Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruči doček

Uspio sam izdržati do polovice desetog mjeseca bez Ingrid, iako smo se čuli skoro svaki dan. Ona je kod kuće pripremala ispite za jesenski rok, a ja sam se zabavljao za šankom u baru na moru.
Sad više nije bilo toliko posla, pa smo ostali samo kolega i ja, a bar je radio samo od podneva do deset navečer. Nije bila gužva, pa smo se mogli lagano pripremati za zatvaranje. Mada su moje misli bile uz Ingrid, jer mi je svako toliko poslala sliku svoje pice ili sisa, a uz jednu je napisala: 'Malo te varam ;)' a na slici si je gurala vibrator u picu, dok je iz nje curilo. Nisam joj ostao dužan, pa sam snimio mali video dok sam ga drkao i svršavao na sliku neke glumice u badiću koja je imala slićnu kosu kao i ona, uz napomenu 'Bez brige.. i ja tebe ;)'

Shvatila je zafrkanciju, ali je rekla da bi rađe da sam svršio to u nju nego po nekakvim slikama iz časopisa. Rekao sam joj da se neću dirati dva tjedna kako bi bilo više za nju, a ona je samo rekla da me drži za riječ. A nakon krače stanke dodala.. kad ne može za kurac. Tu smo oboje prasnuli u smijeh, pa još malo razmjenjivali nježnosti preko telefona, tako da sam sad jedva čekao da se vratim u Zagreb.

I tako, došao je i taj dan. Stigao sam u Zagreb rano ujutro, jer smo se zadržali na oproštajnoj fešti, pa smo kolega i ja krenuli tek iza ponoći. Nismo žurili, jer smo popili, pa nismo htjeli da nas policija negdje zaustavi. Kolegu sam pustio u Karlovcu, pošto je on išao za Sisak, a ja sam nastavio za Zagreb. Bilo je oko pola pet ujutro kad sam stigao kući. Otuširao sam se i otišao spavati. Probudio sam se oko 14 sati i vidio poruku na mobu, da dođem poslije 18 sati do Ingrid. Imao sam još dosta vremena, pa sam se najeo i otuširao, te otišao do ekipe iz kvarta. Ostao sam s njima do 18 sati, a onda polako otišao do Ingrid. Bila je već kod kuće i to sama. Kad sam pozvonio čuo sam samo 'Naprijed! ! ! ! '. Samo sam se nasmijao kako je zaurlala to, pa sam ušao, a ona je viknula iz sobe 'Zaključaj! ! ! ', tako da sam se vratio do vratiju i zaključao. Krenuo sam prema glasu i sobi, a kad sam ušao skoro sam opao na stražnjicu. Ingrid je ležala na krevetu potpuno gola, ako izuzmemo hrpu ružinih latica na njenim preponama i sisama. Okolo su bile upaljene svijeće, a neke su bile mirisne. Čista romantika, nema šta.

- Hajde dođi više.. već mi je prevruće između nogu.. -rekla je mazno raširivši ruke, pa se par latica sa njenih sisa spustilo na krevet.
- Pusti me da uživam u trenutku.. -rekao sam smješkajući se, dok sam skidao jaknu sa sebe, a onda polako i sve ostalo, tako da sam ubrzo ostao potpuno gol, a kurac mi je već stršao u zrak od napetosti.

Prišao sam krevetu i legao kraj nje, pa sam ju počeo ljubiti po usnama, licu, vratu i polako se spuštao na njene sise. Uzdisala je i širila noge, ali ja se nisam još žurio dolje. Mrsila mi je kosu i drhtala dok sam joj cuclao i grickao bradavice, a onda sam se napokon počeo spuštati niz trbuh do njene vrele pice. Možda je bilo presudno njeno guranje moje glave na niže, ili sam ju toliko želio, ali svejedno sam uskoro bio između njenih nogu i nakon što sam se riješio ružinih latica koje su se zalijepile za njenu picu, zaronio sam jezikom između njenih usmina. Stenjala je i uzdisala kako sam ju lizao, a kad sam počeo lizati i grickati klit svršila je uz glasni vrisak i jake trzaje, te je počela špricati iz pice. Dahtala je dolazeći do daha, a onda prostenjala:

- Šta mi radiš.. šta mi radiš.. .

Ja sam se polako uspravio i popeo preko nje, pa sam sad bio između njenih nogu dok me je ona grlila i ljubila, a ja sam rukom polako usmjerio kurac u njenu picu i samo ga polako gurnuo unutra. Zastenjala je dok me je ljubila, a onda mi prošaputala:

- Jebi me i napuni me.. .

Počeo sam ju polako jebati i ulaziti polako do kraja u njenu picu da osjeti moj cijeli kurac, a onda sam počeo postepeno ubrzavati i zabijati joj ga sve jače i jače. Čulo se samo kako se naša tijela sudaraju i kako ona stenje pri svakom mom ubodu u njenu picu. Kako sam ubrzavao ubadanje u njenu picu, tako sam se odigao na ruke i sad sam joj ga zabijao do jaja u picu. Zadigla je noge u zrak i obgrlila me njima, a ja sam se bližio vrhuncu dok je ona ponovo svršavala. Uskoro sam počeo špricati spermu u njenu picu, a ona je vrisnula i zabila mi nokte u leđa, dok je glavu zabila u prostor između moje glave i ramena, te se grčila u orgazmu. Ja sam se praznio u trzajevima, a sperme je bilo za izvoz i sad je već curilo sa strane kad bi izvlačio kurac van. Oboje smo bili bez daha i sad smo ležali mirno na krevetu milujući se i ljubeći.

Nakon kračeg odmora se uspravila i spustila do mog kurca koji se već opustio i sad ga je ljubila i lizala, te se spuštala do jaja, pa i njih uvlačila u usta i lizala. Nije trebalo dugo da se kurac ponovo digne, a ona se odmah prebacila na mene i zajahala me smjestivši kurac u svoju picu, te se polako spustila niz njega. Kad je došla do kraja nagnula se nad mene i počela me ljubiti po prsima dok sam joj ja hvatao rukama sise i lagano ih mijesio. Uživala je u tome, pa se počela vrtiti na mom kurcu, trljajući svoju picu uz korijen moga kurca. Ubrzo se počela odizati na meni i nabijati do jaja na moj kurac. Zatvorila je oči i dahtala dok se nabijala na mene, pa je nakon desetak minuta počela svršavati, a meni je kurac i dalje stajao. Rekla je da ne može više se nabijati, pa sam ju polegao na bok i zadigao joj nogu, te joj ga s guza utjerao u picu. Primio sam ju za sisu i sad sam joj ga zabijao u picu zdušno. Jebao sam ju tako desetak minuta i onda, nakon što je ona ponovo svršila, i ja svršio u nju puneći ju ponovo svojom spermom.

Poslije mi je rekla da joj starci neće biti do nedjelje, pa smo se jebali cijelu noć, a ujutro je jedva ustala i otišla na faks, dok sam ja otišao kući naspavati se. Poslije sam otišao na jedan dogovor za posao, pa sam uskoro trebao početi raditi u jednom kafiću u centru. Poslije sam dobio poruku od Ingrid da je gotova sa faksom, te da ide doma, pa sam otišao kod nje i ponovili smo prethodnu večer, a za vikend ionako nije išla nikuda, pa smo se nesmetano nastavili jebati cijeli vikend.

I sada smo zajedno, a ona uskoro završava faks, pa se namjeravamo i vjenčati prije nego što odemo van, jer je dobila posao u Njemačkoj, pa ćemo tamo nastaviti naš život.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija