Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vrući Božić

Imam 27 godina, po struci sam stolar, nisam se ženio, ali imam usputne vezice koje nikad nisu bile nešto ozbiljno. Prije par godina su mi starci stradali u prometnoj, pa sam ostao sam sa bakom. Roditelji su mi ostavili u nasljedstvo divnu kuću u planini, te sam ju odlučio renovirati kako bih ju iznajmljivao.

Postala je pravi biser. Dovoljna za šestoro ljudi, opremljena svime što je potrebno za ugodan boravak u planinama. Iznajmljivao sam ju redovno od kako sam ju sredio. Neke sam morao i odbijati jer sam bio bukiran skoro svaki vikend.

Tako ju je i jedan par rezervirao od Božića do Nove godine, što je meni odgovaralo, jer nisam morao trčati čistiti odmah nakon Božića.
Tri dana prije blagdana napadalo je oko metar snijega, tako da sam došao pripremiti kuću za goste. Očistio sam prilazni put od snijega i napravio mjesta da se auto može okrenuti, nacijepao drva za tjedan dana, promijenio svu posteljinu i provjerio frižider i zamrzivač.

Dan prije badnjaka nazvala me gospođa koja je iznajmila kuću za blagdane i rekla je da me čeka na benziskoj kako bi je odveo do kuće. Bilo mi je malo čudno što je govorila u jednini, a ne u množini, ali nisam ništa pitao.
Kad sam došao do benziske ugledao sam predivnu plavušu ranih tridesetih ili možda i mlađu, kako stoji uz malu Ford Fiestu. Upoznali smo se, te sam ju upitao:

- Vaš suprug ili dečko će doći, da ga pričekamo ili da odmah idemo do kuće?
- Ne...neće doći. Ja sam sama. Idemo do kuće, voziti ću za Vama.

Bilo mi je malo neugodno, ali nisam ništa više pitao, samo sam joj rekao da me slijedi.
Nakon dvadesetak minuta vožnje stigli smo do kuće. Pomogao sam joj sa stvarima, objasnio joj gdje je šta, pokazao joj kako što funkcionira, te sam se odvezao do grada.

Tijekom noći je napadalo novih tridesetak centimetara snijega, te sam nakon što su ralice očistile glavne ceste, ukrcao malu frezu za snijeg u terenac i krenuo do kuće kako bih očistio prilazni put.
Kad sam došao vidio sam da nema dima iz dimnjaka, te sam pomislio da još spava. Primio sam se posla, te sam nakon pola sata očistio prilazni put do kuće. Dok sam ukrcavao frezu u terenac otvorila su se vrata na kući i izašla je u trenirci na trijem, te me pozvala da dođem na kavu. Oklijevajući sam pristao, jer mi se žurilo do grada pošto sam imao još neke obaveze kod kuće.

Kad sam ušao vidio sam da je vatra u kaminu ugašena, ali bilo je toplo. Ona je sjedila na trosjedu sa šalicom kave u ruci. Sjeo sam u fotelju i primio drugu šalicu. Tek sada sam ju pogledao u lice i primjetio sam da su joj oči crvene od plača. Bilo mi je malo neugodno, ali sam ipak pitao:

- Nešto nije štimalo u kući? Vidim da ste uznemireni.
- Ne...ne sve je u redu...samo... - tiho je odgovorila - eto...vidim da si mlađi od mene, pa prijeđimo na ti, može?
- Može, naravno - odgovorio sam sa smješkom.

Sad se i ona nasmijala, sjetno, ali ipak se nasmješila.

- Lijepa ti je ova kuća, znaš. Baš ima neki prisni ugođaj. - opet sjeta u glasu.
- Da, ja sam ju sam uredio. Ja sam stolar pa znam sa drvom. - rekao sam nekako ponosno.
- Oooo...onda tvoja draga mora da je sretnica? - rekla je značajno me pogledavši.
- A neeee...nemam curu...samo onako, neke usputne veze, ali ništa ozbiljno - brzo sam odgovorio malo se zacrvenivši.
- Ahaaa...krasno znači...ovakav ljepotan nema nikoga - rekla je odmjerivši me od glave do pete.
- Hmmmm...a kako to da si ti sama ovdje, gdje je tvoj dragi? - nisam joj ostao dužan.
- Hja...kad uhvatiš zaručnika prije nego što ideš na romantični odmor u planine sa dvadesetogodišnjakinjom u krevetu, šta bi trebalo napraviti? Ovo sam uplatila ranije tako da nisam htjela otkazati, a i trebam se maknuti od svega iz svoje okoline.

Dok je to govorila ja sam sjedio zavaljen u fotelju i promatrao ju. Bila je pravi komad, i ovako u trenirki, razbarušene kose, nenašminkana, grudi su joj napinjale gornji dio trenirke. Pretpostavljao sam da je prirodna plavuša. Moj kurac se počeo buditi, te sam se malo premjestio u fotelji kako se ne bi vidjelo.

- Da li bi mi mogao naložiti kamin? - upitala je mazno.
- Da, naravno - požurio sam ustati kako se ne bi vidjela napetost u mojim hlačama.

Dok sam potpaljivao kamin klečao sam, te čuo korake iza sebe. Osjetio sam da je stala iza mene, a sljedeći trenutak sam osjetio njenu ruku na mojoj stražnjici kako ju lagano stišće i miluje. Sad mi je definitivno postalo pretijesno u hlačama. Kurac mi je pulsirao i jednostavno je morao van iz hlača. Lagano sam se uspravio, a ona nije micala ruku sa moje stražnjice. Lagano sam se okrenuo prema njoj, a njena ruka je sa moje stražnjice prešla na moj kurac. Počela ga je stiskati preko hlača, a svoje je grudi pritisnula na moje i usnama potražila moje. Utisnula mi je vruči poljubac i ugurala svoj jezik u moja usta. Obgrlio sam ju i primio ju za stražnjicu koja je bila podatna i čvrsta. Podigao sam joj gornji dio trenirke, te sam shvatio da ne nosi grudnjak. Njene grudi su bile savršene, čvrste sa tvrdim bradavicama koje sam osjećao kroz majicu, koju sam uz njenu pomoć skinuo sa sebe.
Pomogla mi je otkopčati i skinuti hlače, te je počela lagano drkati moj kurac koji je već bio spreman. Ljubeći mi gola prsa lagano je čućnula te stavila moj kurac u svoja usta i pružila mi je nezaboravno pušenje u životu. Svršio sam obilno u njena usta, a ona nije ispustila niti kap mojih sokova. Oblizujući se legla je na tepih kraj kamina, skinula donji dio trenirke sa gaćicama, te raširila noge i pozvala me da joj ližem picu.

- Liži je kao da ti je zadnja u životu...

Legao sam između njenih nogu i počeo joj lizati picu koja je već bila sva mokra. Cuclao sam klit, jebao ju jezikom, lizao ju sve do šupčića, prste sam gurao u obje rupice i jebao ju tako. Uskoro se počela grčiti i svršavati. Njena pica je postala izvor kojeg sam pokušao zaustaviti svojim ustima i jezikom. Gutao sam sve njene sokove.
Podigao sam se na koljena, podignuo njene noge na svoja ramena i ušao kurcem u njenu mokru i vrelu picu. Počeo sam ju jebati, ispočetka lagano da bih postepeno ubrzavao tempo. Ubrzo sam odlučio promjeniti pozu te sam ju okrenuo na bok, a ja sam legao iza nje te sam ju tako nastavio jebati.

Ovako sam imao priliku mijesiti njene božanstvene grudi. Nastavio sam ju pumpati ubrzavajući tempo, te smo ubrzo oboje svršili. Prolio sam svoje sokove po njenoj unutrašnjosti i privio se uz nju. Disali smo ubrzano oboje.
Milovao sam joj grudi i ljubio joj vrat i ramena, te sam odlučio probati nešto... Dok sam joj prstima obrađivao picu i guzu vidio sam da se nije protivila, te sam odlučio probati joj staviti kurac u guzu.
Izvukao sam ga iz pice i malo protrljao da ga učvrstim, te sam prste koje sam namočio u njenoj pici počeo stavljati u guzu i širiti ju. Ona mi je odlučila pomoći tako da je rukom raširila guzove, a ja sam namjestio svoj kurac na ulaz u guzu i počeo polagano ulaziti. Ona je samo tiho uzdisala svaki put kad bih ga gurao unutra, a kad sam ga ugurao do kraja i počeo ju jebati samo je rekla:

- Izjebi me....izjebiiiiiiii....

Nakon desetak minuta frenetičnog ritma oboje smo svršili...izvukao sam kurac i njene raširene guze i obrisao spermu koja se cijedila iz njene guze.

Ostala je ležati na tepihu dok sam se ja oblačio i promatrala me je svojim plavim očima.

- Kad se vračaš iz grada? Nadam se da ćemo provesti noć zajedno... - rekla je.

Obećao sam joj da se vračam čim riješim sve u gradu, te da ćemo večeras biti zajedno.
Obečanje sam izvršio, te smo proveli zajedno i Božić i Novu godinu, a sad će nam uskoro i vjenčanje....

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija