Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruče radno ljeto

Radio sam u jednom poznatom nudističkom kampu u Istri. Dok sam radio tamo nagledao sam se svačega.

Radio sam kao kuhar na vanjskom roštilju i bio sam mlad, ali i izrazito zgodan, te nisam bio stereotip kuhara.. . bucmast, povećeg trbuha i slično. Bio sam u naponu snage, visok skoro dva metra i, zbog toga mi je posebno drago, podebljeg i povećeg kurca.
Kako sam radio na vanjskom roštilju, tako sam se nagledao dosta golotinje. Mada je bilo neko pravilo da se u restoran ne dolazi gol, mnogi su to pravilo kršili. Nakon mjesec dana izmjenjivanja erekcije i osjećaja 'Kako netko to može jebat? ', ugledao sam nju. Ingrid, mladu majku sa dvogodišnjim sinčićem, ali najčešće samu sa njim, ili kad bi zaspao u kamperu, dolazila bi sama i na plaži restorana pijuckala neki koktelčić i čitala, ili se samo sunčala. Poslije sam saznao da je iz Njemačke, da je godinama u ovom kampu i da ima 28 godina, znači dvije više od mene.

Za razliku od mnogih njemica u kampu nije bila plavuša, već brineta, sa divnim sisama, čistom trojkicom, obrijanom picom i lijepom guzom. Kao da nikad nije rodila, osim što se vidjelo par strija na trbuhu i malo na nogama. Kad god bih ju ugledao osjećao sam da mi se kurac budi iako sam već prestao reagirati na golišave dame oko sebe.

Jedan dan u vrijeme ručka, sjedila je za stolom blizu roštilja, okrenuta prema meni i pokušavala klinca natjerati da jede, a što je ovaj stoički odbijao. Divio sam se koliko ima strpljenja sa malim, a kako sam govorio Njemački, razumio sam što mu priča. Rekla mu je da će ga poslati tati u Stuttgart ako bude zločest i da više nikad neće ići na more. Toliko se udubila u razgovor sa malim da je nesvjesno podigla nogu na klupicu, a ispod ljetne suknjice nije imala ništa, pa se i pica otvorila lagano. Kurac mi je isti tren zategao hlače i pregaču, pa sam po prvi put zahvaljivao svevišnjem što ju nosim, iako ju nisam baš podnosio previše.

Mali je napokon počeo jesti, na njeno olakšanje, a ja sam pozvao kolegu sa šanka da joj odnese piće u moje ime. Kad joj je objasnio da joj ja šaljem, pogledala me i nasmješila se, pa mi je nazdravila. Mislim da je i primjetila da ju gledam poskrivečki, jer je ubrzo nonšalantno podigla i drugu nogu i raširila ih. Sad joj se pica jako dobro vidjela, a moj je klipan htio eksplodirati u gaćama. Onda je spustila ruku između nogu i dok je hranila malog, pogledala me, namignula mi i počela si trljati klitoris. Ja nisam znao kud bih pogledao, a u gaćama strava. Nisam ništa pojebao već tri mjeseca od kako sam ovdje, tako da je prijetila blamaža.

Završila je sa jelom, izvukla iz torbe za plažu nekakav blokić i olovku, te nešto napisala. Kad je krenula sa malim došla je do mene i ostavila mi papirić na pultu, te mi poslala poljubac i namignula. Otišla je sa malim, a ja sam podigao papirić, a tamo je na Njemačkom pisalo "Ovo ti je moj broj.. .. nazovi me i dođi na piće kasnije, Ingrid. "

Jedva sam dočekao kraj smjene i na brzaka se otuširao, te ju nazvao. Odmah se javila i objasnila mi gdje je njen šator, pa sam nakon desetak minuta bio kod nje. Pozvala me tiho unutra, pa pokazala da mali spava, a onda smo sjeli za stol u vanjskom djelu šatora. Bio je okružen platnenom tendom, pa nas nitko nije ometao. Natočila nam je hladne pive i počeli smo razgovor i pohvalila je moj Njemački, a kad sam ju upitao zašto me je pozvala rekla je:

- Zgodan si, vidjela sam da me već neko vrijeme promatraš, ali nisam bila sigurna kako da ti priđem, a kad si mi poslao piće to je bilo to.. .
- Ahaa.. . -dodao sam olakšano- Pa mogla si priči, ne grizem.
- Hahaha.. . baš ništa ne grizeš? ! ? -upitala je kroz smijeh pogledavši me onako ispod oka.
- No dobro.. . ako baš treba nešto ugristi -sad sam se malo vadio iz situacije kroz smijeh, pa sam inja nju upitao- Samo ne znam na šta konkretno misliš?
- Paaa.. . -primila se za gole sise- da li bi njih volio grickati, ha?
- Još kako.. -rekao sam i osjetio kako mi kurac ponovo buja u kupaćim gaćama, a i ona je to primjetila, pa je ustala i prišla mi i ponudila mi jednu sisu.

Liznuo sam ju i malo poljubio, a ona je duboko uzdahnula:

- Mmmmm.. da to joj radi.. . to njoj treba.. . samo naprijed..

Mrsila mi je kosu dok sam joj ljubio i lizao sisu, a onda sam ju obgrlio i privukao k sebi, a ona je pritisla moju glavu uz svoje sise. Jednom rukom sam ušao između njenih nogu i prošao po njenoj dobrano mokroj pici. Prst mi je samo skliznuo u nju, a ona me samo čvršće pribila uz sebe i tiho mi rekla:

- Daj, jebi me.. . odmah.. . brzo..

Sagnula se i odvezala mi kupaće, te ih povukla niz noge, a moj klipan je ispao u punoj debljini i dužini, a kod nje izmamio jedan tihi:

- Ohhh.. Mein Gott.. . Kako je velik.. -uzela ga je u ruke i počela ga je drkati, a onda se sagnula još više i uzela ga u usta, a ja sam ju jebao sa dva prsta u picu koja je samo šljapkala.

Odmakla se i opkoračila me, te se odmah spustila po cijeloj dužini kurca, tako naglo da je stolica zaškripala i zabrinuo sam se u njenu sigurnost. Duboki uzdah joj se oteo iz grla i nadao sam se da nas neće nitko čuti, jer se nismo smjeli petljati sa gostima kampa. Počela je vrtjeti bokovima i osjetio sam kako me picinim mišićima steže oko kurca. Uhvatio sam joj sise i počeo joj grickati bradavice naizmjence jednu pa drugu. To je izgleda djelovalo na nju, pa se počela nabijati na kurac, a s obzirom da sam toliko dugo apstinirao znao sam da neću dugo izdržati, pa sam joj to i rekao, a ona meni:

- Samo ti svrši.. ne smeta mi..

I nastavila se nabijati, a ja sam uskoro počeo prazniti svoja jaja duboko u njenoj pici, a nakon toga je i ona svršila. Ostali smo tako sjediti, ona me zagrlila i samo ljubila, a onda rekla:

- Oh kako mi je ovo trebalo, da samo znaš.. .
- I meni isto.. . nisam se poseksao već tri mjeseca, a tebe sam sanjao zadnjih mjesec od kako si došla..
- Vauu.. . tri mjeseca? ! ? ! Tako zgodan dečko? A ja sam ti pred rastavom i ovo je inače mjesto od mojih starci, pa sam došla ovamo sa malim dok se stvari ne riješe u Stuttgartu, a i oni će doći sljedeči tjedan, pa će čuvati Bastiana.
- Znači bjegunka.. . -tu smo se oboje nasmijali, a onda je ustala, pa smo ustanovili sa mi je kurac još tvrd.
- Ahhh.. . pa ne možeš ovako ići van.. . -klekla je i počela mi ga pušiti, te masirati jaja.

Radila je to tako dobro da nije trebalo više od pet minuta da joj ponovo ispucam salvu, ali sad duboko u usta. Zagrcnula se količinom, ali je sve uredno progutala, a to je imalo i učinka jer mi se kurac napokon spustio. Ja sam joj pomogao da ustane, a tada smo primjetili da joj se niz unutarnju stranu nogu cijede sokovi i moja sperma. Ona je i nevjerici pogledala noge i zatim mene, pa rekla:

- Ohhh.. . pa tebe ću morati prazniti svaki dan.. . -namignula mi je i onda mi dala jedan vruči poljubac, tj uvalila mi je jezik, pa sam osjetio okus svoje sperme u njenim ustima, a to mi je bilo prvi put i nije bilo loše.

Ja sam joj stisnuo guzu, pa smo se dogovorili da se večeras vidimo u gradu i onda sam otišao.. . naspavati se.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija