Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Vruči rođendan

Ocjena: 4

Navršavao sam 40 i namjeravao sam napraviti neku fešticu za familiju i par prijatelja, zajedničkih,od moje supruge i mene.
Pripremio sam sve, pa kako je bilo već skoro kraj proljeća, imali smo feštu vani na otvorenom, a ja sam pripremio roštilj i peku, pošto nas je bilo skoro četrdesetak, a supruga je spremila kolače.
Fešta je trajala već nekoliko sati, popilo se, krenula i pjesma. Moja supruga se pridružila ekipi sa pjesmom,pa sam ja morao pripremiti kolače i torte. Otišao sam u kuću i počeo izvlačiti sve iz hladnjaka, te slagati na tanjure, kad je u kuhinju došla moja šogorica, dvanaest godina mlađa od mene i šest od moje supruge. Upitala je:

- Trebaš pomoć? Vidim da je Marina u elementu, tako da od nje ništa -rekla je sa smješkom.

Znao sam šta misli, pa sam rekao:

- Može Bibi -to joj je bio nadimak od malena, nije ga baš voljela, ali ni prigovarala, barem ne meni- Daj posloži kolače na tanjure dok ja razrežem tortu na postolju.

Dok smo tako slagali sve na tanjure, par puta smo se dotakli, a u jednom trenu sam ju uhvatio sa rukom za stražnjicu, kad se naglo okrenula, a da ne sklizne po podu. Pogledala me i nasmješila se:

- Ooo...vidim da te refleksi još služe usprkos godinama -osjetio sam šalu i malo sarkazma u njenom glasu.
- Naravno, pa nisam ja za odbaciti -rekoh i namignuh joj.
- A da? -podbočila se sa rukama zamrljanim od čokolade- Da li si onda na svim područjima tako spretan i aktivan?

Pogledao sam ju zbunjeno, a u njenim očima se vidio neki čudan sjaj, dok je osmjeh bio na licu.

- Kako to misliš?
- Paaa...nisam ti kupila neki poklon, a moram ti nešto dat, a nadam se da voliš čokoladu? -sad se već smijala.
- Volim ja čokoladu, samo ne znam na šta konkretno misliš...
- Onda se strpi -rekla je i odnjela kolače van, a ja sam uzeo ostatak i otišao van.

Bilo je već prošlo 22 sata kad se posljednji iz ekipe udaljio. Ostali smo Marina, Bibi i ja. Pošto je Marina bila u elementu Bibi ju je odvela pod tuš i u krevet, a nakon toga se vratila u kuhinju da mi pomogne oprati suđe. Nakon nekih pola sata je iz frižidera uzela čokoladni preljev,pogledala me i tiho rekla:

- Za 15 minuta te očekujem u svojoj sobi da dođeš po poklon. -okrenula se i otišla njišući stražnjicom, dok sam ja gledao za njom opčinjen njenim riječima.

Konačno mi je došlo do glave o čemu ona govori, te sam odjurio u sobu da se istuširam pazeći da ne probudim Marinu, ali je ona tako čvrsto spavala i hrkala da ju ni topovi ne bi probudili. Spustio sam se ponovo u prizemlje u pidžami kratkih nogavica i rukava, bos da ne pravim buku, a kad sam ušao u njenu sobu ostao sam zapanjen.
Ležala je raširenih nogu, potpuno gola, a picu i njene male sise je prekrila čokoladnim preljevom. Pozvala me i rekla:

- Posluži se desertom i sretan ti rođendan!

Kurac mi se odmah digao, pa sam skinuo donji dio pidžame, a za njim i gornji, te joj prišao i odmah zaronio među njene noge. Počeo sam ju lizati kao lud, a ona je samo stenjala, te povremeno uzdahnula ili zajecala kad bih prešao preko klitorisa. Uskoro su se njeni sokovi počeli mješati sa čokoladom i bio je to jedan divan slatko slani okus. Kad je svršila pokupio sam sve šta je iscurilo iz njene pice, podigao se na koljena i namjestio svoj kurac na ulaz u njenu picu i lagano ga gurnuo u njenu vrelu rupicu. Ona se je samo trgla lagano kad sam ušao u nju, a ja sam se nagnuo i počeo joj lizati sise, koje su bile male, ali tvrde i osjetljive. Dok sam ju lizao, zabijao sam svoj kurac u njenu picu, a kako je nestajalo čokolade sa njenih sisa tako sam ga zabijao sve jače i sve dublje.
Ona me je obgrlila rukama i nogama, te se počela ponovo trest i duboko disat, te sam znao da je ponovo svršila, a onda mi je šapnula:

- Nemoj ga vaditi i svrši u mene. Želim da ju napuniš svojom spermom...

To kao da je bio okidač i počeo sam ju puniti zabijavši se do jaja u njenu picu dok je ona stenjala svaki put kad bih ga zabio do kraja. Kad sam se ispraznio izvukao sam sluzav kurac iz njene pice i došao do uzglavlja, te joj dao da ga poliže. Odradila je to tako stručno da se nije ni spustio, već je bio ponovo spreman.
Povukla me na krevet i rekla da legnem na leđa, a kurac je stršao u zrak, svih 22 centimetara. Uzela je čokoladni preljev i iscijedila ga po kurcu, pa me opkoračila i sjela na njega tako umočenog u čokoladu. Čulo se samo šljapkanje kad se počela nabijati na njega. Bradavice su joj bile tvrde poput lješnjaka dok sam ih stiskao i mijesio rukama prateći njen tempo skakanja po mom kurcu. To je djelovalo na nju, pa je ubrzo opet svršila, a onda sam se ja počeo odizati od kreveta i nabijati se u njenu picu. Nije trebalo dugo, a i ja sam svršio po drugi put puneći njenu picu vrelom spermom. Kad sam stao ona se samo svalila na mene i dahtala mi na uho, te nakon nekog vremena prodahtala:

- I? Jel ti se sviđa poklon?
- Da poklon?!? Ovo je najbolje što sam dobio u životu, uz tvoju sestru naravno -dodao sam sa smješkom- Jer da nisam dobio nju, ne bih ni ovo.

Dok sam to govorio mazio sam joj guzu dok je moj kurac polako klizio iz njene pice, a kad je ispao van ona se ustala i kleknula, te mi oblizala kurac, jaja i donji dio trbuha koji je bio zaliven čokoladom, njenim sokovima i mojom spermom. Onda mi je rekla:

- Sad idi gore da se Marina ne probudi, a za dalje ćemo se dogovoriti -poljubila me i ja sam se pokupio u svoju sobu, ponovo se otuširao, te legao razmišljajući o svemu što se dogodilo...
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina