Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Vruče radno ljeto

Ocjena: 5

Radio sam u jednom poznatom nudističkom kampu u Istri. Dok sam radio tamo nagledao sam se svačega.

Radio sam kao kuhar na vanjskom roštilju i bio sam mlad, ali i izrazito zgodan, te nisam bio stereotip kuhara.. . bucmast, povećeg trbuha i slično. Bio sam u naponu snage, visok skoro dva metra i, zbog toga mi je posebno drago, podebljeg i povećeg kurca.
Kako sam radio na vanjskom roštilju, tako sam se nagledao dosta golotinje. Mada je bilo neko pravilo da se u restoran ne dolazi gol, mnogi su to pravilo kršili. Nakon mjesec dana izmjenjivanja erekcije i osjećaja 'Kako netko to može jebat? ', ugledao sam nju. Ingrid, mladu majku sa dvogodišnjim sinčićem, ali najčešće samu sa njim, ili kad bi zaspao u kamperu, dolazila bi sama i na plaži restorana pijuckala neki koktelčić i čitala, ili se samo sunčala. Poslije sam saznao da je iz Njemačke, da je godinama u ovom kampu i da ima 28 godina, znači dvije više od mene.

Za razliku od mnogih njemica u kampu nije bila plavuša, već brineta, sa divnim sisama, čistom trojkicom, obrijanom picom i lijepom guzom. Kao da nikad nije rodila, osim što se vidjelo par strija na trbuhu i malo na nogama. Kad god bih ju ugledao osjećao sam da mi se kurac budi iako sam već prestao reagirati na golišave dame oko sebe.

Jedan dan u vrijeme ručka, sjedila je za stolom blizu roštilja, okrenuta prema meni i pokušavala klinca natjerati da jede, a što je ovaj stoički odbijao. Divio sam se koliko ima strpljenja sa malim, a kako sam govorio Njemački, razumio sam što mu priča. Rekla mu je da će ga poslati tati u Stuttgart ako bude zločest i da više nikad neće ići na more. Toliko se udubila u razgovor sa malim da je nesvjesno podigla nogu na klupicu, a ispod ljetne suknjice nije imala ništa, pa se i pica otvorila lagano. Kurac mi je isti tren zategao hlače i pregaču, pa sam po prvi put zahvaljivao svevišnjem što ju nosim, iako ju nisam baš podnosio previše.

Mali je napokon počeo jesti, na njeno olakšanje, a ja sam pozvao kolegu sa šanka da joj odnese piće u moje ime. Kad joj je objasnio da joj ja šaljem, pogledala me i nasmješila se, pa mi je nazdravila. Mislim da je i primjetila da ju gledam poskrivečki, jer je ubrzo nonšalantno podigla i drugu nogu i raširila ih. Sad joj se pica jako dobro vidjela, a moj je klipan htio eksplodirati u gaćama. Onda je spustila ruku između nogu i dok je hranila malog, pogledala me, namignula mi i počela si trljati klitoris. Ja nisam znao kud bih pogledao, a u gaćama strava. Nisam ništa pojebao već tri mjeseca od kako sam ovdje, tako da je prijetila blamaža.

Završila je sa jelom, izvukla iz torbe za plažu nekakav blokić i olovku, te nešto napisala. Kad je krenula sa malim došla je do mene i ostavila mi papirić na pultu, te mi poslala poljubac i namignula. Otišla je sa malim, a ja sam podigao papirić, a tamo je na Njemačkom pisalo "Ovo ti je moj broj.. .. nazovi me i dođi na piće kasnije, Ingrid. "

Jedva sam dočekao kraj smjene i na brzaka se otuširao, te ju nazvao. Odmah se javila i objasnila mi gdje je njen šator, pa sam nakon desetak minuta bio kod nje. Pozvala me tiho unutra, pa pokazala da mali spava, a onda smo sjeli za stol u vanjskom djelu šatora. Bio je okružen platnenom tendom, pa nas nitko nije ometao. Natočila nam je hladne pive i počeli smo razgovor i pohvalila je moj Njemački, a kad sam ju upitao zašto me je pozvala rekla je:

- Zgodan si, vidjela sam da me već neko vrijeme promatraš, ali nisam bila sigurna kako da ti priđem, a kad si mi poslao piće to je bilo to.. .
- Ahaa.. . -dodao sam olakšano- Pa mogla si priči, ne grizem.
- Hahaha.. . baš ništa ne grizeš? ! ? -upitala je kroz smijeh pogledavši me onako ispod oka.
- No dobro.. . ako baš treba nešto ugristi -sad sam se malo vadio iz situacije kroz smijeh, pa sam inja nju upitao- Samo ne znam na šta konkretno misliš?
- Paaa.. . -primila se za gole sise- da li bi njih volio grickati, ha?
- Još kako.. -rekao sam i osjetio kako mi kurac ponovo buja u kupaćim gaćama, a i ona je to primjetila, pa je ustala i prišla mi i ponudila mi jednu sisu.

Liznuo sam ju i malo poljubio, a ona je duboko uzdahnula:

- Mmmmm.. da to joj radi.. . to njoj treba.. . samo naprijed..

Mrsila mi je kosu dok sam joj ljubio i lizao sisu, a onda sam ju obgrlio i privukao k sebi, a ona je pritisla moju glavu uz svoje sise. Jednom rukom sam ušao između njenih nogu i prošao po njenoj dobrano mokroj pici. Prst mi je samo skliznuo u nju, a ona me samo čvršće pribila uz sebe i tiho mi rekla:

- Daj, jebi me.. . odmah.. . brzo..

Sagnula se i odvezala mi kupaće, te ih povukla niz noge, a moj klipan je ispao u punoj debljini i dužini, a kod nje izmamio jedan tihi:

- Ohhh.. Mein Gott.. . Kako je velik.. -uzela ga je u ruke i počela ga je drkati, a onda se sagnula još više i uzela ga u usta, a ja sam ju jebao sa dva prsta u picu koja je samo šljapkala.

Odmakla se i opkoračila me, te se odmah spustila po cijeloj dužini kurca, tako naglo da je stolica zaškripala i zabrinuo sam se u njenu sigurnost. Duboki uzdah joj se oteo iz grla i nadao sam se da nas neće nitko čuti, jer se nismo smjeli petljati sa gostima kampa. Počela je vrtjeti bokovima i osjetio sam kako me picinim mišićima steže oko kurca. Uhvatio sam joj sise i počeo joj grickati bradavice naizmjence jednu pa drugu. To je izgleda djelovalo na nju, pa se počela nabijati na kurac, a s obzirom da sam toliko dugo apstinirao znao sam da neću dugo izdržati, pa sam joj to i rekao, a ona meni:

- Samo ti svrši.. ne smeta mi..

I nastavila se nabijati, a ja sam uskoro počeo prazniti svoja jaja duboko u njenoj pici, a nakon toga je i ona svršila. Ostali smo tako sjediti, ona me zagrlila i samo ljubila, a onda rekla:

- Oh kako mi je ovo trebalo, da samo znaš.. .
- I meni isto.. . nisam se poseksao već tri mjeseca, a tebe sam sanjao zadnjih mjesec od kako si došla..
- Vauu.. . tri mjeseca? ! ? ! Tako zgodan dečko? A ja sam ti pred rastavom i ovo je inače mjesto od mojih starci, pa sam došla ovamo sa malim dok se stvari ne riješe u Stuttgartu, a i oni će doći sljedeči tjedan, pa će čuvati Bastiana.
- Znači bjegunka.. . -tu smo se oboje nasmijali, a onda je ustala, pa smo ustanovili sa mi je kurac još tvrd.
- Ahhh.. . pa ne možeš ovako ići van.. . -klekla je i počela mi ga pušiti, te masirati jaja.

Radila je to tako dobro da nije trebalo više od pet minuta da joj ponovo ispucam salvu, ali sad duboko u usta. Zagrcnula se količinom, ali je sve uredno progutala, a to je imalo i učinka jer mi se kurac napokon spustio. Ja sam joj pomogao da ustane, a tada smo primjetili da joj se niz unutarnju stranu nogu cijede sokovi i moja sperma. Ona je i nevjerici pogledala noge i zatim mene, pa rekla:

- Ohhh.. . pa tebe ću morati prazniti svaki dan.. . -namignula mi je i onda mi dala jedan vruči poljubac, tj uvalila mi je jezik, pa sam osjetio okus svoje sperme u njenim ustima, a to mi je bilo prvi put i nije bilo loše.

Ja sam joj stisnuo guzu, pa smo se dogovorili da se večeras vidimo u gradu i onda sam otišao.. . naspavati se.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina