Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Vrući seks sa damom za jednu noć!

Ocjena: 4.3

Imao sam dvadeset godina i nisam se baš mogao pohvaliti nekim bogatim seksualnim iskustvom. Bio sam sa nekoliko cura ali ništa posebno. Imao sam jako veliki kurac i oduvijek su me privlačile starije gospođe one prave milfare. Tako sam počeo tražiti oglase za dame za poslovnu pratnju odnosno za seks za jednu noć.

Pronašao sam par njih pozvao jednu koja mi se dopala i dogovorio se sa njom gdje da se nadjemo u kom hotelu. Došao sam malo prije nje na recepciji ostavio broj sobe i čekao. Nakon jedno pola sata čekanja na vrata je pokucala jedna prelijepa gospođa koja se prestsvila rekla je da se zove Ana i upitala da li sam ja taj sa kojim se čula.

Rekao sam da jesam i ponudio je da uđe. Bila je to žena jedno trideset i pet godina stara izgledala je bas kako sam ja želio. Duga plava kosa velike grudi ogromne i velika guza. Na sebi je imala jedan malo duži mantil. Platio sam joj odmah a ona je upitala kako želim da počne. Rekao sam joj da se počne polako skidati. Ispred mene je počela da njiše lagano kukovima dok je skinula mantil ostala je u seksi rublju.

Njene sise su bile i veće nego što sam mislio. Skinula je brus a zatim i gaćice ispod koje je bila dlakava uredno potšišana pičkica. Prišao sam joj skinuo hlače i izvadio sada već moj veliki kurac. Rekao sam joj da počne ga pušiti. Otvorila je usta i počela ga uvlačiti u sebe. Pušila ga je fenomenalno. Lizala ga je jezikom cijelog grickala ga masirala mi rukom jaja. Nakon toga stavila mi ga je među sise i počeo sam je tako silovito jebati.

Kada bi glavić provirio između sisa dočekivala bi ga jezikom. Rekao sam sada da se naguzi na krevetu, prišao joj od pozadi i ubacio moj kurac u nju. Bio je veliki za njenu picu osjetio sam to po uzdahnu njenom. Počeo sam je jebati iz sve snage dok sam je jebao rukama sam je uhvatio za kosu i povukao prema sebi da je gledam kako se grči o užitka. Molila me je da budem malo nežniji ali mene je sve to jako palilo da sam je jebao iz sve snage.

Rekao samo joj da ću joj ga sada zabiti u šupak. Prinio sam ga ulazu i počeo gurati. Boljelo je ali nisam se obazirao želio sam da izjebem jako ovu drolju. Kako je vrijeme prolazilo i ona se opustila pa je sve više uživala govorila mi je jebi me razvali mi šupak.

Sada sam joj naredio da se popne na mene da me uzješe. Popela se na mene i počela se nabijati na moj veliki kurac. Nije ga mogla primiti cijela. Trudila se i imao sam osjećaj da sam u njoj do kraja. Dok sam je jebao igrao sam se njezinim sisama. Počela se tresti na mome kurcu znao sam da svršava. Ostavio sam je da odmori koji minut a zatim nastavio dalje da je jebem.

Prešao sam sada na drugu pozu rekao sam joj da legne i raširi noge. Uradila je to odmah.

Stavio sam moj kurac na njenu picu i počeo je karati. Ona me je nogama stegla oko guze i nabijala se na moj veliki kurac. Dok sam je jebao lizao sam joj velike sise cuclio joj bradavice a zatim je iz njih poteklo mlijeko. Rekla mi je kasnije da ima malu bebu to me je jako palio. Jebao sam je dobrih još pola sata a zatim sam počeo da svršavam.

Kleknula je ispred mene otvorila usta a ja sam sve stresao u njih. Polizala mi ga je i ocijedila od sperme. Predložio sam joj da joj dodatno platim ako mi dadne da se ispišam po njenom tijelu i ako ona mene isprska svojim mlijeko. Pristala je nato i na kraju smo to i uradili. Prvo je ona mene isprskala mlijekom iz njenih velikih sisa a onda sam ja nju ispišao po cijelom tijelu.

Za kraj mi ga je još jednom dobro popušila. Uzeo sam broj od nje i poslije ovog puta pojebao se sa njom još par.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina