Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Jutarnji fini dorucak

S terase se pruža beskrajan pogled na more. Soba s velikim prozorima, prozirno bijela i velikim krevetom u sredini sobe. Doručak je naručen i očekujem ga u sobi.

Za nekoliko minuta začuje se tiho kucanje na vratima. Ulazi mlad, zdepast momak u uskoj bijeloj majici na kojoj se ocrtava svaki mišić i s pripijenim hlačama na bokovima.

U trenu neka užas prođe mojim tijelom.

Sasha je bilo ispisano na kartici s imenom koje je nosio oko struka. Još se nešto ocrtavalo na tim uskim hlačama. Nehotice sam glasno uzdahnula.. . Sasha mi je zapela za oko, a ja nisam ni primijetila koliko sam oskudno odjevena. Gaćice i body shirt. Brzo sam skinula pokrivač s kreveta i obukla ga.

Tada je Sasha prvi put progovorila: "Da sam na tvom mjestu, ne bih pokrivala tako dobro i lijepo tijelo"!

Otišao je u krevet i sjeo pored mene, šuteći i samo me gledajući.

“Jesi li za malo zabave? ” upitao me.

Činilo se da moj pogled govori više od mog glasa.

Skinuo je deku s mene, stavio jednu ruku na moj bok i nježno me počeo ljubiti. Ahh .. . kako je dobro funkcioniralo. Prešao je vrhom jezika preko mojih usana, a zatim me nastavio ljubiti sa sve većim žarom. Samo sam se opustio i legao na krevet. “Sada ćeš uživati! ” rekao mi je.


U sekundi nam je oboma oslobodio odjeću. Rukama me nježno pomilovao po vratu i polako se spustio do mojih bradavica koje su već bile ukočene. Jezikom je lizao vrhove njezinih bradavica, sisao ih i grickao.

Stenjala sam od želje da ga imam.

Njegovi poljupci išli su niz moj trbuh do međunožja. Lagano sam raširila noge. Spustio se na koljena i počeo ljubiti moju natečenu macu. Noge su mi bile više skupljene nego raširene, a on je vrhovima prstiju raširio usne moje mačke i jezikom počeo raditi na klitorisu.

Kružio je oko njega i sisao ga, pomičući jezikom lijevo, desno, gore-dolje.. . Zastao je na sekundu da uhvati moj dah i stavio prst na njen klitoris. Počeo ga je masirati kružnim pokretima. To je povećalo pritisak i brzinu dok sam vrištala od užitka. Ponovno je sišao i jezikom ušao u mene. Moja pizza je bila tako mokra.. . Njegov jezik je ulazio i izlazio iz mene. Pojebao me jezikom! Stavio je srednji prst u mene i ubrzao tempo. Svršavala sam.. . Dok sam se još grčila od užitka, on je prišao i stavio mi svoj natečeni kurac u usta. Glava mu je bila mokra, a žile su mu se ocrtavale cijelom dužinom tog moćnog alata. Sisali su mu glavu i nježno povukli kožicu gore-dolje. Drkao sam i pušio u isto vrijeme. Tako je mlad i jak. Rukama mi je uhvatio glavu i polako mi je gurnuo u usta.

Jada su mu bila čvrsta, spremna eksplodirati. Povukao me do ruba kreveta. Moje dupe je bilo na samom rubu kreveta i tada mi je skupio noge i legao na bok. Moja maca i noge su bile skupljene i jednom me rukom uhvatio za bok, drugom za ramena i stavio glavu na rupicu moje mace. Ušao je plitko, samo glavom, i nastavio tako plitko u mene da je ubadao nekoliko minuta. Željela sam ga do kraja, ali nisam mogla raširiti noge. Ulazio je sve dublje i dublje, kružeći cijelo vrijeme u meni. Čim je pustio moj stisak ruke, okrenula sam se i stavila nogu na njegova ramena. Uhvatio me za bokove i snažno se zabio u mene. Udarci njegovog kurca postajali su sve jači i brži, a jaja su me udarala po guzici. Gurao se jako u mene, više nije izlazio, samo se gurao sve dublje. Pizza se počela stezati oko korijena pijetla i pulsirati.

Završio sam u naletu neizmjernog zadovoljstva. Ali nije stao. I dalje me jebao svom snagom dok mi se maca stezala i prstom mi je masirao klitoris. Vrisnula sam od želje da još jednom svršim. Sve je bilo u meni, a klitoris mi je bio natečen do točke da je puknuo. AHHH .. . još jedan orgazam. Izvadio je svoj kurac iz mene i počeo ga drkati snažno stišćući glavu. Zabacio je glavu, ispružio bokove i izdrkao je dok sam ga promatrala. Uživao je u pogledu. Sjeme je poletjelo i prosulo mi se po trbuhu, a ja sam njegov kurac stavila u usta i još malo ga sisao. Uživao je u pogledu. Sperma je poletjela i prosula mi se po trbuhu a ja sam njegov kurac stavila u usta i još malo ga sisao. Uživao je u pogledu. Sjeme je poletjelo i prosulo mi se po trbuhu, a ja sam njegov kurac stavila u usta i još malo ga sisao.Ležao je pored mene nekoliko minuta, držao me u naručju i milovao me po prsima.

Nježno me poljubio, obukao i poželio mi ugodan doručak. I uživao sam.. . kao nikad prije.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija