Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Vruće, sparno i znojno

Ocjena: 3

Volim ljeto jer nema one glomazne i teške odjeće, ne vadim se iz kratkih hlača ili kupaćih, te japanki. Najčešće vrijeme provedem na plaži samo sa ručnikom, a ponekad završimo u nekom od onih silnih beach barova koji su nicali kao gljive nakon kiše. Kako sam bio stariji, iako sam tek napunio 25 i ove godine završio faks, pa me čekala samo promocija na jesen, kao i većina mojih vršnjaka nisam imao posao, mada sam rekao da bi prihvatio bilo šta. Starci su mi bili, što bi se narodski reklo, potkoženi, pa kao nisam trebao brinuti za financije, barem kaj se tiče moje mame. Po starome je bilo ono, završio si faks, seli se. Ne mogu reći da se ne bi složio sa njime, ali situacija je bila takva kakva već je.

I tako sam se zaposlio preko ljeta kod jednog tipa koji je iznajmljivao pedaline, kajake i ležaljke. Naravno, njega nije bilo po cijeli dan, a pojavio bi se tek navečer da pokupi utržak i zaključa. Radili smo od 10 ujutro do 6 popodne. Bilo je OK, a radio sam sa još jednom curom. Ona je radila naplatu, a ja svu fizikaliju, naravno. Jedan dan, bio je stvarno paklenski vruć, ja i Nadia, kolegica, sjedili smo ispod suncobrana i pijuckali hladne Cole koje sam nam donio iz obližnjeg dućana, kad nam je došla vesela grupica od pet cura, strankinja, cca oko 20 godina, sportski građene i ne pretjeranih oblina. Kako su sve bile plave Nadia i ja smo zaključili da su skandinavke. A to nam je i potvrđeno par minuta kasnije kada su došle iznajmiti pedalinu, ali ne na sat, već na tri ili četiri, jer su se planirale malo sunčati. Upozorio sam ih na dobrom engleskom da pripaze jer je sunce izuzetno jako, a one su se samo smješkale, a kako mi je Nadia kasnije rekla, dvije su me praktički skidale pogledom. Ja kod Nadie nisam ništa ni pokušavao, jer je imala dečka, a i rekla je da nisam njezin tip, mada bi me rado potrošila za noć i to je to. Nije mi rekla koje su me odmjeravale, već se samo cerekala, i govorila da sam skužim koje su.

Već sam zaboravio na njih kad je Nadia nakon neka dva sata primjetila pedalinu samo sa jednom gore, pa mi je rekla. Bila je nekih tristotinjak metara od obale, pa sam uzeo jedan kajak i špagu, te krenuo do pedaline. Sunce je pržilo i oblaci u daljini su najavljivali moguću neveru. Veslao sam dok se ona pedalina nekako vrtila u krug. Nakon skoro desetak minuta sam došao do pedaline osjećajući kako me sunce prži po leđima i ramenima iako sam bio namazan uljem. Na pedalini je bila samo ona sa nekako najvećim sisama, trojka, od svih njih. Na moj upit gdje su ostale, samo je rekla da su one otplivale prema plaži jer im je bilo prevruće na pedalini. Samo sam odmahnuo glavom i pristao uz nju, te si vezao špagu za svoj kajak i pružio njoj drugi kraj špage da sa zaveže pedalina. I nju je sunce dobro spržilo jer je bila sva crvena, a izgleda i malo dehidrirala, jer je izgubila ravnotežu i pljusnula u more točno između kajaka i pedaline. Panično se počela hvatati za kajak i pedalinu, te sam skužio da nije baš neka plivačica i onda sam i sam skočio u more. Uhvatio sam ju oko struka i olako joj pomogao da se izvuče na pedalinu. Naravno da su moje ruke završile i na njenoj lijepoj guzi, i na sisama, ali nije rekla ništa. I sam sam se popeo na pedalinu, te sjeo uz nju, pa ju upitao na engleskom:

- Nisi baš neki plivač?
- Ne.. -otpuhivala je i duboko disala, pa nastavila- Grozim se velike dubine, a zato sam i ostala na pedalini dok su cure otplivale na obalu.
- I ostavile te da se pržiš na suncu.. -rekao sam gledajući njeno crveno tijelo i usput primjetivši da joj je badić proziran kad se namoči, pa su se lijepo vidjele bradavice na sisama i nazirala se pičkica kroz mokre gaćice, pa sam osjetio kako mi se počeo dizati.
- Oooo.. kako sam izgorila.. -kao da je tek sad postala svjesna situacije u kojoj se našla.

Prebacio sam ju nekako u kajak, jer nisam baš bio raspoložen da teglim i nju i pedalinu skupa. Kako u kajaku i nije baš bilo nekog mjesta, smjestila se ispred mene i praktički mi sjela u krilo. Nekako sam uspijevao veslati, a kako su se pritom njena leđa i guza trljale o moj kurac ovaj se digao u svoj veličini. U jednom trenutku se okrenula i škiljeći me pogledala i samo stavila svoju ruku iza leđa, te mi stisla kurac preko kupaćih. Lagano ga je drkala, a tih par stotina metara do obale su mi bile sad prekratke. Pedesetak metara prije obale sam svršio uz neko olakšanje i duboki uzdah, a ona se okrenula i nasmiješila mi se, a čim smo stali ja sam izašao i odmah otišao u dublje da privučem pedalinu, a i da malo ohladim kurac koji mi je lijepo izdrkala za vrijeme veslanja. Dok sam izlazio i ona je stajala uz Nadiu koja me gledala sa smiješkom i samo rekla:

- Vidim da si našao jednu od onih koja te gutala pogledom.. -pritom joj se pogled zadržao na mojim kupaćim gdje se kurac još nije spustio do kraja, a ja sam se samo nacerio.
- Čuj idem samo nju odvesti do hotela, jer ju je sunce šupilo, pa se odmah vratim..
- Ahaaa.. -samo je otegnuto rekla i odmahnula rukom i otišla do svoje stolice pod suncobranom, dok sam ja Bruni, kako se zvala plava dankinja pokazao prema autu, pa smo otišli.

Čim smo krenuli zamolila me da ju otpratim u sobu. Malo me iznenadilo, ali nisam ništa rekao. Ubrzo smo bili kod nje u sobi, sa hrpom ženskih stvari, haljina, cipela i ostalog po stolicama i podu. Zatvorila je vrata za mnom i odmah mi počela skidati kupaće. A onda se i ona riješila svog kupaćeg, pa sam ugledao njene lijepe sise i pičkicu obraslu plavim dlačicama, ali uredno podšišanu. Sjela je na krevet odmaknuvši nekoliko komada odjeće, te raširila noge i prstom me pozvala. Nisam oklijevao i već sam joj bio jezikom u pičkici. Stenjala je i uzdisala dok joj je crveno bijelo tijelo drhtalo od strasti. Bila je slankasta od mora i sokova, a nakon dvije minute sam prestao i uspravio se podignutog kurca, te ju opkoračio, a ona se oslonila na laktove i samo sam joj stavio kurac u usta dok su joj bradavice na sisama mlovale moje noge i jaja. Nije mi dugo pušila jer sam želio zabiti joj ga.

Sišao sam sa nje i povukao ju više na krevet, te se smjestio između njenih raširenih nogu i polako joj ga ugurao u iznenađujuće usku pičkicu. Nakon nekoliko uboda ušao sam sa svih dvadesetak centimetara kurca u nju i započeo brzinsko jebanje. Ipak sam se trebao vratiti na posao. Nakon par minuta mojeg žustrog jebanja svršila je dosta glasno i burno, uz dosta obilno svršavanje, a ja sam nastavio sa bušenjem njene pičkice još malo i onda ga nabrzaka izvukao iz nje i malo prodrkao, pa ju pošpricao po trbuhu i sisama. Znojan i praznih jaja sjedio sam na rubu kreveta, dok se ona ustala i uvalila mi jezik u usta. Malo smo se ljubili, a onda sam morao ići. Dogovorili smo se za večeras da izađemo van.

Narednih desetak dana sam se družio sa njom, a u međuvremenu sam pojebao još dvije njene frendice i to na nagovor Brune, koja nije imala ništa protiv, dapače, pridružila se, pa je to bilo definitivno preznojavanje i ne sjećam se da sam ikad imao tako prazna jaja. Ali definitivno nezaboravno ljeto.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija