Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruče stoperke

Odlučio sam otići na more, sam, i to bez nekog određenog cilja, kamo me put odvede. Ionako svi kažu da je bitan put, a ne cilj. I tako sam se dan prije spakirao, pa rano ujutro lagano krenuo.

Odlučio sam se krenuti prema Dalmaciji, jer sam znao da je na Kvarneru, posebno u Crikvenici i bližim otocima kao u Zagrebu, pa sam zbog toga krenuo ka jugu. Istru sam obišao prošlo ljeto, a ove godine sam ju zaobišao zbog skupoće, baš kao i Dubrovnik. Nisam išao autocestom, već sam se držao stare ceste preko Karlovca i onda dalje preko Slunja i Like do Dalmacije. Bilo je ugodno za voziti, bez neke gužve, osim dostavnih kamiona, jer je bio još radni dan, ali sam znao da će popodne nastati stampedo prema moru kad ljudi završe sa poslom i počinje vikend. Došao sam negde iza Karlovca, točnije prošao sam Turanj kad sam primjetio dvije djevojke kako stopiraju. Možda bi i prošao, ali sam se zaželio nekog društva, pa sam stao nekih desetak metara dalje. Nisu odmah reagirale, ali je brzo ustala ona koja je sjedila na ruksacima i dala znak onoj što je stopirala, pa su brzo dotrčale do mene i upitale da li idem do Zadra. Samo sam rekao:

- Naravno, ulazite! -brzo su utrpale svoje stvari na zadnje sjedalo, pa se jedna sjela otraga, a druga na suvozačko sjedalo.

Upoznali smo se i saznao sam da se ona kraj mene zove Suzana, a njena frendica iza Marijana. Bile su studentice na pravu, pa su i išle zato tako kasno na more, a opet htjele su malo ići stopom jer im je bilo do avanture. Ja sam se nasmijao i samo rekao:

- A šta da ste naletile na nekog manijaka? -a one su malo šutile, pa se pogledale, pa je Marijana rekla.
- Tužile bi ga.. -tu smo svi prasnuli u smijeh, pa smo nastavili u veselom tonu.

Saznao sam da idu u Zadar, jer bi njihova ekipa trebala biti tamo, a one su saznale da se ja spremam za lutanje po Dalmaciji, a kako izgleda Zadar će biti prva točka mog putovanja. Svako toliko bi stali da popijemo nešto ili da cure obave toalet, jer je bilo jako vruče, pa smo pili jako puno vode i sokova, pa smo onda imali i potrebe. Jednom prilikom je Suzana došla do ruba, pa nije stigla ni otići daleko, već je samo čućnula kraj grma okrenuta prema autu, a vrata su ostala otvorena, pa sam lijepo vidio njenu malu dlakavicu i curak koji ide iz njene pice. Pogledala me i nasmješila se, te mi namignula, a onda se polako oblačila, pa sam imao nesmetan pogled na njen grmić i bijelu kožu njenog tijela. Marijana je za to vrijeme agano dremuckala, pa nije obračala pažnju na nastalu situaciju. Kad je ušla u auto Suzana mi je samo namignula i široko se nasmješila. Nastavili smo put, ali sam ju sada malo drugačije gledao, naročito moj kurac koji se bio protegnuo u kratkim hlačama, a Suzana je svako toliko bacila pogled na njega. Ubrzo smo ponovo stali nadomak Zadru, u Novigradu, pa smo išli nešto pojesti, a ja sam morao i na wc. Kad sam se vračao primjetio sam da se njih dvije nešto sašaptavaju, pa sam malo zastao i pričekao još trenutak ili dva pa došao tako da me vide. Brzo su prekinule razgovor, pa me obje dočekale sa osmjesima. Zatim smo krenuli dalje, a tijekom vožnje do Zadra napokon je počela Marijana, kao mačka ovo vruče kaše, da me nagovara da danas provedem sa njima dan na plaži. Malo sam se kao nećkao, ali sam ipak pristao, jer bi bio idiot odbiti takva dva komada.

I tako smo došli do grada, te sam ih dovezao do njihovog smještaja, a ja sam odlučio potražiti mjesto za sebe, ali nisu htjele ni čuti. Rekle su da sigurno ima mjesto za još jednoga u apartmanu. Suzana je otišla unutra kod frendica, dok sam ja Marijani pomogao iskrcati njihove stvari, a onda se pojavila Suzana i rekla:

- Kaže Matea da je sve krcato, ali da možeš prespavati samnom i Marijanom u sobi ako ti to nije problem? -pogledao sam ju, pa Marijanu, a obje su imale smješak na licu, pa sam samo kimnuo glavom.

Brzo smo se smjestili, pa se na brzaka presvukli, a onda otišli na plažu koja je bila nekih dvadesetak minuta vožnje od apartmana. Kupali smo se i zafrkavali, a u jednom trenu se Suzana bacila na mene u nekoj namjeri da me potopi, ali je to bilo malo vjerojatno, mada sam joj ja dopustio. Osjetio sam njene čvrste sise na svojim leđima, pa sam kao slučajno prošao rukom između njenih nogu pod vodom, a ona je samo stila moju ruku nogama i nije ju puštala, dok nisam izašao na površinu. tada sam samo malo protrljao njenu picu preko gaćica, a ona je samo prošaptala meni na uho:

- Ja bi nešto drugo u njoj.. -naslonila se na mene, a uto nam se pridružila i Marijana, pa sam osjetio njene sise na leđima, a bile su malo veće od Suzaninih.
- I ja isto.. -rekla je obgrlivši me rukama oko struka i prmivši me za kurac preko gaćica.
- Onda je bolje da nađemo neko mirno mjesto -rekao sam došavši do daha, a Suzana je samo kimnula i rekla da idemo natrag u apartman.

Imao sam osjećaj da smo se vratili u apartman brže nego smo išli na plažu. Nije bilo nikoga, jer je njihovo društvo još bilo na plaži, pa smo brzo bili u našoj sobi i počeli se međusobno skidati, pa je uskoro moj kurac bio u Marijaninim ustima dok smo se Suzana i ja ljubili. Milovao sam joj sise i rukom trljao picu koja je već bila mokra, a slankasti okus naših tijela samo nas je dodatno palio. Marijana mi je digla kurac do bola, a onda su me polegle na krevet na kojem su inače njih dvije trebale spavati, pa me Marijana zajahala i nabila se svojom uskom pičkicom na moj tvrdi i napeti kurac, dok se Suzana namjestila svojom picom na moje lice i sad sam ju lizao kao što se liže sladoled, a okus njene pice mi je i bio kao sladoled. Curilo je iz nje, dok mi je Marijana pokušavala slomiti kurac svojom picom i bjesomučnim nabijanjem. Doduše, ne za dugo, jer je ubrzo počela svršavati i grčiti se na meni, pa ju je Suzana brže bolje podigla sa mene i sad su zamjenile mjesta, pa je sad Suzana jahala na mom kurcu, a Marijanina mokra pica je bila na mom licu.
Suzana je imala drukčiji pristup, pa se polako dizala skoro do toga da mi je glavić bio opasno blizu toga da ispadne iz njen pice, a onda bi se spustila do kraja niz njega i skroz do jaja. Marijana se trljala po mom licu, a i moj malo hrapavi jezik na njenom klitu i u njenoj rupici u doveli do toga da još jednom svrši, ali ovaj put po mom licu. Halapljivo sam gutao njene sokove, dok sam osjećao kako mi se približava erupcija, pa sam odmaknuo Marijanu i rekao:

- Suzi svršit ću..
- Ooooo daaaaa.. . -rekla je i počela se još jače nabijati na mene, da bi uskoro počela ona svršavati, a kako mi je picom stisla kurac, tako sam i ja počeo svršavati u nju.

Špricao sam u mlazevima nakupljenu spermu, jer već nekoliko tjedana nisam ništa pojebao, a Suzana se tresla u vlastitom orgazmu. Čim se smirila Marijana ju je odgurnula sa mene, pa se bacila na lizanje mog kurca, a onda joj se i Suzana pridružila, pa mi se kurac nije stigao ni spustiti, već je i dalje stajao čvrst i spreman za dalje. Sad su se obje naguzile, a ja sam stao kraj kreveta i prvo sam ga stavio Suzani, pa ju jebao neko vrijeme, da bi ga onda izvukao i stavio ga Marijani. To je trajalo nekih dvadesetak minuta, a kad sam trebao svršiti zabio sam ga Marijani u picu, jer je tako htjela, pa sam sad nju napunio spermom.

Nakon toga smo malo odmarali, pa se otišli otuširati, a onda otišli do grada nešto pojesti. Poslije smo još malo lutali po gradu, obilazili kafiće, a onda se odlučili vratiti u apartman. Ekipa se upravo spremala van, ali su cure rekle da su preumorne, pa da će ostati u apartmanu, a njihovo je društvo otišlo van. Mi smo se povukli u sobu, upalili TV, ali je već nakon pola sata počeo nastavak onoga od popodne. Punio sam im pice i usta svojim sokovima, baš kao što sam i ja skupljao njihove sokove. Do kasno u noć smo se jebali, pa smo totalno iscrpljeni zaspali.

Drugi dan sam krenuo dalje put Šibenika, a sa curama sam se dogovorio da ih na povratku pokupim za Zagreb. Mene su čekala neka druga mjesta i nove avanture, a stare će pričekati jesen.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija