Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Vrući seks dok sam stopirao na putu za more!!!

Ocjena: 4

Imao sam dvadeset godina kada sam tog ljeta odlučio da odem na more stopirajući. Moji drugari su mi govorili da je to takođe jedna velika avantura, odlučio sam da ih poslušam i ja probam na taj način doći do moje destinacije. Na moru sam imao zakazan posao kao pomoćnik kuvara.

Tog jutra ustao sam jako rano i krenuo da stopiram. Nisam imao sreće već duže vrijeme i postao sam sve više nervozan, pomišljajući da čak i odustanem i krenem busom. Čekao sam bogami nekoliko sati i pred samo moje odustajanje ispred mene stao je jedan džip stranih tablica. Vozač je spustio prozor i imao sam šta da vidim bila je to jedna prelijepa žena oko četrdesetih godina. Upitala me je gde idem a ja sam joj rekao da idem na more jer počinjem da radim. Samo mi je rekla da uđem. Ušao sam i upoznali smo se zvala se Marija iz Francuske je krenula na more sama. Marija je bila prelijepa plavuša duge kose i lijepog lica da joj nebi niko dao toliko godina. Na sebi je nosila usku bijelu majicu sa velikim izrazom koji je isticao njene ogromne sise koje su jedva stajale u brusu sa ogromnim bradavicama koje su se jasno vidjele na majici. Sigurno su bile petica veličine. Dolje je nosila uski šorc koji je isticao njenu veliku guzu i još veće noge. Od tog prizora sam se jako napalio da mi se kurac počeo dizati polako. Bila me je jako sramota i dok smo pričali pokušavao sam rukama prekriti moj sada već ukrućeni kurac koji se jasno ocrtavao preko šorca. Nisam mogao a da ne skrenem pogled na njene sise koje bi jako volio izjebati mojim kurcem i ona je to primijetila ali se samo još više namještala izluđujući me.

U jednom trenutku me je upitala što sam toliko napet i da se opustim malo. Rekla mi je da se zavalim u sedište i uživam pomjerivši mi ruku sa kurca. Čim je sklonila ruku kurac mi je iskočio iz uskog šorca na šta se ona nasmijala. Bila me je jako sramota. Rekla mi je da se ne stidim ničega i da imam jako lijep kurac. Skrenula je u obližnji šumarak ugasila auto i odmah se bacila na moj kurac. Uhvatila ga je rukama i počela da ga drka jako što je mene palilo. Upitala me je da li mi ovo paše a ja sam samo klimnuo glavom. Spustila je glavu na kurac i počela ga pušiti. To je radila vrhunski pušila ga je od glavića do jaja pa ga onda drkala rukama dok bi jezikom mi lizala glavića. Poslije bi mi lizala kurac usnama. Moram priznati da mi niko do tada nije tako pušio kurac i svršio sam za koji tren u njena usta spermu a ona kao da je bila spremna sve progutala. Nasmijala se pogledala me u oči i rekla da se nada da ovoga ima još i ponovo počela da mi puši kurac. Rekla mi je da obožava mlade kurčeve a da je moj jako dobar debeo i veliki. U tom trenutku počela se skidati i za tren je bila potpuno gola sa velikim sisa i dolje čupavom pičkom urednom potšišanom. Predložila mi je da pređemo na zadnje sedište i tražila mi da joj ližem picu. Počeo sam je lizati a ona sve više uzdisati i navijati se pičkom na moj jezik dok su njeni prsti bili u mojoj kosi. Lizao sam je preko klita sve brže i za jedno pet minuta počela je da se grčki i svršava. Njeni sokovi su bili po mom licu. Povukla me je prema sebi poljubila me sočno i rekla da sad želi da je jebem.

Nabila se na moj kurac i počela da skače po njemu. Imala je jako usku picu za moj veliki kurac. Rekla je da se dugo nije jebala pa je zato uska. Dok se nabijala na moj kurac ja sam njene sise stavljao u usta ližući ih i grickajući joj bradavice. To je jako palilo da se sve jače nabijala na moj kurac da sam se bojao da mi ga ne slomije. Sada je već počela da uzdiše sve više. Rekao sam joj da legne na leđa što je i učinila. Uzeo sam joj noge stavio ih na ramena i počeo da je nabijala kurcem sve jače. Dok sam je jebao njene sise su skakale na sve strane a ona vrištala od užitka. Svršila je još jednom. Ja sam se jako bio napalio da sam toliko je udarao kurcem da sam je pomjerao ispod sebe. Poslije jedno deset minuta takve jebačine htio sam da svršim. Stavio sam kurac između njenih sisa i počeo ih jebati. Rekao sam joj da glavu podigne i jezik ispruži prema mom kurcu. Dok sam je tako jebao ona bi jezikom svaki put dotakla moj glavić.
Počeo sam svršavati svuda po njenim sisa a, licu, ustima. Ona je sve to polizala rekavši mi da sam bio odličan. Obukli smo se i nastavili putovanje do mora. Odvela me je do posla dala mi broj i rekla da je obavezno nazovem da ovo ponovimo. To sam i uradio.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija