Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jutarnji fini dorucak

S terase se pruža beskrajan pogled na more. Soba s velikim prozorima, prozirno bijela i velikim krevetom u sredini sobe. Doručak je naručen i očekujem ga u sobi.

Za nekoliko minuta začuje se tiho kucanje na vratima. Ulazi mlad, zdepast momak u uskoj bijeloj majici na kojoj se ocrtava svaki mišić i s pripijenim hlačama na bokovima.

U trenu neka užas prođe mojim tijelom.

Sasha je bilo ispisano na kartici s imenom koje je nosio oko struka. Još se nešto ocrtavalo na tim uskim hlačama. Nehotice sam glasno uzdahnula.. . Sasha mi je zapela za oko, a ja nisam ni primijetila koliko sam oskudno odjevena. Gaćice i body shirt. Brzo sam skinula pokrivač s kreveta i obukla ga.

Tada je Sasha prvi put progovorila: "Da sam na tvom mjestu, ne bih pokrivala tako dobro i lijepo tijelo"!

Otišao je u krevet i sjeo pored mene, šuteći i samo me gledajući.

“Jesi li za malo zabave? ” upitao me.

Činilo se da moj pogled govori više od mog glasa.

Skinuo je deku s mene, stavio jednu ruku na moj bok i nježno me počeo ljubiti. Ahh .. . kako je dobro funkcioniralo. Prešao je vrhom jezika preko mojih usana, a zatim me nastavio ljubiti sa sve većim žarom. Samo sam se opustio i legao na krevet. “Sada ćeš uživati! ” rekao mi je.


U sekundi nam je oboma oslobodio odjeću. Rukama me nježno pomilovao po vratu i polako se spustio do mojih bradavica koje su već bile ukočene. Jezikom je lizao vrhove njezinih bradavica, sisao ih i grickao.

Stenjala sam od želje da ga imam.

Njegovi poljupci išli su niz moj trbuh do međunožja. Lagano sam raširila noge. Spustio se na koljena i počeo ljubiti moju natečenu macu. Noge su mi bile više skupljene nego raširene, a on je vrhovima prstiju raširio usne moje mačke i jezikom počeo raditi na klitorisu.

Kružio je oko njega i sisao ga, pomičući jezikom lijevo, desno, gore-dolje.. . Zastao je na sekundu da uhvati moj dah i stavio prst na njen klitoris. Počeo ga je masirati kružnim pokretima. To je povećalo pritisak i brzinu dok sam vrištala od užitka. Ponovno je sišao i jezikom ušao u mene. Moja pizza je bila tako mokra.. . Njegov jezik je ulazio i izlazio iz mene. Pojebao me jezikom! Stavio je srednji prst u mene i ubrzao tempo. Svršavala sam.. . Dok sam se još grčila od užitka, on je prišao i stavio mi svoj natečeni kurac u usta. Glava mu je bila mokra, a žile su mu se ocrtavale cijelom dužinom tog moćnog alata. Sisali su mu glavu i nježno povukli kožicu gore-dolje. Drkao sam i pušio u isto vrijeme. Tako je mlad i jak. Rukama mi je uhvatio glavu i polako mi je gurnuo u usta.

Jada su mu bila čvrsta, spremna eksplodirati. Povukao me do ruba kreveta. Moje dupe je bilo na samom rubu kreveta i tada mi je skupio noge i legao na bok. Moja maca i noge su bile skupljene i jednom me rukom uhvatio za bok, drugom za ramena i stavio glavu na rupicu moje mace. Ušao je plitko, samo glavom, i nastavio tako plitko u mene da je ubadao nekoliko minuta. Željela sam ga do kraja, ali nisam mogla raširiti noge. Ulazio je sve dublje i dublje, kružeći cijelo vrijeme u meni. Čim je pustio moj stisak ruke, okrenula sam se i stavila nogu na njegova ramena. Uhvatio me za bokove i snažno se zabio u mene. Udarci njegovog kurca postajali su sve jači i brži, a jaja su me udarala po guzici. Gurao se jako u mene, više nije izlazio, samo se gurao sve dublje. Pizza se počela stezati oko korijena pijetla i pulsirati.

Završio sam u naletu neizmjernog zadovoljstva. Ali nije stao. I dalje me jebao svom snagom dok mi se maca stezala i prstom mi je masirao klitoris. Vrisnula sam od želje da još jednom svršim. Sve je bilo u meni, a klitoris mi je bio natečen do točke da je puknuo. AHHH .. . još jedan orgazam. Izvadio je svoj kurac iz mene i počeo ga drkati snažno stišćući glavu. Zabacio je glavu, ispružio bokove i izdrkao je dok sam ga promatrala. Uživao je u pogledu. Sjeme je poletjelo i prosulo mi se po trbuhu, a ja sam njegov kurac stavila u usta i još malo ga sisao. Uživao je u pogledu. Sperma je poletjela i prosula mi se po trbuhu a ja sam njegov kurac stavila u usta i još malo ga sisao. Uživao je u pogledu. Sjeme je poletjelo i prosulo mi se po trbuhu, a ja sam njegov kurac stavila u usta i još malo ga sisao.Ležao je pored mene nekoliko minuta, držao me u naručju i milovao me po prsima.

Nježno me poljubio, obukao i poželio mi ugodan doručak. I uživao sam.. . kao nikad prije.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija