Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruči rođendan

Navršavao sam 40 i namjeravao sam napraviti neku fešticu za familiju i par prijatelja, zajedničkih,od moje supruge i mene.
Pripremio sam sve, pa kako je bilo već skoro kraj proljeća, imali smo feštu vani na otvorenom, a ja sam pripremio roštilj i peku, pošto nas je bilo skoro četrdesetak, a supruga je spremila kolače.
Fešta je trajala već nekoliko sati, popilo se, krenula i pjesma. Moja supruga se pridružila ekipi sa pjesmom,pa sam ja morao pripremiti kolače i torte. Otišao sam u kuću i počeo izvlačiti sve iz hladnjaka, te slagati na tanjure, kad je u kuhinju došla moja šogorica, dvanaest godina mlađa od mene i šest od moje supruge. Upitala je:

- Trebaš pomoć? Vidim da je Marina u elementu, tako da od nje ništa -rekla je sa smješkom.

Znao sam šta misli, pa sam rekao:

- Može Bibi -to joj je bio nadimak od malena, nije ga baš voljela, ali ni prigovarala, barem ne meni- Daj posloži kolače na tanjure dok ja razrežem tortu na postolju.

Dok smo tako slagali sve na tanjure, par puta smo se dotakli, a u jednom trenu sam ju uhvatio sa rukom za stražnjicu, kad se naglo okrenula, a da ne sklizne po podu. Pogledala me i nasmješila se:

- Ooo...vidim da te refleksi još služe usprkos godinama -osjetio sam šalu i malo sarkazma u njenom glasu.
- Naravno, pa nisam ja za odbaciti -rekoh i namignuh joj.
- A da? -podbočila se sa rukama zamrljanim od čokolade- Da li si onda na svim područjima tako spretan i aktivan?

Pogledao sam ju zbunjeno, a u njenim očima se vidio neki čudan sjaj, dok je osmjeh bio na licu.

- Kako to misliš?
- Paaa...nisam ti kupila neki poklon, a moram ti nešto dat, a nadam se da voliš čokoladu? -sad se već smijala.
- Volim ja čokoladu, samo ne znam na šta konkretno misliš...
- Onda se strpi -rekla je i odnjela kolače van, a ja sam uzeo ostatak i otišao van.

Bilo je već prošlo 22 sata kad se posljednji iz ekipe udaljio. Ostali smo Marina, Bibi i ja. Pošto je Marina bila u elementu Bibi ju je odvela pod tuš i u krevet, a nakon toga se vratila u kuhinju da mi pomogne oprati suđe. Nakon nekih pola sata je iz frižidera uzela čokoladni preljev,pogledala me i tiho rekla:

- Za 15 minuta te očekujem u svojoj sobi da dođeš po poklon. -okrenula se i otišla njišući stražnjicom, dok sam ja gledao za njom opčinjen njenim riječima.

Konačno mi je došlo do glave o čemu ona govori, te sam odjurio u sobu da se istuširam pazeći da ne probudim Marinu, ali je ona tako čvrsto spavala i hrkala da ju ni topovi ne bi probudili. Spustio sam se ponovo u prizemlje u pidžami kratkih nogavica i rukava, bos da ne pravim buku, a kad sam ušao u njenu sobu ostao sam zapanjen.
Ležala je raširenih nogu, potpuno gola, a picu i njene male sise je prekrila čokoladnim preljevom. Pozvala me i rekla:

- Posluži se desertom i sretan ti rođendan!

Kurac mi se odmah digao, pa sam skinuo donji dio pidžame, a za njim i gornji, te joj prišao i odmah zaronio među njene noge. Počeo sam ju lizati kao lud, a ona je samo stenjala, te povremeno uzdahnula ili zajecala kad bih prešao preko klitorisa. Uskoro su se njeni sokovi počeli mješati sa čokoladom i bio je to jedan divan slatko slani okus. Kad je svršila pokupio sam sve šta je iscurilo iz njene pice, podigao se na koljena i namjestio svoj kurac na ulaz u njenu picu i lagano ga gurnuo u njenu vrelu rupicu. Ona se je samo trgla lagano kad sam ušao u nju, a ja sam se nagnuo i počeo joj lizati sise, koje su bile male, ali tvrde i osjetljive. Dok sam ju lizao, zabijao sam svoj kurac u njenu picu, a kako je nestajalo čokolade sa njenih sisa tako sam ga zabijao sve jače i sve dublje.
Ona me je obgrlila rukama i nogama, te se počela ponovo trest i duboko disat, te sam znao da je ponovo svršila, a onda mi je šapnula:

- Nemoj ga vaditi i svrši u mene. Želim da ju napuniš svojom spermom...

To kao da je bio okidač i počeo sam ju puniti zabijavši se do jaja u njenu picu dok je ona stenjala svaki put kad bih ga zabio do kraja. Kad sam se ispraznio izvukao sam sluzav kurac iz njene pice i došao do uzglavlja, te joj dao da ga poliže. Odradila je to tako stručno da se nije ni spustio, već je bio ponovo spreman.
Povukla me na krevet i rekla da legnem na leđa, a kurac je stršao u zrak, svih 22 centimetara. Uzela je čokoladni preljev i iscijedila ga po kurcu, pa me opkoračila i sjela na njega tako umočenog u čokoladu. Čulo se samo šljapkanje kad se počela nabijati na njega. Bradavice su joj bile tvrde poput lješnjaka dok sam ih stiskao i mijesio rukama prateći njen tempo skakanja po mom kurcu. To je djelovalo na nju, pa je ubrzo opet svršila, a onda sam se ja počeo odizati od kreveta i nabijati se u njenu picu. Nije trebalo dugo, a i ja sam svršio po drugi put puneći njenu picu vrelom spermom. Kad sam stao ona se samo svalila na mene i dahtala mi na uho, te nakon nekog vremena prodahtala:

- I? Jel ti se sviđa poklon?
- Da poklon?!? Ovo je najbolje što sam dobio u životu, uz tvoju sestru naravno -dodao sam sa smješkom- Jer da nisam dobio nju, ne bih ni ovo.

Dok sam to govorio mazio sam joj guzu dok je moj kurac polako klizio iz njene pice, a kad je ispao van ona se ustala i kleknula, te mi oblizala kurac, jaja i donji dio trbuha koji je bio zaliven čokoladom, njenim sokovima i mojom spermom. Onda mi je rekla:

- Sad idi gore da se Marina ne probudi, a za dalje ćemo se dogovoriti -poljubila me i ja sam se pokupio u svoju sobu, ponovo se otuširao, te legao razmišljajući o svemu što se dogodilo...

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija