je držala i pipkala po njemu, te sam u sljedećem trenutku na svom glaviću osjetio njene tople i mokre usmine, a zatim i vrelu picu kako obuhvaća moj kurac. Spustila se po njemu uz uzdah usprkos tomu što su nam usne još bile spojene. Polako se uspravila pa se nasadila do kraja na njega i lagano zadrhtala.
Počela se polako odizati i onda lagano spuštati niz njega uživajući sklopljenih očiju u osjećaju koji joj je izazivao. U jednom trenu je stavila ruku iza sebe, pa sam osjetio njene nokte na svojim jajima i kako ih lagano grebe dok se nabija na moj kurac. Zatim je rekla:

- Zadnji put si nakon duge nejebice svršio u mora, a danas ćeš sve isprazniti u mene.. . -zatim me poljubila jako strasno i počela se nabijati žestoko na moj kurac.

Pokušao sam joj uhvatiti sise i malo ih mijesiti, ali se ona nabijala tako žestoko da sam ubrzo odustao, a drugi razlog je bio taj što sam osjetio da mi dolazi i jednostavno sam se prepustio, te sam počeo špricati u nju svoju vrelu i prezagrijanu spermu iz svojih jaja. Kad je ona osjetila prve mlazeve samo je ciknula i stisla svoju picu oko mog kurca i počela svršavati. Imala je jake vaginalne mišiće, pa sam osjećao kao da mi je kurac u škripcu. Držalo ju je to dobrih tridesetak sekundi dok se napokon nije opustila, pa mi je kurac samo kliznuo iz njene pice skupa sa našim sokovima. Osjetio sam kako mi hlade sokovi područje oko jaja, a Lorena me ljubila kako se već dugo nismo ljubili. Nakon toga smo se nastavili maziti na krevetu a onda je rekla da idemo pod tuš, pa na plažu.

Ostatak dan smo proveli sa ekipom na plaži u zafrkanciji i dobrom provodu, a navečer smo za promjenu izabrali da budemo u jednom kafiću do kasno u noć, gdje smo mogli barem normalno razgovarati. Prošla je ponoć i već smo krenuli kući, pješice ovaj put, kad me Lorena pozvala da odemo do plaže. Nisam ništa govorio, već sam ju pustio da me vodi. Ubrzo smo došli do jedine šljunčane plaže između hrpe kamenja, pa smo se spustili skroz do mora. Skinuli smo tenisice i sad smo bosi gacali oprezno kroz vodu, da bi došli do kraja plaže i mobitelima si osvjetlili gdje da se sjednemo. Sjedili smo u tišini, a ja sam samo zagrlio Lorenu i ona se naslonila na mene, pa nakon nekog vremena pogledala u mene i tiho rekla:

- Volim te.. .
- I ja tebe.. -rekao sam tiho.

Poljubila me i okrenula se potpuno k meni, te smo se sad našli u klinču, a ona se odmah uhvatila mojih bermuda i počela ih skidati, pa izvukla kurac i kleknula, te mi ga počela pušiti i ubrzo ga je digla. Podigao sam sad nju i podigao joj suknju, te skinuo joj gaćice koje su bile mokre kao da je plivala u njima. Pomirisao sam ih, na što se ona slatko nasmijala, a onda joj prebacio suknju preko bokova i okrenuo ju guzom prema sebi, pa se sagnuo i počeo joj lizati picu. Stenjala je prigušeno, ali bi joj se povremeno oteo nekakav jecaj. Nisam više mogao čekati, pa sam se uspravio i svoj tvrdi kurac namjestio na ulaz u njenu picu. Polako sam ga gurnuo u nju i samo je prigušeno zastenjala. Primio sam ju za bokove počeo se zabijati u nju. Stenjala je dok su moja jaja lupkala po njenim nogama. Uto sam krajičkom oka primjetio nekakvu kretnju sa svoje lijeve strane, pa sam pogledao u tom smjeru i vidio dva mladca kako gledaju prema nama i drkaju kao ludi. Samo sam se nasmješio i počeo ga zabijati još jače u Loreninu picu. Ona je stenjala sve jače i jače, pa se počela tresti u orgazmu da bi me zalila svojim sokovima, a i ja sam osjetio da mi dolazi, te sam joj počeo zalijevati unutrašnjost pice svojom spermom. Pogledao sam u stranu prema onoj dvojici, te vidio kako su i oni počeli svršavati po kamenju na kojem su stajali, a onda se brže bolje pokupili. Ja sam se samo nasmijao, a kad me Lorena upitala što je smješno dok je navlačila gaćice, samo sam joj rekao da smo imali publiku dok smo bili u klinču. Pogledala je prema mjestu koje sam pokazivao i samo je promrmljala:

- Perveznjaci.. -zatim smo se uz smjeh udaljili do njene kuće, a ostatak noći proveli u njenom krevetu.

Narednih desetak dana je prošlo kao u trenu, pa sam morao natrag kući, jer su počele jesenske obaveze na fakultetu. Rekla je da će svaki vikend dolaziti do mene, pa da i upozna i ona moje starce. Na to smo se nasmijali, pa smo zaključili da se ponašamo kao da spremamo svadbu.

Nakon manje od dva mjeseca mi je javila da je u drugom stanju, a u njenom glasu se osjećao ushit. Bio sam malo zatečen, ali i oduševljen. Rekla je da je rekla starcima, a oni su bili sretni što će dobiti unuka ili unuku, pa nije bilo nikakvih problema što nismo bili u braku. Na moje iznenađenje i moji su sve mirno prihvatili. Za sada još ne planiramo vjenčanje, već ćemo pričekati da ja završim faks, pa onda polako i ostalo.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina